Nem tudom ti mennyire látjátok úgy de rálóg a pwm-re a fet borda a gigánál?UD4P,UD5P-re gondolok
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
A FET-ek a PWM részei. Tehát nem igazán értem hogy hova akarsz kilyukadni. Amúgy itt egy kép.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Konfigos
(senior tag)
Nem szóltam 
Csak épp nem kapni
Pedig szívesen kipróbáltam volna egy Foxconn A79-S lapot 

okay
(fanatikus tag)
Remélem jo helyre irom,megőrülök hogy nem tudok rájönni.
Van a P2 CPU adatbusza ameik már tudja az 1333MHz-t fogadni ami 21GB/s,és van a PCIe ameik 8GB/s-t igényel.Ez összesen 29GB/s.Ebböl a chipset block diagrambol ugy jön le nekem hogy annál nagyobb memoriát felesleges venni mert csak a procihoz van köze és azt böven kiszolgálja.A chipset tud 14.4GB/s-t amiröl mehet a CPU.
Az lenne a kérdésem hogy a RAM-nak el kell látnia más ezközt is vagy elég a processzor adatéhségét fedeznie (21GB/s)?És a PCIe-t miböl fedezi,abbol a HT3.0-bol?Van valami jo leirás erröl az adatátvitel dolgokrol?Köszönöm
Mire gondolsz adatbusz alatt? Az AMD-nek egy jó ideje már csak HT busza van ami az egy foglalatos rendszereknél a CPU-t és a chipsetet közi össze. Ez Phenom II esetében 1800-2000MHz (3600-4000 MT/s). Amire te gondolsz az a DDR3 memória sebessége lehet.
Szerintem olvasd el a következő három írást mert elég nagy fogalomzavarban vagy ahogy látom.
Fókuszban az AMD K10 architektúra
K10 élesben - nyúzópadon a Phenom
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

okay
(fanatikus tag)
Igen ,a CPU és a RAM közötti adatsebességre gondoltam,elolvasom a leirásokat.Köszi.
A CPU és a RAM közötti sávszélesség DDR3-1333 esetében maximum 2x10667MB/s unganged mód esetében. Az más kérdés hogy ez inkább csak elméleti érték.

gyiku
(PH! kedvence)
ipon is megtalalta a tesztet [link]
kicsit jo erzes, hogy nekem is ilyen 2600xt-m van, es ilyen procihoz beteszik tesztre 
[ Szerkesztve ]
És neked is 2 van CF-ben? Csak mert úgy néha gyorsabb mint egy HD4670-es.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #

gyiku
(PH! kedvence)
csak 1, de az sem sokaig 

audi100td
(PH! nagyúr)

Konfigos
(senior tag)
Inkább kecsegtetőnek mondanám
35k és ha jobb lesz a forint akkor 32k körül is lehet majd elméletileg
.Számomra egyre egyértelműbb az ud4p választása 

audi100td
(PH! nagyúr)
Nekem is az UD4P-re fáj a fogam
, bizony jó vétel lesz, mert a DDR2-es 790GX/SB750-es lapok is ilyen áron vannak.
[ Szerkesztve ]

Produkció
(senior tag)
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

Produkció
(senior tag)
elírtam az előzőt és nem tom már szerkeszteni
[ Szerkesztve ]

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ez bizony csak AM2+.
Si vis pacem, para bellum.
Ilyen áron inkább egy m3a79-t.

Produkció
(senior tag)
igen, csak megzavart hirtelen hogy pár bolt AM3-nak írta....később néztem hogy nincs ott a T betű
UP! És
.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #

gyiku
(PH! kedvence)
Biostar TA790GX A3+
sajnos itt is lemaradt a fethutes 
Socket AM2(+)

Socket AM3

Kissé megnőtt a foglalat mérete.
Ez a tapasztalat még jól jöhet.
"my test shows that the slots furthest from the cpu gives the better oc on ram thats with the giga and asus board"
sziasztok,
lehet már kapni mATX-est?
F1.....
Nem.

tomas15
(lelkes újonc)
Hali.
Épp az előbb láttam a giga lapok árait az UD4P 35k, UD5P meg 48k. HA választanom kéne az UD4P is elég lenne nekem 1600-as ddr3-al, mivel épp olvastam feloldható a 4. mag a phenomII 3 magosaiban csak nem stabilak teljesen és a tény hogy a 720-as Be ben 6mb cache van az elég jó 40k-ért persze.

Konfigos
(senior tag)
Megosztod velünk az információt hogy hol lehet kapni?Én ahol kérdeztem ott azt mondták hogy lehet még 2 hét is mire beér a kis hazánkba ez a lap

tomas15
(lelkes újonc)
ahol lehet kapni ott is az van kiírva a beszerzés folyamatban.

Konfigos
(senior tag)
Azért mert nekem a legfrissebb információm szerint még sajnos 1.5hét legalább 
[ Szerkesztve ]
am2 ideén is volt ekkora mint a képen lévő am3
pl barátnőm asus m2n sli deluxe-án is nagyobb van
[ Szerkesztve ]
Csak piár az egész hogy az az érzete legyen a vevőnek hogy ez újabb, jobb mert nagyobb ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Valóban. Ma találkoztam egy M2A-VM lappal és azon is szélesebb. Akkor ez csak a foglalat gyártójától függ.

gyiku
(PH! kedvence)
F@szán néz ki.

gyiku
(PH! kedvence)
nem kicsit. nem ugy volt, hogy a 880 csak ev vege fele jon? 
Nem. Úgy volt hogy tavasszal.
Most látom hogy ezen 2 eSATA van. Ilyet sem láttam még...
[ Szerkesztve ]

gyiku
(PH! kedvence)
keverem a 890el?

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Már az előző Black széria is tetszett, kíváncsi leszek erre is. Jó lenne néhány nagyobb felbontású kép is.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Gyanítom hogy igen.

csibor
(őstag)
Biztos olcsó lesz
880G menyivel tudd többet mint a 780G?
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Kb. annyi lesz mint induláskor a 780G. Ezekből elsősorban microATX-es olócsbb lapok fognak készülni.
[link] + valszeg magasabb órajelen fog menni az IGP mint a 780G esetében, plusz még erre rájon a DDR3 magasabb sávszélessége. A lényeg a DX 10.1 támogatása amit már a Win 7 fog használni.
[ Szerkesztve ]

csibor
(őstag)
Elképzelhető AM2+ foglalattal,valamint DDR2,és DDR3 memokal mint a jetway?
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Elképzelni elképzelhető csak az a kérdés hogy megcsinálja-e valaki illetve hogy az AMD milyen megkötéseket alkalmaz a 800as chipkészletekhez. Az sem kizárt hogy a gyártók már csak AM3 foglalatot pakolhatnak a 800as chipkészletek mellé.
Roadmapokon 800-as családnál már csak DDR3 szerepelt, szóval...
Az szerintem még nem feltétlenül jelenti azt hogy AM2-es lap nem készülhet ezekkel.
Illetve még - ha jól tudom - az igp-be uvd2.2 egység lesz a 780G uvd2.0-l szemben.