Hirdetés

BlackMoon néven új tápcsaládot jelentett be a Spire

A Spire a napokban egy újabb tápcsaládot indított útnak, BlackMoon néven, mely a nagyobb teljesítményigényű konfigurációk energiaellátását is képes megoldani. Az ATX12V 2.2-es szabványnak megfelelő termékek acél készülékháza fekete festést kapott, a belsejükben található alkatrészek hűtéséről egy 120 mm-es, kék LED-del szerelt ventilátor gondoskodik. A légkavaró fordulatszáma hőmérséklettől függően három fokozatban változik, a gyártó által megadott adatok szerint 45 fokos hőmérsékletig mindössze 10 dBA zajt csap, maximális fordulaton pedig 21 dBA-t bocsát ki magából.


[+]

A BlackMoon tápcsalád jelenleg négy tagot számlál, a felhozatal egy 450, egy 550, egy 650 és egy 750 watt teljesítmény leadására képes modellből áll. Ezek mindegyike magas, 85%-os hatékonysággal dolgozik, ezért megkapták az 80Plus Bronze minősítést is. A gyártó többféle védekezőrendszerrel is felszerelte őket, találni bennük túlfeszültség, túláram, túlterhelés és rövidzár elleni védelmet is.


[+]

A legegyszerűbb kialakítású, 450 wattoson 2 SATA, 4 periféria, 1 hattűs PCI Express és egy floppy tápcsatlakozó található, az 550 wattoson már 6 periféria, 2 SATA, két floppy és két hattűs PCI Express csatlakozó van. A 650 wattos 4 SATA, 6 periféria, két floppy, két hattűs és két nyolctűs tápcsatlakozóval érkezik, érdekes módon a 750 wattos csúcsmodellen a nyolctűs csatlakozókat elhagyták.


[+]

A Spire egyelőre nem tette közzé a BlackMoon tápcsalád tagjainak pontos terhelhetőségi adatait, mint ahogyan árukat sem. A termékek viszont készen állnak, mert a forgalmazók számára már rendelhetőek, a gyártó két év garanciát vállal rájuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés