CES 2020: RTX Studio plecsnis számítógép a Colorfultól

A ProMaster H1 nyolcmagos processzorral, 1 terás SSD-vel és RTX Super GPU-val érdemelte ki az NVIDIA nemrég bevezetett minősítését.

Hirdetés

A főleg grafikus kártyáiról ismert Colorful cég logóját mostantól kisméretű, előre összeszerelt számítógépeken is megtalálhatjuk, sőt, a most bemutatott ProMaster H1 modell dobozán még egy RTX Studio plecsnit is találunk (melynek követelményeiről májusban, rögtön a tajvani bejelentés után írtunk). A gyártó új gépét elsősorban fotósoknak, grafikusoknak, videoszerkesztőknek és 3D tervezőknek szánja, és ezt a tényt a specifikációk is tükrözik.


[+]

A szövet és acél burkolat alatt egy nyolcmagos Intel Core i7-9700F processzor teljesít szolgálatot, míg a GPU szerepét konkrét modelltől függően (Advanced, Prime, Ultra) az NVIDIA RTX 2060, 2070, vagy 2080 Super tölti be. DDR4 memóriából 64 GB-nyit kapunk, adattárolóból pedig NVMe SSD és 3,5 hüvelykes HDD is került a gépbe, előbbi 1, utóbbi pedig 2 TB kapacitással rendelkezik.


[+]

A rendszer tápellátásáról egy 500 wattos beépített tápegység gondoskodik, az eszköz hurcolását pedig egy fém fogantyú segíti. Az I/O panel a ház elejére került, a bekapcsológomb alatt két USB 3.0 és egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó sorakozik.


[+]

A Colorful ProMaster H1 Advanced, Prime és Ultra modellek rendre 1899, 2449 és 2749 dollárba kerülnek, amiben már az előtelepített Windows 10 Home operációs rendszer ára is benne van.

Előzmények

Hirdetés