CES 2015: bemutatta olcsóbb Acitivité okosóráját a Withings

Aki követi az okos- vagy activity trackerrel felszerelt órák piacát, az ismerheti a Withings nevét is, mely gyártó az Activité modellel és nem éppen alacsony árával vált hírhedté ebben a szegmensben. A mostani kiállításra ennek olcsóbb, 450 helyett csupán 150 dolláros, POP nevet viselő változatával készült a cég, ami ezúttal vidámabb színekben is kapható lesz.

Hirdetés

A lépésszámlálóval ellátott, egyébként hagyományos analóg órának tűnő "ékszer" az árcsökkentés ellenére továbbra is eléggé minőségi darabnak tűnik, és ami a legfontosabb, hogy egy jó activity trackerhez híven képes monitorozni tevékenységünket, legyen az séta vagy futás (lépésszámlálás), úszás, vagy éppen alvás, az ezekről szerzett adatokat pedig iOS alkalmazással értékelhetjük ki (az androidos verzió készülőben).


[+]

Ami az olcsósítást illeti, a POP csak szilikon szíjjal lesz kapható, a zafírüveget pedig egyszerűbb üvegre cserélték, és összességében kicsit kevésbé strapabíró, ugyanakkor 30 méterig vízálló, továbbá a benne található elem 8 hónapra elegendő energiát biztosít. Ha mindez nem lenne elég, akkor megemlítendő még a vibrációs képesség ébresztés funkció gyanánt, illetve az automatikus időzóna átállás is.

Hirdetés