A Belkin okosított kávéfőzőjével az ágyból készíthetjük el a reggeli kávét

A Belkin számára nem ismeretlen terep az otthoni automatizálás a különféle okoseszközök segítségével, hiszen a WeMo családon belül számos ilyen termék található, kezdve a kapcsolóktól a dugaljakon át a LED lámpáig, és most itt a legújabb, a Mr. Coffee névre hallgató kávéfőző.

Hirdetés

A szintén az említett WeMo rendszerrel kompatibilis, 10 adag "fekete leves" egyidejű főzésére alkalmas masina Wi-Fivel kapcsolódik az otthoni hálózathoz, így a megfelelő WeMo alkalmazás segítségével Android 4.0+ vagy iOS 7.0+ rendszert futtató telefonunkkal vagy táblagépünkkel bárhonnan és bármikor kontrollálhatjuk működését. Ezt kihasználva a reggeli kávé elkészítése csak egy gombnyomás vagy előre programozva még annyi sem, így ki sem kell kelni az ágyból, amíg a friss nedű el nem készül; amiről persze szintén tájékoztat az alkalmazás, akárcsak arról, ha esedékes a tisztítás, a szűrőcsere vagy éppen az alapanyagok feltöltése.


(forrás: Engadget)

De ugyanígy egy csésze frissen főzött feketével is meglephetjük magunkat, mire a munka után fáradtan betoppanunk lakásunkba, de az sem probléma, ha valamiért később érünk haza, pár gombnyomással egyszerűen késleltethetjük az előre beprogramozott időpontot. Természetesen a Mr. Coffee hagyományos kávéfőzőként, tehát mindenféle kiegészítő nélkül is használható. Mindezért a Belkin 150 dollárt kér. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy a frissen főzött kávé miként jusson el az ágyig emberi beavatkozás nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés