Hirdetés

Kompakt DIY vízhűtési megoldás az AMD Raphael platformhoz

A helytakarékos 4-az-1-ben újdonságot kifejezetten az AMD Ryzen 7000-es sorozatú processzorok IHS-éhez tervezék, így nem kompatibilis a korábbi tokozásokkal.

Az EK Water Blocks egy új, kizárólag Socket AM5 foglalathoz tervezett 4-az-1-ben DIY vízhűtéssel állt elő, amelyet SFF kivitelű házakba szántak, és az EK-Quantum Velocity² DDC 4.2 PWM D-RGB nevet kapta.


[+]

A 132 mm magas, 89 mm széles és 59 mm mély termékben a 99,99 százalékos tisztaságú, nikkelezett elektrolitos réz coldplate-tel rendelkező blokk mellett benne van egy óránként legfeljebb 1000 liter víz megmozgatására képes DDC 4.2 PWM pumpa, plusz egy 66 milliliteres kiegyenlítő tartály. A konstrukció középső része akrilból készült, amit 14 DRGB LED világít meg, itt a címzést háromtűs/5 voltos alaplapi headerrel végezhetjük el.


[+]

Az integrált Torx csavaroknak köszönhetően rendkívül egyszerűen rögzíthető, hat G1/4" porttal – melyekből a pumpahűtőként funkcionáló, nikkelezett sárgaréz kupakon található két példány a rendszer utántöltéséért felel – érkező ketyere 363 eurós áron már előrendelhető a gyártó webshopjában, de a szállítása csak január kései szakaszában veszi majd kezdetét.

Előzmények

Hirdetés