CeBIT 2009: a G.Skill hűvösen tálalja a memóriáit

Hirdetés

A G.Skill továbbra is maximális figyelmet szentel a memóriapiacnak, s ennek eredményeképpen két darab háromcsatornás DDR3 és egy darab kétcsatornás DDR2 memóriacsomagot mutatott be, melyekhez igényes kialakítású hűtőket is mellékel.G.Skill Trident DDR3 [+]

G.Skill PI Black DDR3 [+]
Forrás: techPowerUp!

A DDR3 szabványra épülő, háromcsatornás működésre felkészített termékek között a Trident és a PI Black módosított változata tekinthető új modellnek. Előbbi 2133 MHz-es effektív órajelen üzemel, mely értékhez CL-9-9-9-24-es időzítés tartozik, utóbbit 1800 MHz-re állították a mérnökök, amihez CL 7-8-7-20 időzítési paramétereket rögzítettek. Mindkét memóriacsomaghoz jár egy-egy hűtő, mellyel a vállalat elmondása szerint extra teljesítményt nyerhetnek a felhasználók.


G.Skill PI Series DDR2 - Forrás: techPowerUp! [+]

A DDR2 vonalat a kétcsatornás PI Series csomag erősíti tovább. A terméken található memórialapkák 1200 MHz-es effektív órajelen és CL 5-5-5-15-ös időzítéssel működnek. Az aktív hűtés ugyan most sem marad el, de a légkavarók száma egy darabra redukálódott.


G.Skill Perfect Storm DDR3 - Forrás: techPowerUp! [+]

Látható volt még a G.Skill Perfect Storm elnevezésű modellje is, melynek megjelenéséről nemrég számoltunk be. A termék a vállalat elmondása szerint nagy vihart kavart a vásárlók körében is, így nem volt kétséges a szereplése az idei kiállításon.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés