Hirdetés

A vízhűtés már nem menő, itt az EKWB ködhűtése!

Az EK-CryoFuel Mystic Fog a nevével ellentétben természetesen nem gáz halmazállapotú, csak látványban kelti azt a hatást, mintha köd szállt volna a rendszerünkbe.

Hirdetés

Az EKWB többféle hűtőfolyadékot is tart a palettáján, a CryoFuel szériában rengeteg átlátszó és színes, koncentrátumként, illetve hígított formában is elérhető, palackozott folyadékot találunk, a most leleplezett Mystic Fog „modell” pedig valahol a kettő között helyezkedik el.

CryoFuel Solid White, CryoFuel Mystic Fog és CryoFuel Clear
CryoFuel Solid White, CryoFuel Mystic Fog és CryoFuel Clear [+]

A réz, sárgaréz és rozsdamentes acél (vagyis a hűtőblokkok esetében legtöbbször használt anyagok) normáinak megfelelő minőségű korróziógátlókkal kevert folyadék hatékonyság szempontjából természetesen megüti a vállalat többi hűtőfolyadékjánál már megszokott szintet, de ezúttal a látványra is rágyúrtak. A promóciós képek alapján azt hihetnénk, hogy a csövekben és a tartályokban gáz kering, pedig bizony folyadékot látunk, amelynek azonban olyan fénydiszperziós képessége van, aminek köszönhetően nem látunk át rajta annyira, mint a teljesen átlátszó hűtőfolyadékokon, de mégis áttetszőbb, mint a legtöbb színes „hűtővíz”.

Ez a hatás persze leginkább RGB-s vízhűtő rendszerek használatával az igazi, ráadásul a vállalat állítása szerint még kikapcsolt keringetés mellett sem ülepszik le a folyadék a blokkok és vezetékek aljára, még hosszú órák után sem. A CryoFuel Mystic Fog egyébként palackozástól számítva még két évig megőrzi minőségét, míg a már betöltött mennyiséget ajánlott fél évente cserélni, eddig képes ugyanis tartani a kezdeti fénydiszperziós minőséget.


[+]

Az EKWB EK-CryiFuel Mystic Fog koncentrátum formájában 13,77 euróért vásárolható meg, 250 milliliteres kiszerelésben, míg az 1 literes, használatra készre hígított kivitel 16,97 eurót kóstál.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés