Nyerj ECS alaplapot a Llano APU-hoz!

Az ECS nemrég egy nyereményjátékot hirdetett ECS Pop Quiz címmel, mely az alábbi weboldalon érhető el. A nevezés borzasztóan egyszerű, ugyanis csak három kérdésre kell válaszolni, majd a szükséges adatokat megadva megvárni az október 19-én esedékes sorsolást.

A részvétel az alábbi linken keresztül lehetséges. Sajnos az angol nyelv minimális ismerete szükséges, de összefoglaljuk, hogy mit is kérdez a gyártó, a konkrét válaszokat azonban nem áruljuk el. Az első kérdés, hogy a főnyereménynek kitűzött, ECS A75F-A jelzésű alaplap melyik sorozatba tartozik. A termék hivatalos weboldalán ez csak egy apró képen van megjelenítve, de egyszerűbb megállapítani az alaplap színét, és azt lefordítani angolra, és rögtön bejelölhető a jó válasz a három lehetséges opció közül. A második kérdésben a vállalat arra kíváncsi, hogy milyen technológiával gyorsulhat a rendszer teljesítménye 109%-ot. Sajnos ez a kérdés nincs túl konkrétan feltéve, és sarkított a megfogalmazás is, de a gyártó nyilván arra a szolgáltatásra kíváncsi, amivel az AMD APU-k IGP-je és az erre alkalmas Radeon VGA-k összeköthetőek. Ennyiből már rá kellett jönni a válaszra, de ha esetleg nem ugrott be, akkor a hírünkben linkelt kép nagyon árulkodó lesz. A harmadik kérdés talán a legegyszerűbb. Lényegében az A szériás Fusion APU-k tokozására kíváncsi a gyártó, ami az ECS A75F-A jelzésű alaplapra szerelt foglalat is egyben. Itt ismét érdemes betölteni a termék hivatalos weboldalát, és a specification menübe kell navigálni, ahol gyorsan kiderül a helyes válasz.


[+]

Természetesen nem szabad megfeledkezni adataink megadásáról sem, különben a vállalat nem tudja felvenni a kapcsolatot a nyeremény átadásával kapcsolatban. A gyártó vigaszdíjakat is kisorsol, ami lényegében tíz darab ECS hangszóró. A nevezési határidő október 16-án jár le, közép-európai idő szerint éjfélkor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés