Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz 8zabi #10792 üzenetére

    8zabi, EczkE
    Köszönöm, ez bőven jobb mint amire számítottam :) A Mio A501-el gyakorlatilag nem lehet normális képet készíteni, főleg nem kevesebb fényviszony mellett (belső térben), és ez is 3MP. Amellett lassú is rettenetesen. Tényleg, ezzel mennyire gyorsan készít fotót? Nem dslr-t várok ezen a téren sem, de nem is 4-5mp-et mint a mostanival :D Nem tudom, hogy a "mobilfény" mennyire hiányzik belőle? Néha biztos jól jönne.

    Ami még érdekelne, az IGO mennyire használható? Szoktam használni viszonylag gyakran, főleg mikor pesten járok akkor jön nagyon jól, és az Amigo-ról nem olvastam azt hogy túlontúl jól muzsikálna a "rendes" WinMo-s változathoz nézve. Más verzió van rá? Mivel a 2GB-os kártyát kicsinylem, valahogy meg lehet-e oldani hogy ne arról fusson, hanem veszek bele egy 16GB-osat és arról?

    Tonyo
    még nem volt a kezemben Omnia II, de már eleve a WinMo-tól is óckodok :D Asztali gépen is már linux megy, akkor a telcsi se legyen már másabb :)

    Ha az IGO is használható rajta akkor holnap lehet benézek egy Pannon-ba, úgyis újítani kell az előfizetésemet is, már vagy 6 éve ugyanaz a csomag van...

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák