Hirdetés

A DiRT Rally VR-hez készült az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 368.69-es meghajtóprogramját, amely elsődlegesen a DiRT Rally VR című játékhoz készült. Ez a program lényegében a DiRT Rally virtuális valóságot hivatalosan is támogató frissítése, amely az Oculus webáruházában hamarosan elérhető lesz. További változás a driverben néhány hibajavításon túl, hogy SLI profilt kapott az Armored Warfare, a Dangerous Golf, az iRacing: Motorsport Simulator és a Lost Ark, míg Tiger Knight esetében a több GPU-s lehetőség letiltásra került.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés