A Biostar most egy alaplapot és egy processzort árul egy pakkban

A cég ezúttal az irodai-üzleti vonalat célozta meg a játékosok helyett.

Hirdetés

A Biostar egy újabb (egyelőre ismeretlen árazású) hardvercsomaggal jelentkezett, ami ezúttal egy Socket AM5-ös alaplapból, meg egy hozzá való processzorból áll, és amelyet "biztonságos irodai megoldásnak" titulál, mivel a központi egység egy 6 magos/12 szálas, 3,8 GHz-es alapórajeléről 5,1 GHz-ig boostoló AMD Ryzen 5 PRO 7645.


[+]

A TSMC 5 nanométeres FinFET gyártástechnológiájával készült, 65 wattos TDP-jű CPU 384 kB L1, 6 MB L2, illetve 32 MB L3 cache-sel jön, a DDR5 memóriákat natívan 5200 MHz-es effektív órajelig kezeli, és kupakja alatt egy kétmagos, 2200 MHz-en ketyegő AMD Radeon Graphics IGP teljesít szolgálatot. A fő vonzerő azonban nem ez, hanem a számos biztonsági funkció, amely az üzleti életben igen hasznos adalékká válik. Ilyen például az integrált Microsoft Pluton processzor, a valós időben teljes rendszermemória-titkosítást foganatosító AMD Memory Guard vagy épp a veszélytelen bootolást ígérő, firmware sebezhetőségtől védő és kiterjedt hozzáférési felügyeletet, valamint jóváhagyó rendszereket magába foglaló Windows Secured-Core PC kezdeményezés támogatása; az érdeklődők itt mélyedhetnek el jobban az AMD PRO termékcsaládjának témát érintő részleteiben: [link]


[+]

A deszka szerepét a két DDR5 DIMM slotot, egy x16-os, plusz egy x1-es PCI Express sínt, egy M.2 2242/2260/2280 csatolót, 4 SATA portot, gigabites LAN-t, továbbá belépőszintű hangkodeket felvonultató B650MT tölti be, amivel október elején már találkozhattunk, csak akkor egy videokártya volt mellé csomagolva. A redundancia elkerülése végett azoknak, akik picit közelbbről szeretnék megismerni a specifikációkat, javasoljuk az előbb említett cikkünk átfutását.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés