Hirdetés

Cougar Evolution PC ház: agresszív nagymacska

A Cougar újabb tetszetős házat jelentett be Evolution néven, mely az erős középkategóriában szeretne hódítani. Indulásakor két verzióban lesz elérhető, az alapmodell kívül-belül fekete, az Evolution Galaxy külső borítása viszont látványos fekete-fehér kontrasztot mutat, belterét pedig élénk narancssárga alkatrészekkel vadították meg. Szimmetrikus formavilága meglehetősen egyszerű, de unalmasnak nem mondható, ízléses apróságokkal sikerült feldobni megjelenését.


[+]

Az előlap egyetlen egységes felületet mutat, a sűrűn lyuggatott fémlemezt méhsejt szerkezetű rács borítja.  Az alsóbb régióban egy porszűrővel megtámogatott 120 mm-es ventilátor hely található, felette 6 x 5,25”-es maghajtóhely tornyosul. A csatlakozók és vezérlők a ház tetején csoportosulnak, a szokásos audio aljatok mellett 2 x USB 2.0 és USB 3.0 port sorakozik katonás rendben. Középen egy méretes tekerő és két nyomógomb formájában egy kétcsatornás ventilátor fordulatszám szabályozót kapunk, mely összesen hat légkavarót képes vezérelni. A gyártó szerint úgy érdemes két csoportba rendezni a ventilátorokat, hogy az egyik csapat például a videokártya körüli részre fókuszáljon, így ezeket csak akkor kell felcsavarni, ha komolyabb játékra kerül sor.


[+]

Szintén a ház tetején egy rugós csapóajtó merevlemez dokkolót rejt, ide bármilyen 2,5/3,5”-es HDD/SSD egy mozdulattal a rendszerhez csatlakoztatható. A beltér különösebb izgalmakat nem tartogat, de azért minden úgy és ott megtalálható, ami egy ilyen kategóriájú háztól elvárt. Minden meghajtó szerszámmentesen rögzíthető, a 90 fokkal kiforgatott merevlemez keretbe univerzális, rezgéselnyelő keretekben összesen 4 x 2,5/3,5”-es adattároló rögzíthető. Természetesen az alaplaptálca a stratégiai fontosságú részeken kivágott.


[+]

A hűtésről gyárilag egy első és hátsó 120 mm-es ventilátor gondoskodik, ezen kívül további öt légkavaró telepíthető a rendszerbe (1 x 120 mm elöl, 2 x 120 mm fent, 1 x 120/140 mm lent, 1 x 140 mm oldalt), ahol csak lehetséges, légszűrő óvja a komponenseket. A vízhűtés előkészítés sem maradt ki a repertoárból. A 223 x 514 x 523 mm-es toronyba maximum 305 mm hosszú videokártyákat tehetünk.

A Cougar Evolution és Evolution Galaxy vételára egységesen 94,99 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés