Egyedi USB-hubok a Revoltectől

Feltűnő külső jellemzi a Revoltec új termékcsoportját. Az új USB-hubok USB 2.0 csatolófelületen keresztül akár 480 Mbps sebességgel képesek a perifériákat bitekkel bombázni. Futurisztikus küllemükkel leginkább a játékosokat és moddereket célozza meg velük a gyártó.

Az érdeklődők igényeit háromféle modellel kívánja kielégíteni a Revoltec. Az egyes hubok főleg a csatlakozások számában és jellegében térnek el egymástól. Az ufóra hajazó, kerek hub (lenti kép) négy portot kapott, kék és zöld színben kapható. Aki több perifériával rendelkezik, annak a cég hétportos "űrállomását" ajánlja. A triumvirátus viszonylag konzervatív darabja (fenti kép) négy USB 2.0 portja mellett még három FireWire csatlakozást is kínál.


Fotók: Hardtecs4u

A készülékek természetesen visszafelé kompatibilisek az USB 1.1 szabvánnyal. A hubok mellé tápegységet is csomagol a gyártó, melynek segítségével az energiára éhes külső készülékek tápellátása is megoldott. A tápegység használata főleg a gyors, USB 2.0 szabványú perifériák használata esetén ajánlott.

Előzmények

Hirdetés