Érkezik a GeForce RTX 2077?

Egy Twitter beszélgetésből arra lehet következtetni, hogy az NVIDIA valami Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos grafikus kártyán dolgozik.

Érdekes beszélgetésnek lehettek tanúi azok, akik a várhatóan ősszel érkező, a CD Projekt RED által fejlesztett Cyberpunk 2077 és az NVIDIA Twitter oldalát egyaránt követik. A nyilvános posztváltást a fejlesztőcég kezdte egy NVIDIA felé intézett kérdéssel, melyben pedzegetik egy esetleges limitált szériás, Cyberpunk 2077 Edition GPU elkészítését, amire némi kéretés után a zöldek egy sejtelmes képpel reagáltak, melyen egy egyedi külsőbe öltöztetett grafikus kártya látható.


(forrás: Twitter) [+]

Az NVIDIA-tól láttunk már hasonló terméket, 2017-ben két, Star Wars köntösbe bújtatott Titan Xp kártyáról rántották le a leplet, mely specifikációikat tekintve nem külsőleg azonban jelentősen eltért az eredeti modelltől. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ennek az együttműködésnek a vége, nem lepődnénk meg, ha az RTX 2070 referencia verziója kapná meg ezt a külsőt, de az sincs kizárva, hogy az újdonság felveszi az RTX 2077 megnevezést, esetleg kicsit húzott órajelekkel kiérdemelve a magasabb számozást.

Frissítés: Időközben az NVIDIA Twitteren bejelentette, hogy a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition modellről van szó, ami nem kerül forgalomba, mindössze 77 darab készül belőle, melyeket egy nyereményjáték keretein belül sorsol ki a vállalat. Csupán annyit kell tennünk, hogy retweeteljük a posztot és megjelöljük alatta egy barátunkat, ha pedig szerencséje van a két illetőnek, mindketten kapnak az újdonságból egy-egy példányt. Mondjuk így csak harmincnyolc páros lesz boldog, a harminckilencedikből csak az egyik félnek jut majd a jóból, reméljük, hogy a sorsolás után nem lesznek tele a hírek egy barátság tragikus végkimenetelű befejezésével...

Előzmények

Hirdetés