Hirdetés

Nagyobb felbontásra kapcsol az Acer monumentális Predator monitorja

Szép csendben bukkant fel az Acer kínálatában az új Predator Z35, mely pontos modellszámozás szerint a Z35P nevet viseli, és több ponton változott az eredeti kiadáshoz képest. Noha az ívelt 35 hüvelykes képátló megmaradt, a felbontás változott, 2560x1080-ról 3440x1440 képpontra nőtt, maga a paneltechnológia viszont változatlanul VA, 2500:1 maximális kontrasztaránnyal és 300 cd/m² maximális fénysűrűséggel, 4 ezredmásodperces válaszidővel, G-Sync támogatással, de az ULMB-ről egyelőre nem esett szó. A felbontás növelésével a maximális frissítési frekvencia kicsit csökkent, a szabványos 144 hertzről 100 hertzre, ami 120 hertzig tuningolható (az elődöt 200 Hz-ig lehetett húzni).

Átrajzolták a külsőt is, ami főként az állványt érinti, utóbbi sokkal jobban hasonlít a gyártónál mostanság előszeretett alkalmazott fém erősítésű megoldásra, azzal a különbséggel, hogy a dönthetőség és az állítható magasság mellett itt is megoldották a jobbra-balra forgathatóságot. Vannak benne beépített hangszórók és USB hub, jelbemenetből pedig HDMI és DisplayPortot kap a vásárló.


[+]

Úgy tűnik, hogy a most bemutatott modell felváltja a korábbit, legalábbis az Acer weboldala már csak ezt dobja fel. Jó hír, hogy az ajánlott végfelhasználói ár nem változik, továbbra is 1100 dollár lesz, de a készülék a gyakorlatban várhatóan ennél olcsóbban, 950 dollár körül is megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés