Hirdetés

Felsőkategóriás ventilátorok érkeznek a Corsair iCUE Link rendszerbe

Az RX szériás megoldások mágneses csapágyazást, a Corsair által tervezett, LCP alapanyagú lapátokat és az iCUE Link finomságait kínálják.

A Corsair a 2023-as Computexen mutatta be az iCUE Link rendszert, mely egy dedikált buszra épülő megoldás – az ezzel kompatibilis ventilátorok, processzorhűtők és más alkatrészek a központi System Hub segítségével képesek egymást vezérelni, összehangolni a világításukat, a ventilátorok esetén szabályozni a fordulatszámot, és így tovább.


[+]

Ennek az ökoszisztémának a legújabb tagja az iCUE Link RX ventilátorcsalád, mely 12 és 14 cm-es méretben, RGB világítással és anélkül is elérhető. Az újdonságok a maguk kategóriájában csúcsmodellnek számítanak, így az iCUE Link mellett mágneses csapágyazást és a Corsair saját tervezésű lapátsorát kapják. Az utóbbiak a speciális alakú (Airguide névre hallgató) küllőkkel együtt igyekeznek mind a térfogatáramot, mind a statikus nyomást optimalizálni. Aki a maximális tudást keresi, az egyébként jobban jár az RGB nélküli sima fekete változattal, ott ugyanis a stabilabb, vékonyabb légréseket megengedő LCP műanyagot használták a lapátkerék kialakításakor.


[+]

Az újdonság 12 cm-es változatban világítástól függően 30 illetve 35 euróba, 14 cm-es mérettel pedig 35 illetve 40 euróba kerül. A kisebbik modell esetében a maximális fordulatszám 2100 rpm, a 14 cm-esnél pedig 1700 rpm lehet, a legnagyobb zajszint 36 dB(A), a térfogatáram – mérettől függően – 126/162,6 m3/h, a statikus nyomás pedig – ismét csak mérettől függően – 4,38/3,79 mmH2O körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés