Hirdetés

CES 2020: RTX Studio plecsnis számítógép a Colorfultól

A ProMaster H1 nyolcmagos processzorral, 1 terás SSD-vel és RTX Super GPU-val érdemelte ki az NVIDIA nemrég bevezetett minősítését.

Hirdetés

A főleg grafikus kártyáiról ismert Colorful cég logóját mostantól kisméretű, előre összeszerelt számítógépeken is megtalálhatjuk, sőt, a most bemutatott ProMaster H1 modell dobozán még egy RTX Studio plecsnit is találunk (melynek követelményeiről májusban, rögtön a tajvani bejelentés után írtunk). A gyártó új gépét elsősorban fotósoknak, grafikusoknak, videoszerkesztőknek és 3D tervezőknek szánja, és ezt a tényt a specifikációk is tükrözik.


[+]

A szövet és acél burkolat alatt egy nyolcmagos Intel Core i7-9700F processzor teljesít szolgálatot, míg a GPU szerepét konkrét modelltől függően (Advanced, Prime, Ultra) az NVIDIA RTX 2060, 2070, vagy 2080 Super tölti be. DDR4 memóriából 64 GB-nyit kapunk, adattárolóból pedig NVMe SSD és 3,5 hüvelykes HDD is került a gépbe, előbbi 1, utóbbi pedig 2 TB kapacitással rendelkezik.


[+]

A rendszer tápellátásáról egy 500 wattos beépített tápegység gondoskodik, az eszköz hurcolását pedig egy fém fogantyú segíti. Az I/O panel a ház elejére került, a bekapcsológomb alatt két USB 3.0 és egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó sorakozik.


[+]

A Colorful ProMaster H1 Advanced, Prime és Ultra modellek rendre 1899, 2449 és 2749 dollárba kerülnek, amiben már az előtelepített Windows 10 Home operációs rendszer ára is benne van.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés