2019. augusztus 18., vasárnap

Útvonal

Hírek » Alaplap rovat

Három FM1 foglalatos AMD Llano alaplap érkezik a Biostartól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A TA75A+, TA75M+ és TA75M alaplapok az AMD Hudson-D3 A75 chipkészletre épülnek.

Annak ellenére, hogy az AMD Llano APU-k érkezése csak a jövő hónapban várható, az alaplap bemutatók már szép lassan szállingóznak, de ezek még korántsem nevezhetők konkrét termékbejelentésnek, hiszen sok részlet még homályos. A Biostar három alaplapot mutatott be ehhez kapcsolódóan, köztük két mATX és egy ATX méretűt. Mindhárom típusban közös, hogy az AMD Hudson-D3 A75 chipkészletre épülnek, és FM1 foglalattal rendelkeznek, ezen felül négy darab DDR3 memóriafoglalat került rájuk.

Biostar TA75A+
Biostar TA75A+

Szintén közös vonás a hat darab natív SATA 6 Gbps port, a 2+4 darab (szintén natív) USB 3.0 csatlakozó, a dupla PCIe x16 foglalat, a többcsatornás hangvezérlő és a DVI, HDMI és VGA hátoldali kimenetek. Sajnos a gyártó nem nagyon részletezte az alaplapok közötti konkrét különbségeket, ám a képeket elemezve úgy tűnik, hogy a két mATX méretű alaplap között leginkább a felszereltségben van különbség: hűtőborda, post code kijelző megléte, az egyiken 5.1, míg a másikon 7.1-es hangvezérlő van, de azt is gyanítjuk, hogy a CrossFire támogatás sem lesz egyforma. Természetesen a Biostar saját fejlesztéseit is integrálni fogja, mint például, Bio-Remote 2 és Charger Booster funkciókat.

Biostar TA75M / Biostar TA75M+ Biostar TA75M / Biostar TA75M+
Biostar TA75M / Biostar TA75M+ [+]

Az árról egyelőre természetesen nem kaptunk konkrét információt, erről majd csak a platform hivatalos megjelenésekor tudhatunk meg többet.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.