Hirdetés

Antec Eleven Hundred – tágas ház játékos konfigurációknak

Hirdetés

Az Antec újabb taggal bővíti a sikeres, játékosoknak szánt házsorozatát. Az Eleven Hundred kinézetének megítélése erősen szubjektív dolog, annyit viszont megállapíthatunk, hogy kategóriájában elég egyszerű. Van pár markáns vonala és persze az ablakos oldallap sem maradhatott ki, de ettől függetlenül sallangmentes, nincs rajta semmi ízléstelen csicsa.


[+]

A termék mérete 527 x 237 x 546 mm, súlya 9 kg, vagyis nem a legnagyobb, de így is elég helyet biztosít a legkeményebb konfigurációk számára is. Előlapja sűrűn lyuggatott, két szélén nyílások tátongnak, és ezek egységét csupán az alulra helyezett logó töri meg. A fentebbi régióban három 5,25”-es bővítőhely található, felette pedig a szokásos csatlakozók sorakoznak: hang ki- és bemenet, valamint 2-2 darab USB 2.0 és 3.0. A bekapcsoló és reset gombot a fedlap elülső részére száműzték.


[+]

Az oldallapot lepattintva valóban tágas beltér tárul a szemünk elé. A szerelőablakkal és gumírozott peremű bújtatórésekkel sűrűn ellátott alaplaptálca sem a kisebbek közé tartozik, olyannyira, hogy az XL-ATX méretű deszkákat is fogadja. Természetesen a torony minden porcikája szerszámmentesen szerelhető, és ez igaz az egymás felett tornyosuló 6 x 3,5”-os és a két dedikált 2,5”-os fiókra is. Aránylag széles felépítésének köszönhetően a tálca mögött 36 milliméter maradt az oldallapig, ide a feleslegesen tekergőző kábeleket gond nélkül el lehet rejteni, sőt, a processzorfoglalat mögé egy extra 120 mm-es ventilátor is befér.


[+]

A hűtést sem bízták a véletlenre: alapkiépítésben egy 120 mm-es hátsó és egy kék LED-es, 200 mm-es felső ventilátor gondoskodik a huzatról, és ez a szellőzés igény esetén nem kevesebb mint további hét 120 mm-es egységgel tuningolható. Ahová csak lehetett, oda könnyen eltávolítható, mosható porszűrőket is építettek a tervezők. A merevlemezkeret fix, de így is 330 mm-ben maximalizálták a videokártyák hosszát, melyekkel a kilenc bővítőrést minden ismert kombinációval (NVIDIA SLI, AMD CrossFireX) feltölthetjük.

Az Antec Eleven Hundred Észak-Amerikában november végétől, Európában december elejétől válik elérhetővé, vételára 129 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés