Ent mod BaluC-tól

BaluC a magyar modder közösség egyik különösen érdekes alakja – na nem mintha a többiek nem lennének azok. Olyan dolgokat látunk tőle, amelyek még a kreatív közösségben is őrületesnek tűnnek. Csinált már vízbe merített, akvárium PC-t, elkészítette az Avatar filmben szereplő Pandora bolygó egy kicsiny szeletét, amiben szintén PC volt, és alkotott olyan számítógéppel megtöltött Predator jelmezt is, ami PC-tlenítve viselhető, és a hazai, nem gyenge cosplay társadalom is megemelte előtte kalapját, amikor a tavaly őszi PlayIT-en meglátták.


[+]

Legújabb alkotása, az ENT a korábbi tapasztalatok, a Pandorán és Predatoron megismert technikák kombinációjával született. Az Ent egy fához hasonlatos óriás lény, amivel Tolkien klasszikusában, a Gyűrűk urában találkozhatunk. BaluC kreációja közel egy méter magas, és egy számítóképet hordoz magában. Pontosabban magán.[+]

Ehhez az MSI, Cooler Master és a HyperX biztosította a hardveralapot. Stílusosan H97M ECO az alaplap, ami zöld technológiákra alapoz és fehér színű, ehhez igazodik a szintén fehér bordás HyperX Fury DDR3 memória. Az Intel Core i3-4330 processzort Cooler Master V8 GTS tartja üzemi hőfokon, passzív módon, ventilátor nélkül. Az áramot Cooler Master V450 táp szolgáltatja, az adatokat pedig HyperX Fury SSD tárolja.


[+]

Ha minden a terv szerint halad, ezt a remek modot élőben is megcsodálhatják majd azok, akik április 25-én kilátogatnak a SYMA csarnokba a Veletech és PlayIT közös kiállítására, ugyanis további remekbeszabott modok mellett indul a Veletech Moddingversenyen. Apropó VMV, mindjárt lejár a nevezési határidő, aki indulna, lépjen gyorsan!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés