Csodálatosan fehér notebook a csodálatos ünnepre

Heteken belül újabb különleges, exkluzív kialakítású noteszgépe jelenik meg az Asusnak, mely ezúttal kifejezetten a karácsonyi ajándéknak szánja újdonságát. Az F8 szériához tartozó F8P konfigurációk a divatnak megfelelően fekete és fehér színben lesznek elérhetők, a gépek burkolata pedig részben bőr borítást kap majd.

Az igazán különleges ajándékra vágyók rövidesen hazánkban is hozzájuthatnak az F8P-hez, melynek elegáns külseje erős és nagy tudású belsőt rejt. A Magyarországon kizárólag fehér színben (hivatalos nevén amazing white, azaz csodálatos fehér) forgalomba kerülő gépbe 2,2 GHz-en ketyegő Core 2 Duo processzor kerül egyebek mellett 2 gigabájt rendszermemória és egy 250 gigabájtos merevlemez társaságában. A notebook 14,1 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzőjét az AMD DirectX 10-kompatibilis ATI Radeon Mobility HD 2400-as videovezérlője látja el képpel, szériatartozék lesz továbbá a 802.11n szabványtervezetet is ismerő Wi-Fi és a Bluetooth modul, egy TurboMemory kártya valamint egy LightScribe-kompatibilis DVD-író is. A merevlemezen tárolt adatok biztonságáról a tapipad két gombja közé épített ujjlenyomat-azonosító és a több komponensből álló TPM (Trusted Platform Module) rendszer gondoskodik. Az F8P tömege mindezzel együtt tolerálható szinten marad: a gyártó adatlapja szerint a konfigurációk kiépítéstől függően körülbelül 2,6 kilogrammot nyomnak.

Az Asus karácsonyfa alá szánt notebookja hamarosan a magyarországi szaküzletek polcain is feltűnik, a fent ismertetett paraméterekkel rendelkező F8P konfiguráció ajánlott fogyasztói ára bruttó 360 000 lesz. A Windows Vista Home Premium változatával szállított noteszgépre a szokásos két év jótállás érvényes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés