Hirdetés

Érkezőben a Sony új mindenes monitora

A Sony bejelentette legújabb multifunkciós kijelzőjét, a számítógépes monitorként és tévéként is használható MFM-HT205 jelű modellt. A készülékbe épített 16:10 oldalarányú, X-Black MVA panel átlója 20 hüvelyk, felbontása 1680x1050 pixel. A 170 fokos betekintési szögekhez 470 cd/m2 fényerő, 1600:1 maximális kontrasztarány és 6 ms-os válaszidő társul.

A hangrendszer két 3 wattos hangszóróból és egy 5 wattos mélysugárzóból áll, a vezérlő ismeri az SRS WOW effektust is. A monitor számítógéphez D-Sub vagy DVI interfészen csatlakoztatható; a következő generációs optikai korongokra kerülő videók lejátszására készülve a digitális interfészen már támogatja a HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) protokollt is.

Szórakoztatóelektronikai berendezésekkel kompozit, S-Video, komponens, illetve Scart portokon köthető össze, ezenkívül egy beépített analóg tévétunert is tartalmaz. Különböző forrásból származó képek egymásban (PiP) is megjeleníthetők, és természetesen alaptartozék a távirányító is. Bár a natív felbontás nem felel meg a nagy felbontású (HDTV) mozgóképek szabványainak, a gyártó közlése szerint 1080i felbontásig nem okoz gondot a lejátszás. A március közepén piacra kerülő MFM-HT205 ajánlott ára 999 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés