ezer köszönet, csak nem emlékeztem h itt olvastam e.
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
ezer köszönet, csak nem emlékeztem h itt olvastam e.
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.
ASUS Crosshair III Formula Cometh

[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Uhh! Szemen ütött ez a vanillia-eper fagyis dizájn 
Az asus kereszthajzatról meg csak annyi az szvsz hogy nem előrelépés az elődeihez képest. De a doboza tetszik. 
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #
Ez egy AM2+os lap.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

ehh 
ez akkor jo lesz: MSI Winki

Már magyarországon is elérhető a GIGABYTE GA-MA770T-UD3P. Jelenleg 22-23K. Kicsit ha megy lejjebb az ára, szuper vétel lehet.
(SB 710: tuningosoknak, X3 -> X4 hajhászoknak tökéletes) Hivatalos oldal.

Hi mindenkinek!
AMD témában még nagyon kezdő vagyok ezért szeretnék tanulni egy kicsit. 
Először is az lenne a kérdésem hogy mi a különbség az AM2+/AM3-as lapok között?
Annyit tudok hogy a mostani tokozásu AM3-as procik visszafele kompatibilisek az AM2+-os lapokba, meg az AM2+-os procik DDR2-es memóriákat támogatnak, az AM3-ok meg DDR3-at.
És még egy kérdés 
Mi a különbség a MA770T/MA790FXT/780GXH chipsetek között?

Hali!
Milyen 4Gb ddr3 1600Mhz memóriát ajánlotok 25-30k-ig ami kapható az iponon?
Egy MS GD70 lesz alatta
ez a fránya gazdaságiválság...
A jelenlegi AM2+ és AM3 lapok csak a memória foglalatokban különböznek... nomeg a proci foglalatban. Nem tudok másról.
Bár attól függetlenül lehet, hogy van egyéb is...
Chipset kérdés:
770 - 1x PCIE2.0 16x>>> nincs CrossFireX támogatás, és ritkán társítják SB750 déli híddal
780G - IGP (HD3200), 1x PCIE2.0 16x>>> csak HybridCrossFireX támogatás, és ritkán társítják SB750 déli híddal
790X - 2x PCIE2.0 16x (CFX esetén valós 2x 8x) tudtommal csak a Gigabyte, MSI és JetWay épített rá lapot, ezek közül a Giga ki is adta SB750-el szerelve (UD4/UD4P)
790GX - IGP (HD3300), 2x PCIE2.0 16x (CFX esetén valós 2x 8x), csak SB750-el lehet kapni (ezzel debütált)
790FX - 4x PCIE2.0 16x (CFX esetén valós 2x 16x, vagy 4x 8x), mostanra az összes nagyobb gyártó kiadta SB750-es déli híddal (MSI GD70/Gigabyte UD5/ASUS M3A79-T Deluxe, M4A79 Deluxe, M4A79T Deluxe)
Az SB750-es déli híd pedig leginkább tuning szempontjából fontos (bár elvileg inkább a 9000-es Phenom-oknál volt ez jelentős), no meg elvileg fejlettebb energiagazdálkodással látta el az AMD.
(#309) g50v: Ha éppen kapni, akkor OCZ. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Mi a különbség? Olvass 1.hsz-t! Egy seniortól nem ezt várná az ember

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #
Winki...te jó ég... Ezt én a helyükben nem vertem volna olyan nagy dobra. Főleg hogy az ASUS ExpressGate néven már szinte az összes lapjába belerakja hónapok óta.
Cadal: Ennyiért ebben a kategóriában best buy lehet, AM3-ban meg főleg. Remélhetőleg a BIOS-t sem qrják el nagyon.

Életemben eddig soha nem volt AMD-m, és most ekezdett foglalkoztatni a dolog mivel nem jön be az intel jövőbeli platform rendszere: i7, i5, i3
(#310) leviske: Nagyon köszönöm a válaszod! 
[ Szerkesztve ]
Pedig az 1.hsz szerint további újdonságok:
Thermal Sense Interface (TSI) technológián alapuló CPU hőmérséklet monitorozás. Serial VIDs
PCIE-VR control . A jövőben várható újítás: HyperTransport 3.1 (6.4 GT/s)

Sziasztok tudnátok nekem segíteni hogy Ms 790Fx-Gd 70 es alaplapba milyen memoriát rakhatok bele 1600 mhz 4 gb ot szeretnék.De a boltban azt mondták alacsony feszültségüt kell bele tenni.

Ez nem Nehalem! K10.5 esetén nincs ilyen megkötés. Sőt, ha négy modult használsz, akkor még jobb is ha emelsz egy kicsit a DRAM Voltage-on.
Si vis pacem, para bellum.
Budget Socket AM3: Gigabyte MA770T-UD3P Mainboard Review
Gigabyte AM3 Motherboard Roundup
Patriot Launches AMD Black Edition Ready DDR3 G Series
Guru3D's Gigabyte GA-MA770T-UD3P motherboard review
ASUS Crosshair III Formula review

ECS am3 lapokat ki tudna mostanság szerezni?
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...
Esetleg kérdezz rá itt.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Úgy látom hogy a 2 uncia réz mellé még megkapták a Gigabyte slot színeit is.

Igen érdekes, hogy manapság senki nem készit újat, eredetit csak másolnak.
A szinek engem nem nagyon érdekelnek. A linuxos dolog jó. Kérdés, hogy ebben a kategóriában csinálnak e valami jót vagy maradnak az asus formánál. 
Lab Update - Gigabyte GA-MA785GPMT-UD2H
Gigabyte's GA-MA785GPMT-UD2H - AMD's 785G is Here, Sort of...
EZ Guide Socket AM3 Desktop CPU table

Sziasztok.
Egy biztos tuti nem fogok soha gigát venni számomra olyan undorító ahogy kinéz némelyik lapja hogy csak na...
A fő kérdésem az lenne, hogy az Asus mikor fog usb3.0val és SATA3mal felszerelt lapot dobni am3rom alá? Mert az intel legújabb kipicsázott socketjéhez már van...

A mostani legújabb ánusz lapok közül a jövőre nézve az M4A79T Deluxe a legjobb? 
[ Szerkesztve ]

DFI LANParty alaplap Socket AM3-as AMD processzorokhoz
(#333) GhostWalker válasza GhostWalker (#331) üzenetére

Lökjön valaki valami választ aki tudja. 

Welcome to the Mod Men Show!

A *kapható* AM3-as lapok közül mit ajánlanátok 25-35k között? Integrált video kártya nem kell, veszek külön egyet.
''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)
"A fő kérdésem az lenne, hogy az Asus mikor fog usb3.0val és SATA3mal felszerelt lapot dobni am3rom alá? Mert az intel legújabb kipicsázott socketjéhez már van... "
Ezt csak ők tudják, de szerintem év vége fele mivel akkor jön az új AMD SB800-as déli híd ami már alapból tartalmazni fogja a SATA 3 vezérlőt.
"A mostani legújabb ánusz lapok közül a jövőre nézve az M4A79T Deluxe a legjobb?"
Az vagy a Crosshair III.
Petrisz: Például ott a Gigabyte GA-MA770T-UD3P vagy a GA-MA790XT-UD4P.
[ Szerkesztve ]

Esetleg tudsz nem Giga kinálatában is mondani pár olyan lapot olyan ár környékén mint petrisz kérdezte?
Sőt ha 80kból összetudnál nekem rakni az új am3mas procikból egy gépet vgával azt nagyon nagyon megköszönném.
mobo,proci,vga integrált szintén nem kellene a táp 350wattos
Köszi szépen. 
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
Van nekem most egy J&W RX770 AM2+ lapom. Ez szerintetek tudja kezelni az új Phenom II 550-es procit? Valahol olvastam, hogy talán igen, de nem emlékszem, hogy hol.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Minden am2+os alaplap tudja fogadni az új pheon II-tőt és Athlon II-tőt csak egy bios upgrade kell neki é már döcöghet is
AM3-ba visszont nem jók az előző genes procik,
[ Szerkesztve ]
Akkor sem, ha ddr2-es lapról van szó?
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."
Mert ezt a lapot néztem ki, és egyenlőre csak egy X2 4450e proc lenne benne.

Meg kell nézni a kompatibiliátsi listát, hogy mely procik mennek bele de szerintem lazán belemegy 
(#343) GhostWalker válasza GhostWalker (#342) üzenetére

Ime szerepel a cpu support listán szal mindenféle képen belemegy 
áááá hülyeséget írtam minden am3mas lap tudja fogadni a régi procikat de régi foglalat neves lapok nem tudják fogadni az új procikat. Elnézést kérek 
[ Szerkesztve ]
(#344) GhostWalker válasza GhostWalker (#343) üzenetére

tejlesen össze zavartam magamat amit legelőször írtam az a helyes a többit ejtsd le sry a sok offért
Kép hogy kiigazodjál
[ Szerkesztve ]

Kis zavart vélek felfedezni nálad.
Mindenesetre a support listán rajta van, így sztem vinnie kell. A DDR3-as lapoknál vannak kétségeim, a memóriavezérlő miatt.

AM2+ lapok gyakorlatilag mindegyike kezeli az AM3 procikat. Az AM3 procik kettős IMC-vel rendelkeznek, kezelik a DDR2 és DDR3 RAM-okat is.
Si vis pacem, para bellum.
Oké, köszi. 

Ér ez annyit, mint amibe kerül? Tudom, tudom, kinek hogy...
Az érdekelne, hogy ez tényleg jobb-e annyival az azonos chipsettre (790FX+SB750) épülő lapoknál, mint amennyivel drágább?
Köszi. 
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)