Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaluC
Modder
Kész a mű, kész a munkanapló a Cooler Master Case Mod World Series fórumán.
Ha valakinek kérdése lenne, megtalál
-
mekker
őstag
Egyébként egy HKC táp kellett volna hátulra, az legalább füstöl.
-
MZperX75
addikt
ÚÚÚÚ ez nagyon "beteg" Egy fára rágumizott számítógép belső
-
jones965
Modder
Kolléga!
Respect! -
BaluC
Modder
Munka + család mellett feszített 1 hónap volt onnantól, hogy megérkeztek a HW-ek. Ja... és mellesleg aludni is kellett
imibogyo, KillHates Köszi
és Igen.
SaGaIn Nem tudom milyen "izzadtságszag" amit érzel. Az Ent nem büdös, sőt, a "haja" kellemes főszeres illatot áraszt! A szagnak másutt van a forrása
Amúgy a lába között, a jobb lábán van egy moha pamacs... alatta van... (NEM "az"!) ott van egy I/O panel
...de igen, a V2.0 -ás verzió terve már megvan, de van még pár tisztázatlan tényező
-
SaGaIn
senior tag
Még az jutott eszembe a vállára felültethetted volna pippin-t és/vagy trufá-t
Meg kicsit olyan mint ha berúgott volna az ent és épp lehányá az alaplapot...
Esetleg az egyik gyökerébe építhettél volna egy usb3 aljzatot.
Az egyik ága meg lehetne Wi-Fi antennaígy kommunikálhatna a "többi Ent-el"
Egy kis hangszórón meg szólhatna gyu zenéje -
SaGaIn
senior tag
Sejtettem hogy megrendelésre készült. Szép iparos munka, de messze nem a legjobb munkád. Az Avatáros pl. messze veri... Szerintem versenyre csinálj valami sajátot ahol szabadabb a mozgástered mert ezzel szerintem nem fogsz tudni nyerni. Érződik rajt az izzadtságszag meg a feszített munkatempó. Rómát sem egy nap alatt építették...
(Amúgy hogy jön egy ekkora darab "vas" a környezet tudatossághoz a tápról nem is beszélve mert hát az sincs épp kiszámolva... tudom ezt kaptad ebből kellett megcsinálni csak hát az egész koncepció sántít kicsit.
Bár ez sem a te hibád)
(egyel lejjebb nyomtam meg a válaszgombot a kelleténél.)
-
BaluC
Modder
Szia mindenki
Köszönöm a Rudinak és a Ph!-nak a cikket és az elismerő szavakat
A Logoutra mindjárt írom a Blog bejegyzésemet, csak gondoltam reagálok a reakciókra.
Ez egy (Megrendelt) szponzorált gép. Megadták előre a témát, hogy miket kapok amiket fel kell használnom és hogy minden Szponzor cuccnak látszania kell! Nem csak a Németországi esemény miatt (ahol volt egy hétig kiállítva), hanem mert reklámoznia, képviselnie kellett a környezet tudatos hozzáállást!
Több látványtervből ezt választották ki, és több módosítást is kellett eszközölni rajta a készítés 6 hete alatt.Már bizonyítottam párszor, hogy úgy el lehet rejteni a HW-eket, hogy el sem hiszik hogy PC amíg meg nem mutatom a benne lévő gépet.
A Másik amiért nem módosíthattam a HW-eket, hogy a Cooler Master - Case Mod World Series-ben is neveztem vele. Amiben a verseny kiírás kötelez, hogy módosítás nélkül, jól láthatónak kell lennie legalább egy CM terméknek. Jelen esetben ez a táp, mert a V8 GTS-t szétkaptam passzívnak.Bármit lehet cserélni / javítani... de ezt majd a blogomban meg a CM WS fórumon majd leírom.
Az elismerő szavakat nagyon köszönöm mindenkinek!
sing1ep1ayer: Ezt kérték, hogy így pakoljam ki a cuccokat, és ezeket! Az SSD egy keretben van, ami nincs oda szögelve, de legalább cserélhető! Az alaplap nem a kezében van, hanem a "mellkasán" és a keze szabadon van. Az az "infúzió" az életerő amit az alaplapból kap a fa. Amit nem használ el feleslegesen, az élteti, de ezt majd a Blogomban leírom.
Turmoil:
Ez jó volt és szellemes... izé... Fa Vicc
Spirit: Remek ötlet, készítsd el a tehenedet! Nem fogom lenyúlni, de mindig a megrendelő diktál.
mekker, KillHates, többiek
: nincs is "púzó"-ja a fának, de amúgy a Predatorban is ott voltak a ventik.
SaGaIn Jól látod! Pontosan ez történt, hogy egy CM V8 GTX-et kellett (!!!) felhasználni, láthatóan. De valahogy ECO-nak is kellett látszania, de nem módosíthattam semmit.
ALBY hidd el másként csinálom ha magamnak készül, de ezzel együtt is tetszik nekem! Bár nagyon feszített volt a munka tempó, de akkor is nagyon élveztem az egész Projektet!
-
GrmnShepherd
tag
BaluC gratula a modhoz innen egy házszámmal arrébbról is! Tény és való ez a kompozíció nagyon egyéni ízlés kérdése, nekem konkrétan bejön.
-
ALBY
senior tag
Ötletes gép! Gratulálok!
Ha nem öntözik rendszeresen akkor nem bootol?
Intel inside! Core i3-al gyorsabban beszélnek az Entek
(a posiján a csokiturbinát én elfedtem volna egy szúnyoghálóval, vagy alkalmilag egy pelenkával
peace! )
-
SaGaIn
senior tag
Hát reklám... Olyan erőlködést érzek rajt hogy mindenképp látszanak a szponzorok... Az SSD-t simán el lehett volna dugni, egy i3 ra sem kell egy ekkora borda... az alaplapot is át lehett volna festeni ha nem az lenne a lényeg hogye ez egy fehér MSI...
Olyan mint a megrendelésre született versek... -
imibogyo
veterán
Nekem is ugyanaz a bajom, mint mindenki másnak.... Profi szintű kivitelezés, de valahogy mégsem áll össze nekem egy egységes valamivé. Kár, pedig brutálisan sok munka lehet benne.
-
pigster
senior tag
Biztos nagyon sok munka van benne, meg én nem tudnék ilyet sem csinálni, de ez mi?!
Tegyél egymásra össze-nem-illő dolgokat és máris kreatív vagy.
Remélem az alkatrészek a kreatívság jegyében szögekkel vannak a fához erősítve - de legalábbis facsavarral.
Reklám ez, semmi más... -
7time
senior tag
Gratula!
Hol lehet olyan fehér alaplaphoz hozzájutni? -
Nagyon nagy kár, hogy az MSI ezt a lapot szériában nem fehérben gyártja; nagyon ritka darab lehet a fehér PCB-s.
-
Hát ez szenzációs!
Jó pár könnyet csalt a szemembe!
A púzóba épített táp, nálam mindent visz! -
mekker
őstag
Beteg mod lett, bár tényleg érdekes pl. ahogy a segge helyén egy tápventi áll ki
-
CoDWaW07
őstag
Hát ez nagyon állat
-
Tidus
addikt
válasz
p a s s e r #7 üzenetére
Ja, hát...
Nálam no comment.
Viszont a kreatív. -
csabi112
Modder
Gratulálok BaluC-nak a meglepetés-modjához. Nagyon kreatív lett, amit már megszokhattunk tőle.
-
Garold
senior tag
Úgy látom nem csak nálam nem okozott osztatlan sikert...
Az ent tökéletesre sikerül, le a kalappal, de mit keres a kezében egy alaplap
Valahogy nekem nem áll össze a kép, természetesen minden elismerésem az alkotónak, minden részlet gyönyörűen el lett készítve. -
Spirit
őstag
Elismerés a megvalósításért, de maga az ötlet... Ezzel az erővel egy tehén nyakába is lógathatta volna a gépet kolomp helyett. Volt egy szép hardverkompizíció és egy ent, az alkotó pedig akkor is házasítja őket, ha beledöglik.
-
Turmoil
senior tag
És ezen csak Windows ENT futhat?
-
Penguin95
senior tag
Nem lenne evvel gond, de így tényleg olyan, mintha szerencsétlen valami terminátor filmből jött volna. Természetesen ezt építő jellegű kritikának szánom, és ettől függetlenül szép munka.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, de kár, hogy ennyire elütnek a hw színek a "fától".
-
p a s s e r
őstag
hát ez ótvar... bocs...
-
buzus
aktív tag
Mint ha ez az Ent a Transformers szeriabol jott volna elo. Szerintem nem nez ki jol, de gondolom ha a fa kesobb "veletlen" kirohad, majd jo alap lesz egy feher szinu modnak.
-
sing1ep1ayer
őstag
Azért ez a mod rengeteg sebből vérzik. Olyan, mintha valaki egy szoborra szépen ráerősítette volna az otthoni gépe darabjait. Színben szinte semmi nem passzol egymással, de legalább minden kilóg az entből. (Vádlira "szögelt" SSD, kézben tartott alaplap... satöbbi.) Az a sötétzölden világító "infúzió" például micsoda, ami a deszka kimeneteitől a rém karjához fut?
Szerintem maga az ent gépalkatrészek nélkül rendben lenne, mint szobadísz, de így együtt erősen bétás.Az építőnek a kritika ellenére minden tisztelet kijár, ismerve a korábbi munkásságát.
-
Because
őstag
szép megvalósítás!
első képen azt hittem éppen lerókázza a fa az alaplapot, de később tisztulni látszott egy szakál körvonala
-
törölt tag
Nagyon jó ötlet és megvalósítás.
A tápot megérte volna átszínezni/bemoházni
-
flashpointer
őstag
A szponzot miatt kellett bele az ATX táp?
-
Mice_007
tag
Ez már művészet
Csak aztán nehogy megöntözze valaki
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ez történik, amikor a Pandora és a Predator találkozik.
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest