Hirdetés

Csöndes Antec ház kisebb méretben is

Az Antec Performance One sorozatának legújabb PC-háza, a P150 formatervezésében és kialakításának főbb vonalaiban a P180-at követi, ám azoknak is megfelelő megoldást jelent, akik kisebb és egyszerűbben szerelhető házra vágynak.

Hirdetés

A felső és az oldalsó panelek a zajcsökkentés elősegítése érdekében itt is többrétegűek, de különleges a merevlemezeket fogadó belső keret is. Ebbe alapesetben négy egység szerelhető, a vibrációk áttevődését szilikonalátétek akadályozzák meg. Még csendesebb működés érhető el a rekeszek eltávolításával, miután a 3,5 colos (sőt, akár 2,5 colos) meghajtók gumis felfüggesztésbe illeszthetők, melyek minden rezgést elnyelnek. A zajtalanság ára, hogy így csak három darab tárolóeszköz fér el a keretben. Kívülről négy 5,25 hüvelykes rekesz érhető el, ezek egyike 3,5 hüvelykes meghajtót vagy kártyaolvasót is fogadhat.

A házba gyárilag egy 120 mm-es TriCool ventilátor kerül, melynek fordulatszáma szabályozható. Az opcionális elülső, beszívó ventilátorokat (2 x 92 mm) mosható légszűrő várja. Az energiaellátás egy 430 wattos Neo HE tápegységre hárul; a kábelsaláta elkerülését a moduláris kivitel segíti elő. A P150 mérete 43 x 20,5 x 46,8 cm; microATX és ATX alaplapokat is fogad. Előlapján természetesen USB 2.0, FireWire és audiocsatlakozókat találunk.

A napokban piacra kerülő P150 ajánlott ára Európában 185 euró, hazánkban várhatóan hamarosan 37 ezer forintos nettó áron lehet majd beszerezni.


Forrás: Silent PC Review

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés