Hirdetés

Sötét változat készült az Antec Cube-ból

A Razerrel közösen tervezett gépház megőrizte alakját, de külsején módosítottak, belül pedig már microATX lapokat is fogad.

Új, Dark Cube névre hallgató változat készült az Antec Cube számítógépházából, amely az eredeti változattal ellentétben már nemcsak Mini-ITX, de microATX alaplapok fogadására is képes. A 209 eurós ajánlott áron elérhető ház 512 x 240 x 406 mm-esre nőtt, fő alkotóelemei pedig 3 mm vastag ötvözött alumíniumból állnak. Az alaplapon túl egy 3,5”-es és egy 2,5”-es adattárolónak kínál helyt, bővítőkártyákból pedig négy darabot pakolhatunk bele.


[+]

Szellőztetéséről három ventilátor gondoskodhat, aki pedig vízhűtéssel szerelné fel, az az előlap mögé egy 240 mm-es, a hátlapra pedig egy 120 mm-es radiátort pakolhat. A különböző komponenseket érintő korlátozások sem vészesek, VGA-ból 330 mm a leghosszabb, amit még elhelyezhetünk benne.


[+]

Kívülről a módosítások közül feltűnhet a szélesebb edzett üveg, illetve a „gyémántmintás” előlapi panel, amely egyébként csak egyike a két gyárilag mellékelt modellnek, aki ugyanis valami hagyományosabb, bár a szellőzés szempontjából gyengébb megoldást keres, az ezt kicserélheti a dobozban található edzett üveg lapra is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés