Trendi mobil hangsugárzó a Denontól

A különféle hordozható hangsugárzók fénykorukat élik, hiszen egészen döbbenetes mennyiségű eszköz vásárolható már meg. A trendek alól még a legnagyobb gyártók sem vonhatják ki magukat, amit tökéletesen alátámaszt, hogy az iparágban igen komoly múlttal rendelkező Denon is előállt egy ilyen jellegű termékkel.

Denon Envaya
Denon Envaya [+]

A 200 dollárba kerülő Envaya fehér, illetve matt fekete színben vásárolható meg, és különlegessége, hogy az előlapi szövet (négy stílus: Lunar, Sunset, Fandango és Indigo) cserélhető. Ennek köszönhetően a gyártó szerint már nem kell aggódnia a felhasználónak, ugyanis minden alkalomhoz passzolhat majd a készüléke. Ez ugyan rendkívül fontos, de talán ennél nagyobb jelentőséggel bír, hogy a különféle hanganyagok a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia segítségével juttathatók el rá. A késleltetés mindössze 32 ezredmásodperc, ami a filmek nézésekor létfontosságú lehet, hiszen így nem kell számolni a rém irritáló "Lip Sync" (szájszinkron) problémával, amikor a hang elcsúszik a képhez képest.

Az NFC kompatibilitásnak köszönhetően a párosítás gyerekjáték, az akkumulátor pedig két és fél órányi töltést követően 10 órányi működéshez elegendő energiát képes biztosítani. A közepes méretű (255 x 140 x 47,5 mm) 1,3 kilogramm súlyú termék két saját fejlesztésű 57 mm-es szélessávú meghajtót tartalmaz, míg a 100 mm-es passzív sugárzó biztosítja a mély és feszes basszust.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Előzmények

Hirdetés