Amikor a csodaházat továbbgondolják

Kétség sem fér ahhoz, hogy az In Win S-Frame alkotása az egyik leglátványosabb szériában gyártott számítógépház. Girbe-gurba fémlemeze és plexi oldalfalai olyan különlegesek, hogy a legjobb modderek is megirigyelhetik azt, akinek az eszébe jutott és ilyen szinten szériában meg tudta valósítani. Persze, a moddolásnak éppen az a lényege, hogy ami jön gyárilag, azt át kell alakítani. Így aztán sor került az S-Frame-re is.


(forrás: bit-tech.net) [+]

A Sassanou néven tevékenykedő francia modder először is fehérre festette az egyébként fekete részeket, aztán sötét bőrbetétekkel fokozta tovább a látvány. Ezután egy ASUS X99 Deluxe alaplap és két GTX 970 Strix grafikus kártya érkezett, amik szintén kaptak egy kicsit a fehér festékből. Itt viszont kiderült, hogy egymástól távol kicsit furán mutat a két videokártya, így aztán került közéjük harmadik. Az adattár elrejtéséről az In Win gondoskodott, így még egy jó adag mutatós RAM kellett, ezúttal az Avexirtől, nem kevesebb, mint nyolc modul!



(forrás: bit-tech.net) [+]

Természetes, hogy az S-Frame-be vízhűtés kell, így felülre hármas radiátor, a pumpával és CPU blokkal összekötésre pedig kis vörössel feldobott, fekete csövek ugrottak be. Végül pedig még néhány bőrbetéttel lett megspékelve, és elkészült a csoda. Modder mércével mérve nem került túl nagy erőfeszítésbe ez az alkotás, de kétség kívül nagyon csinos lett. További képek a modról és (angol nyelvű) leírás a készítéséről a munkanaplóban találhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés