Chatelésre csábít a Logitech

Ismét bővítette PC-kiegészítőkből álló, egyre bőségesebb választékát a Logitech. Ma két olyan, USB csatolású mikrofonos fejhallgatóról rántották le a leplet, amelyek kényelmesebbé és kellemesebbé varázsolhatják a számítógépes telefonhívásokkal, játékkal és a zenehallgatással töltött időt. A Logitech ClearChat Pro USB fejhallgató saját fejlesztésű, lézerrel beállított hangsugárzókat kapott (bármit is jelentsen ez), továbbá háromállású hangszínbeállító kapcsolóval és zajszűrős mikrofonnal is rendelkezik. A Logitech ClearChat Comfort USB ezzel szemben elsősorban párnázott fejpánttal és puha fülpárnákkal csábítja a hosszabb távon is kényelemes viseletet kereső felhasználókat.


ClearChat Pro

A ClearChat Pro és a ClearChat Comfort fejhallgatók egyaránt USB kapun keresztül csatlakozik a számítógéphez, így a PC hangkártyájától teljesen függetlenül, azzal békésen megférve üzemelnek. Az új fejhallgatók a gyártó szerint tökéletes kiegészítői az egyre népszerűbbé váló internetes telefon-alkalmazásoknak, mindemellett hangteljesítményüknek köszönhetően zenehallgatáshoz, filmnézéshez és számítógépes játékokhoz is ideálisak lehetnek.

A ClearChat Pro fejhallgató házába építve megtalálható a Logitech SoundSwitch hangszín-kiegyenlítő, egy olyan kapcsoló, amellyel könnyedén beállítható a három alaptevékenységhez – telefonáláshoz, zenehallgatáshoz vagy játékhoz – leginkább megfelelő hangzás. A „telefonhívás” üzemmód kiemeli az emberi beszédhangok tartományát, a zenehallgatáshoz optimalizált beállítás jól kiegyenlített hangzást biztosít, a játékhoz használatos üzemmód pedig valószerűbbé varázsolja a lövések és robbanások hanghatásait. A zajszűrős mikrofon elhelyezése rugalmas karjának köszönhetően személyre szabható, így mindenki olyan messzire helyezheti a mikrofont a szájától, ahogy neki a legkényelmesebb. Némított módban a mikrofon karja tompa vörös fényt áraszt, így a használó biztos lehet benne, hogy amit mond, az a szoba négy fala közt marad.


ClearChat Comfort

Azoknak, akik kivételes kényelemre vágynak, a ClearChat Comfort USB headset párnázott fejpántja és puha fülpárnái kínálnak megoldást. A fejpánt és a mikrofon is a felhasználó igényei szerint átállítható. A hangerőszabályzó és némító gombok a kábelre szerelve, könnyen elérhető helyen találhatóak.

A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában októbertől lesznek kaphatóak. A két kiegészítő szeptemberben kerül forgalomba az Egyesült Államokban, ahol rendre 49,9 és 39,9 dollárt kérnek majd értük. A termékek magyarországi ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés