Játékra hív az Acer: melyik számodra a leginkább megfelelő Acer laptop?

2012. március 18-ig tart az Acer laptopválasztó Facebook játéka, melyben öt egyszerű, notebookhasználati szokásunkkal kapcsolatos kérdésre kell válaszolni és máris megtudhatjuk, melyik a hozzánk leginkább testhezálló Acer notebook. Ezzel párhuzamosan részt veszünk egy nyereményjátékban is, ahol 1 db Acer Aspire One D257 netbook, 1 db Ferrari egér, 1 db wifis egér, 1 db Acer galléros póló talál gazdára.

A játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy. További feltétel, hogy a játékosnak rendelkeznie kell aktív Facebook fiókkal és „like – tetszik” kapcsolatot kell kialakítania az Acer Magyarország Facebook oldalával.


(forrás: Acer Magyarország Facebook játék) [+]

A játék elindításához engedélyezni kell az itt található "Melyik Acer illik hozzád?" alkalmazást. A játék megkezdése előtt az értesítéshez szükséges adatok (név, e-mail cím) kitöltése kötelező.

Minden felhasználó többször is használhatja az alkalmazást, de ez nem növeli a nyerési esélyeket! A nyertesek kiválasztása sorsolással történik.
A sorsolás időpontja: 2012. március 19.

A részletes játék- és adatkezelési szabályzat innen letölthető!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények