Sikerült végre egy rendes driftet összehoznom. 

Replayt is le lehet tölteni innen. 
[ Szerkesztve ]
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Sikerült végre egy rendes driftet összehoznom. 

Replayt is le lehet tölteni innen. 
[ Szerkesztve ]
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------
az kemény
van igény ilyen későn egy olyan versenyre ahol nem törnek szarrá? aki ébren van szóljon és rajta.
Keldor igen kicsit bealudtam a kérdéssel de holnap nem nagyon leszek azért gondoltam még ma egy lightos kőrözésre....
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ha nem lennék túl 4 óra GTA4-ezésen, akkor mennék.
De már fáradt vagyok és menni kéne aludni... holnap grillezés, bográcsozás a haverokkal, majd 4 napig ismét munka.

huhh nagyon fasza a demo
remélem a teljes is ilyen lesz...akkor lehet veszek egy kormányt(a Logitech Momo-ját) hozzá és talán meg is veszem teljeseben...ha ilyen lesz megérdemli ezt a tiszteletet
majd gyakorlok és én is beszállok a multiba...csak most vizsgáim lesznek...egész szépen megy a gépemen csak a kerékfüstölést nem bírja nagyobb tempónál(driftet még nem próbáltam...lehet gondjaim lesznek)...
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK

sziasztok!
Tud abban valaki segíteni hogy hogyan lehet beállítani a gamepad-ot?? Egy Logitech RumblepadII-m van, de valahogy nem akar vele működni, és menüben sem találtam semmi beállítást.
Lehet hogy ez a game csak bill-el és Kormánnyal megy??
köszi előre is

neked sikerült már valahogy beállítani a gamepadot?
Valaki tolja itt kormánnyal?
Nálam hiába állítom az opcióknál, hogy Driving Force Pro profilt akarom használni, amit elvileg használ is, de a versenybe lépve max a kormány tekerésre reagál.
Custom-ban jó, de valami nem kóser még mindig.
Ki hogy használja kormánnyal?
Linearitás, érzékenység?
Kösz a választ előre is! 
Skizz: Nyomoroncok ellen is van megoldás, csak résen kell lenni. Nem egyenesben előzni, hanem vagy kanyarban, vagy közvetlen kanyar után, hogy kigyorsításkor legyen annyi előnyöd, hogy a következő kanyarnál ne a kocsidba, hanem a gumifalba fúródjon.
Éjjel mentem én is multiban, a végére mindenki engem akart kilökni.
1 körben elhúztam, majd egy rontottk kanyarnál 3-an megelőztek. 3 kanyarkombinációban visszaelőztem Őket, de az utolsó körben látták, hogy nem tudnak utolérni, ezért 2-en 3-an megfordultak, hogy kicsináljanak..sikerült nekik...
Utána a az utolsó elötti kör végén előztem be a megmaradt mezőnyt (fele leamortizálódott), így már nem volt annyi előnyöm, hogy lássák a kör elején, hogy meg kéne fordulni..be is szívták rendesen.
Délután, estefele multizik valaki?
[ Szerkesztve ]
Mivel vetted fel? 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

A Controls alatt van egy Force Feedback/Vibration menüpont is. Ide belépve, majd ON-ra állítva az első pontot - nemtom már mi az, és most luta vagyok megnézni - beindul a Feedback.
Remélem, ennyi, ha nem, nemtom...

Nemtom, nyomsz-e a Controls alatt lévő custom pontban Ctrl-t a beállítás előtt. Alul írja... Ha igen, nemtom, mi lehet a baj.
Szerk.: Figyelmetlen voltam, lehetett volna MOD is... Bocsi!
[ Szerkesztve ]
gurulhatnánk egy kört
ez a többieknek is szól. jólenne már egy olyan verseny ahol nem zúznak szarrá....
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
najó csinálok egy session remélem jöttök. a szűrők europe-touring cars- damage on catch off medium. várlak benneteket. adamsmith-t keressétek. 
késsz. gyertek gyertek.
[ Szerkesztve ]
Szvsz van. A progi elegge CPU fuggo igy az egymagos kicsit visszafoghat. Probald meg. Nincs nagy latvanybeli kulonbseg a Medium es a High beallitasok kozott a sok postprocess effekt miatt.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Tegnap rendesen zúztunk hallod -e.
Majd ma délután/este fele fennt leszek. Remélem tudsz majd jönni. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Nah most települ a demó, kíváncsi leszek rá 
Nah kipróbáltam a notebookomon
1440x900 Ultra 4xMSAA átlag 30 FPS
Meg se rebbent akkor sem mikor a mezőny közepén csináltam egy jó kis balesetet 
[ Szerkesztve ]

Milyen ország lehet az amin kék háttéren 1 földgömb vagy mi van? Mert most kitaláltak 1 új játékot. Verseny közben 2-en ebből az országból keresztbe állnak a pályán h ne lehessen elférni, és azon röhögnek h mindenki nekik megy. Sztem is fergeteges poén. Az első 5-6 emberkével tényleg izgalmas a verseny mert vigyázunk h ne menjünk 1másnak stb. de a mezőny uccsó fele siralmas. 13-14 éves gyerekek. Jah és ha vki látja ezt a nevet h jericho69 akk az én volnék 
Na, game bug. Frankón indultam, 2. körben már harmadik voltam, aztán előttem kicsúsztak, már második... cél előtt vagy 500 méterre kidob a winbe, se kép se hang. 
Milyen notid van? Elég izmos kis gép lehet akkor. Én a HD3850-en még meg sem próbáltam Ultrán, magas AA-val, dehát ezek szerint simán menne.
Szerk.: már látom a logoutodon.
[ Szerkesztve ]

Fraps-el, aztán VirtualDub-al, betömörítettem DivX-be.
Nem az a notim van már
Amúgy Core 2 Duo 1,67Ghz proci és NVidia Geforce 8800M GTS (512MB DDR3)
(proci sajnos kicist visszafogja
)
Ja, 8800GTS, így már minden világos. 

szacsee , ugux: Srácok, meg ne írjátok, hogy az volt-e a megoldás!!!
Köszi, hogy azért szántatok rá időt...

Hogy a fenébe lehet csetelni? Homeot nyomhatom mint a vad barom, semmi sem történik(num. 7). Controllsban pedig nem találtam ehhez kapcsolodó beállítást.
csak a lobby-ban meg a race resoultban lehet chat-elni!Ott lehet a home-t nyomogatni!
Family Guy Online - Closed Beta

hali!
az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok a játékkal netre csatlakozni?
az account creationnál hibát ír ki.
mi lehet a probléma, valaki segítsen.
kösz.

És az miért lehet h verseny közben megnyomom a home gombot h írjak vmit, még1szer megnyomom és onnantól kezdve már nem tom vezetni a kocsim, mert magától megy 1 nyugodt tempóban. Ez másnál is így van? 

Nekem Home billentyűvel gond nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
De nektek külön van a home, mint bill., vagy vmeik num. bill alatt? Mert nálam gondolom a num. 7 jelenléte zavar be... francba.

Valaki már próbált a kocsik mögött szélárnyékban menni? Olyan, mintha tényleg lenne szélárnyék. Persze nem basic fokozaton kell nézni, hanem extreme-en, mert ott derül ki, hogy csak könnyítés, vagy tényleg a szélárnyék miatt van, hogy gyorsabb az egyenesben. Valaki már észrevette ezt, vagy felfigyelt rá?
Plusz a nézők szoktak hurrogni, ha valami nem tetszik nekik, például a gumifüstölés, az autó összetörése a falnál, stb, de ezt észre lehetett venni a hangokból, gondolom nem újdonság.
[ Szerkesztve ]
Nálam custom megy a kormány, advanced-ben igaz piszkálni kellett.
FFB nincs, gém-ben win-ben engedélyezve van. 

[link]Itt kell engedélyezni!
[ Szerkesztve ]

Hülyét kapok..., szal itt kell beállítani, de képként linkelni nem tudtam határidőn belül...
Biztos nem bonyolult... 
nem bonyolult!csak nem akar működni!habár nekem gamepadom van de nem akar rezegni!
Az irányítást be tudtam rá rakni de a rezgés az nem akar jó lenni!
Már a dirt-ben sem tudtam rábírni a rezgésre! 
Family Guy Online - Closed Beta

A drift-et még nem gyengén kell gyakorolnom.
Kicsit más mint az nfs sorozatban, ami nem baj mert van egy kis változatosság.
hello!
Ez mitől lehet? menübe nem ilyen, más játékoknál semmi gond
[HIBA]
köszi | bye
¤¤¤ELADÓ | Lg Ke800 | ELADÓ ¤¤¤

Szia!
Bocsi csak most vagyok újra gép előtt. Szóval az a gond, hogy hiába nyomok Ctrl-t nem lehet egyik gamepad gombra sem beállítnai semmit.
USB-s Logitech Rumblepad II. Pro Wvolution Soccert szoktam vele tolni ott imán felismeri a setupba és nincs vele gond.
De itt semmi.
Ötlet?
köszi

Vmi driverhiba lehet. 8.2-es driver-t próbáld meg.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
igazad lett, föltettem és most jo minden
köszi szépen
¤¤¤ELADÓ | Lg Ke800 | ELADÓ ¤¤¤

Köszi 
Igen, ez egy nagy kombó, 30x-os ha jól emlékszem.

Tehát ctrl-t nyomsz, majd darabonként Enter-t, aztán a megfelelő gamepad gombot a konkrét funkció beállításához, és nem megy? Nos, akkor már tényleg nincs ötletem...

Az szép. Nekem a legnagyobb a 26x-os volt. Próbáltam mind a három körön keresztül driftelni, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Az induló egyenesnél, amikor érkezek, hogy a következő körbe lépjek, túl keskeny, és nem tudom megtartani a szorzót Máskor meg azért, mert a kanyarban driftelek, de túl lassan, és nem számolja. Ettől függetlenül nekem nagyon megy, élvezem. Az eddigi legnagyobb pontszámom 6,14 millió volt.

Pont az előbb döntöttem meg, elsőre. A szorzóm 38-as lesz, és a pontszám 10,3 millió. Egyre jobb.
Sajna a 3 körös drift nem lett meg, mert a szokásos kanyaromat, ami a célegyenes előtti s kanyar eleje, megint elrontottam. Mindegy, így is szép eredmény. Próbáltál már pro módban, mindent kikapcsolva driftelni?

Alaluksz 
Igen az egy geci kanyar sajnos. Eddig normal módban mentem csak, szerintem billentyűzettel felesleges tovább nehezíteni a dolgunkat. De megnézem majd proban is. Kezdem 1-2 helyen érezni, hogy ide már kevés a billentyűzet, pl. egyenes részen keresztbe menni huzamosabb ideig nagyon ritkán sikerül 

igen, így van....
egyébként te gamepad-ot használsz, vagy csak tipp??
köszi

Nem, én kormányt használok, amit ezzel azonos módon kellett beállítani, plusz az alatta lévő Force Feedback / Vibration pont alatt engedélyezni kellett az ffb-t, és megy minden szépen.
Szerk.: Természetesen nincs mit!
[ Szerkesztve ]

no, sikerült, én voltam láma, nem is értem...
Pedig már játszom jó pár éve 
Na köszi a segítséget.

Én pont azon gondolkozom, hogy a drift billentyűzetről könnyebb lehet. Én kormánnyal próbálom, de ilyen szorzóknak és pontszámoknak amiket itt írtok, a közelébe sem jutok..

Ahol írtad ott van engedélyezve, valamint a win game-controllernél is.
Nálam nem megy..de nem jövök rá miért.
Milyen kormányod van?
Ha logi, akkor megy a progija közben?
Operációs rendszered mi? 
0626..az msn címed elött...csak nem junius 26-án születtél?
Osiris: nekem elsőre csak 100K jött össze, aztán hagytam is a fenébe. 
[ Szerkesztve ]