Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kocian

    csendes tag

    válasz ez_meg_emaz #8931 üzenetére

    Igen, A 223BW magassága is módosítható stb. azt hiszem, elmentem a boltba és megnéztem minden monitort vásárlás előtt, bele is szerettem a HP 2207 be :(, kint tanultam külföldön és még optt néztem a monitorokat. :( Itthon azt nem találtam, A 2232bw mellett az újabb panel miatt döntöttem, kontrasztaránya is magasabb 1:1000 és nem 1:700 bár nem nagy különbség bevallom. Meg a 223BW-ben a Samsung cserélgeti a paneleket, de az a monitor is megéri az árát.
    És úgy döntöttem a forgathatóság nem olyan fontos, mivel szemből közelről nézem a monitort szinte kizárólag, (TV re megy a jel, ha másra hazsnálom és 3 kiló a monitor ha forgatni akarod a kisujjaddal megy).
    SAmsung azért ad meg "nemlétező" adatokat, mert részben igazak... Lehet HDMI ből jelet vinni rá, csak kell átalakító, minden gyártő él ezzel a trükkel nem csak a SAM és sokan beveszik. Nem tudom ugyanolyan érzékeny-e a szemünk, windows alatt nem használom alacsonyabb felbontáson a moncsit mert olvasni rossz., de még Baldurs GAteztem is amiben sokat lehet betűket nézegetni és a felbontás sem nagy... Kicsit jobban hátradöltem uhgyan, de ennél a játéknál lehet, és nagyon is élvezhető képet kapta. (mármint a régi grafikához képest). És semmi különbséget nem látok az 1280 és a 1680 között pl. a tiberium sun 2-ben ami támogatja ezeket.

    CSabee:
    Igen én is csézek, be lehet állítani, hogy ne húzza szét és akkaor a két széle le van vágva... de én nem így játszok, és már a nem széthúzott szokatlan :S Ha sourcozol meg előny a szélesvászon mivel kiszélesedik a látótér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák