CES 2013: 9.1 csatornás 3D házimozi szett és hangprojektor az LG standján

Nem túl meglepő módon az LG is a CES-en mutatja be az év első felében a boltokba kerülő audioeszközeit. Ezek közül is kiemelt szerepet kapott a BH9430PW típusjelzésű, 9.1 csatornás 3D házimozi rendszer. Itt a négy magas hangsugárzó tetejére applikáltak még egy-egy felfelé állított hangszórót, aminek köszönhetően állítólag képes arra, hogy a teljes helyiséget betöltse hanggal, és a cég közleménye szerint a mozikban megszokott hangélménnyel is vetekszik a teljesítménye.

LG BH9430PW
LG BH9430PW [+]

A termékben alkalmazott 3D Surround Processor a tartalom elemzésével több irányba osztja el a hangot, ügyelve a megfelelő egyensúlyra. Az LG jól nyújtható aramid-rostokat alkalmaz a hangtölcsérek gyártása során, ami elméletileg szélesebb hangtartományt, mélyebb hangokat és csaknem teljes hangtorzulás-mentességet eredményez. A smart tv szolgáltatásokat kínáló, beépített böngészővel megtámogatott modell iPod dokkolóval is rendelkezik, amellyel a készülék töltése mellett az azon tárolt tartalmak lejátszására is lehetőség nyílik.

LG NB4530A
LG NB4530A [+]

Emellett az is kiderült, hogy a cég idén is tovább erősíti hangprojektor hadtestét. Az NB4530A elnevezésű 2.1 csatornás rendszer maximális teljesítménye 310 watt. Ez is megkapta a már fent említett 3D Surround Processort, illetve a Sontia névre hallgató technológiát, aminek köszönhetően a korábbiaknál gazdagabb és tisztább hangzás megteremtésére képes. A kompakt kivitelű, mindössze 35 milliméter magas soundbar vezeték nélkül csatlakoztatható a legújabb LG tévékhez, ami azért egyértelműen hozzáadott értéket jelenthet sok potenciális felhasználó szemében.. Arról a vállalat egyelőre nem szolgált információval, hogy mikor és mennyiért lehet majd megvásárolni e termékeket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés