Európába jön a TCL új Mini LED tévéje

A C82 55 és 65 hüvelykes változatban lesz elérhető, és az ígért Google TV helyett Android TV operációs rendszerrel érkezik.

A TCL úttörő a Mini LED háttérvilágítási technológiában, hiszen a vállalat elsőként dobott piacra ilyen készüléket két éve. Mára kiderült, hogy több más nagy piaci szereplő is erre mozdult, és a kínai cég sem ült a babérjain, hiszen 2021-ben is lesz új modelljük. Ez a C82, amely 55 és 65 hüvelykes változatban kerül forgalomba, és amely a vállalat mostani bejelentése szerint elérhetővé válik Európában is.


[+]

A termék tehát a megszokottnál jóval kisebb fénykibocsátó diódákat tartalmaz, amelynek köszönhetően ezekből több kerülhet a tévébe, illetve a korábbinál nagyobb számú egyedileg vezérelt csoportot hozhatnak létre a LED-ekből. Ennek köszönhetően papíron jobb lesz a kontraszt, nő a fényerő és a színpontosság is. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy a TCL idén már az egyes modelljeinél a Google TV okostévé rendszerre vált, azonban a C82 még Android TV-vel kerülhet a boltokba, és majd valamikor később kapja meg az új, jobb smart platformot. A termék – a hírek szerint – júniusban érkezhet Európába.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés