Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    válasz kocian #8926 üzenetére

    Köszönöm a választ. :R Ezzel meg is nyugtattál. A dönthetöség elég fontos, most jöttem rá ahogy olvastalak. Mivel a betekintési szögei elég rosszak a TN-nek a crt-hez képest.

    Persze tudod kinek mi... De remélem te is vagy annyira érzékeny a pixeles képre mint én. Bár én bnöm 19-es 4:3-as moncsiját látom sokszor. Ott mondjuk 0,29x körül van a pixelméret ami erösen meg is látszik (legalábbis az én szememnek) crthez képest. Az én crt-m asszem vmi 0,25x es méret körül van de nemtom mennyire lehet hasonlitani mert más technologia.
    Ja meg az érdekelne hogy miben különbözik még a 2232bw a 223bw-töl? Csak a dönthetöségben?

    ithomas:Azért annyira nem fajul el a dolog. :DDD De azé gáz hogy vagy normális nativ felbontásu tft-t veszek de kurva aprot. Vagy normális méretü tft-t de (egyenlöre) magas nativval.
    De legyen ahogy mondjátok. 22-est keresgélek magamnak. :R Kb 3 hét mulva lesz aktuális a dolog. Majd leirom elsö tapasztalataimat. Ha engem meggyőz egy tft akkor bárkit. :D

    Csabee.: Nem huzza szét..vagy nemtom pontosan hogy értetted. Arányaiban nem lesz nyujtott a kép, szal arányokat megtartja csak olyan méretü lesz mint ami a monitornak kell(illetve amit beállitasz). A lényeg hogy cs tudja a 16:10-et meg a 16:9-et is. Legalábbis a source tudja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák