Hirdetés

Közös házat tervez az Antec és a Razer

Az Antec Cube volt az alap, de ezt alaposan átalakították a tervezők.

Az Antec és a Razer a PAX West 2016 alkalmával jelentette be, hogy összeálltak egy Mini-ITX-es ház megtervezéséhez, ami az Antec Cube Designed by Razer nevet viseli. Ebből kitalálható, hogy a Razer tervezte a terméket, az Antec pedig legyártja. Nem ez az első hasonló kezdeményezés, mivel a Razer már az NZXT-nek is tervezett házat, de az egy miditorony volt.


[+]

Az Antec Cube 365 x 250 x 460 mm-es megoldás, tehát azért annyira picinek nem mondható, de így is Mini-ITX alaplapokat fogad. A kategóriájában tipikusnál nagyobb méretekre azért volt szükség, hogy be tudja fogadni a maximum 350 mm-es VGA-kat, illetve beszerelhető legyen egy maximum 190 mm-es processzorhűtő is. Az adattárolóknak egy 3,5 hüvelykes vagy maximum négy 2,5 hüvelykes fiók áll rendelkezésre, míg a szellőzést hátulra szerelt 12 cm-es ventilátor biztosítja. Ez opcionálisan kiegészíthető még két 12 vagy egy 14 vagy egy 18 cm-es elülső légkavaróval.


[+]

Az I/O panel a ház elején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A radiátorokat is támogatja az újdonság, méghozzá elöl 240, hátul pedig 140 mm-eseket.


[+]

Az Antec Cube Designed by Razer októberben érkezik, az ára azonban ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés