A3-as multifunkciós nyomtató érkezett a Sharptól

Hirdetés

A Sharp bemutatta legújabb belépőszintű A3-as, színes multifunkciós nyomtatóját (MFP), az MX-2310U-t. A készüléket főleg kisebb cégeknek ajánlják, főleg olyanoknak, akik korábban még nem rendelkeztek színes MFP-vel. A Sharp újdonsága a legkisebbnek számít kategóriájában, mégis számos olyan funkcióval bír már alapkivitelben is, ami inkább csak a magasabb kategóriákban megszokott. A kétoldalas nyomtatás, másolás és szkennelés mellett a vásárlók helytakarékos belső finisherrel, fax funkcióval, megnövelt biztonsági funkciókkal, kibővített papírkapacitással és a Sharp OSA platformmal is kiegészíthetik a konfigurációt. A felhasználóbarát interfésznek köszönhetően egyszerű a használat, amin a 7”-es érintőképernyő és a mellékelt stylus csak tovább javít. Ha szükséges, a távoli elérésű vezérlőpanel funkcióval a technikus személyzet is tudja működtetni a készülék kezelőszerveit.

Az 7"-es érintőképenyő az MFP-n [+]
Az 7"-es érintőképenyő az MFP-n [+]

A printer sebessége színes és monokróm nyomtatásnál is elérheti a 23 oldal/percet A4-es lapok esetében, az A3-asoknál pedig 11 oldal/perce képes. Az MX-2310U gyors bemelegedési idővel bír, és készenléti üzemmódban beéri mindössze 1 wattos fogyasztással, ami elegendő a faxok fogadására. Mindemellett az MX-2310U „megtanulja” a vásárló felhasználási szokásait, és automatikusan készenlétbe helyezi magát az inaktív időszakokban, ezáltal a jellemző energiafogyasztás értéke a kategórián belül a legalacsonyabbak között van.

Sharp MX2310U [+]
Sharp MX2310U [+]

Az alapkészülék papíradagolója 600 lap tárolására képes, ami 2100-ig bővíthető. A legkisebb használható papír A5R, a legnagyobb pedig A3W szabványú lehet. Található benne egy 160 GB-os merevlemez, memóriából pedig 1 GB-tal látták el. A szkenner LED fényforrást használ. A gépezet egyébként 583 x 623 x 834 mm-es méretekkel rendelkezik, tömege 72,4 kilogramm, fogyasztása pedig 1,84 kW. Az MFP 830 000 forint körüli áron vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés