Denon DBT-3313UD: masszív asztali médialejátszó a kanyarban

A hamarosan a boltokba kerülő Denon DBT-3313UD asztali médialejátszó megtervezésekor a mérnökök kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legjobban lecsökkentsék az esetleges rázkódást, ami gondot okozhat az optikai lemezek lejátszásában. Ennek érdekében egy három rétegből álló alvázzal szerelték fel a modellt.

Denon DBT-3313UD
Denon DBT-3313UD

Magát az optikai meghajtót is ellátták egy különleges vibráció elleni védelemmel, ami amellett, hogy jó hatással van a jelfeldolgozás pontosságára, a betöltési időt is 20 százalékkal csökkenti. A készülék a BDXL formátum kezelését nem támogatja sajnos, viszont ezen kívül nagyjából az összes létező Blu-ray, DVD és CD szabvánnyal megbirkózik, így a 3D, illetve az SACD (Super Audio CD) korongok kezelése is megoldott. A DLNA 1.5 kompatibilis termék többek között képes a DivX HD, illetve a FLAC és WAV közvetlen lejátszására, ha azok vezeték nélküli kapcsolaton vagy az USB porton keresztül jutnak el rá.

Néhány internetes oldal, így például a YouTube videomegosztó portál elérésére is van lehetőség, ennek ellenére saját smart rendszerrel és beépített böngészővel nem rendelkezik. A két HDMI  mellett került rá egy analóg audió, egy Denon Link HD és egy Ethernet csatlakozó, valamint egy RS232 port is. A közel nyolc kilogramm tömegű, okostelefonról is vezérelhető termék októbertől vásárolható majd meg, vagy már most előrendelhető 1400 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés