A Prohardver szerkesztőt, újságírót keres! Igen, megint!

Keressük azt a felkészült, fiatalos munkavállalót, aki bírja a terhelést, és szívesen csatlakozna csapatunkhoz!

Ha szeretsz és tudsz is írni, ha járatos vagy a számítástechnika világában, ha budapesti (vagy vonzáskörzetében élő) vagy, ha nem ijedsz meg a mérésektől, tesztelésektől, ha szívesen csatlakoznál hozzánk, és ha ezen felül vállalod, hogy főállásban futószalagon szállítani tudod a híreket, kütyübemutatókat az eddig megszokott alapossággal és minőségben, téged keresünk! Az sem hátrány, ha szeretsz beszélni, utazni, gyártókkal tárgyalni, videózni, ezen felül az angol nyelv folyamatos használatára mindenképpen szükséged lesz. Előnyt jelent még (de nem feltétel), ha regisztrált tag vagy lapcsaládunknál, esetleg vannak korábbi, logoutos írásaid.

Nem árt, ha tudod, hogy a tech újságíró sem fizetésben, sem elvárások tekintetében nem az IT szakemberekhez sorolandó, magyarán, a busás fizetést ne nálunk keresd; cserébe nem is elvárás a programozói, rendszergazdai végzettség, illetve időbeosztásod is lényegesen szabadabb lesz, hovatovább világot is láthatsz. Valamit valamiért.

Olyan jelentkezőket várunk, akiknek komolyak a szándékai, és tényleg szeretnének nálunk dolgozni! Fényképes önéletrajzodat küldd el nekünk az eszter kuk@c prohardver po.nty hu címre és készülj fel rá, hogy kapsz egy combos próbafeladatot!

Előzmények

  • A PROHARDVER! tesztelőt keres!

    Keressük azt a lelkes és felkészült fiatalos munkavállalót, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz, és aki egy legjobb steppingű procihoz hasonlóan bírja a terhelést.