Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

(#13001) Rolly Dy07

Rolly Dy07
(senior tag)

Jókat :)) -tunk! :R :R Köszi srácok!

Kár, hogy egyre több idióta jött be. :((

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#13002) mester32

mester32
(lelkes újonc)

http://www.youtube.com/watch?v=yulRmH41yCk&feature=related

(#13003) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

18 : 00-tól készítek :K szerót, gyertek! :R

NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, de az nem jelenti azt, hogy jobb is vagy (legfeljebb "csak" előrébb végeztél! :) Code: Grid

(#13004) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Most lett kész, sry :((( , de van!
Ha valakinek esetleg kedve támad :)) ni, 18 : 30-ig várok!!! :R

NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, de az nem jelenti azt, hogy jobb is vagy (legfeljebb "csak" előrébb végeztél! :) Code: Grid

(#13005) mester32

mester32
(lelkes újonc)

Sajna ma is lassú voltam :((

(#13006) zodo

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönet a ma esti jó futamokért! :C :R
tacky80 is ott volt, de elment valami rossz ürüggyel.

(#13007) Rolly Dy07

Rolly Dy07
(senior tag)

Mi meg másik szerveren voltunk? :F

Azért jót mentünk ott is! :C Kösz mindenkinek!

THX ALL!

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#13008) mester32

mester32
(lelkes újonc)

[/IMG

(#13009) Steady74 válasza zodo (#13006) üzenetére

Steady74
(őstag)

Tényleg jó volt! Sok magyar, korrekt ellenfelek, jó hangulat. Sikerült önerőből 2:00 alá menni SPA-ban, ez nekem már nagy siker! csaba71-gyel toltuk éjfélig, aztán finish :C :C :C

(#13010) zodo válasza Rolly Dy07 (#13007) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lorant-ékkal csapattam, de ők eltűntek.
Később fodrasz érkezett, aztán egyre többen lettünk. :)

(#13011) Rolly Dy07 válasza Steady74 (#13009) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Gratulálok! Látom szokod a kormányt. :K

(#13012) Steady74 válasza Rolly Dy07 (#13011) üzenetére

Steady74
(őstag)

Köszi! Szokom, szokom, elég jól sikerült eddig "összemelegedni". Javulnak az idők, de még van hová fejlődni, ha nézem a Te időidet :) Remélem egyszer azért összefutunk!

(#13013) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Most készítettem szerót, gyertek.

(#13014) Rolly Dy07 válasza Syrius XIX (#13013) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

PÜ ment!

(#13015) mester32

mester32
(lelkes újonc)

jó kis buli volt végre 3:32

(#13016) JJános

JJános
(PH! addikt)

Estére remélem visszatérek a régi kerékvágásba. :))

VCRC- KTCC!

(#13017) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

17 : 30-tól csinálok szerót ;) , gyertek :K :)) ni!

(#13018) JJános válasza Syrius XIX (#13017) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Akartam jönni, de kidobott. utána meg már nem is látta a szerót. Sajna.

VCRC- KTCC!

(#13019) Syrius XIX válasza JJános (#13018) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

csinálj te, ok?

(#13020) szumoo

szumoo
(senior tag)

Szeretném megkérdezni, hogy csak az én fülem csal, hogy pár kocsinak olyan hangja van, mintha sugárhajtású lenne? :D
Hétfő óta játszok vele, de eddig nagyon tetszik! :K

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#13021) LA_COSTE válasza szumoo (#13020) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

LMP2-re gondolsz?

(#13022) JJános válasza Syrius XIX (#13019) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Remélem lesz ma szeró! Én jövök, meg VViktor is szerintem.

VCRC- KTCC!

(#13023) Rototti válasza JJános (#13022) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Összedobhatunk egy szerót, ameddig Zyl nem jön... ha gondolod... Jövök billel vagy kormánnyal, lehet választani... ;]

Kimi - The King of Spa

(#13024) JJános válasza Rototti (#13023) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Mindegy, mert mindegyikkel nagyon gyors vagy. :D
Figyelem ha csinlász szerót, csatizok.

VCRC- KTCC!

(#13025) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

18 : 30-tól csinálok szerót, gyertek :)) ni! :K :R

(#13026) JJános válasza Syrius XIX (#13025) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Viktivel jövünk. Rototi is szerintem.
Kéne valamit már :)) .

VCRC- KTCC!

(#13027) Rototti

Rototti
(senior tag)

Köszi a szerót Zyl, jó ez a bill-es móka :DD

JJános: Egy "t"-vel írni a nevem istenkáromlás... :DDD :DDD Csak viccelek :D :))

Hétvégén valszeg nem leszek, mert kezdődik az NFS World beta, de keddtől már jövök ^^.

Kimi - The King of Spa

(#13028) szumoo válasza LA_COSTE (#13021) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Nincs konkrét autó, mert szinte majdnem minden típusnál találkozok ezzel. :)
Nem zavar, csak furcsa, hogy repülő hangon közelítenek hozzám. :D

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#13029) JJános válasza Rototti (#13027) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Bocsi! :D

Remélem ma összejön egy kis gurulás.

VCRC- KTCC!

(#13030) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

17 : 00-tól készítek :K szerót, gyertek! :R

(#13031) Syrius XIX válasza JJános (#13029) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Gyertek :)) ni! :C

(#13032) vviktor1 válasza Syrius XIX (#13031) üzenetére

vviktor1
(fanatikus tag)

Köszi a szerót ! :R

Alsóörs/Lovas felett felszerelt nyaraló, zárt udvarral kiadó június közepétől. Pü vagy mail

(#13033) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csókollak titeket englandbul. :R
Motort legfőkepp ;]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#13034) x63 válasza - = Zk = - (#13033) üzenetére

x63
(fanatikus tag)

Szia Schalke, csak ilyen késői órán szabad a gép a Pub -ban ? :DDD

Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!

(#13035) - = Zk = - válasza x63 (#13034) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Neeem. :P
Kb Eddig melózom. És mégcsak telóról nyomom! :W

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#13036) JJános válasza Syrius XIX (#13031) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Ha olvasod, lécci most is csinálj szerót.

Zk: Üdvözöllek téged, az ködös Albionban!

VCRC- KTCC!

(#13037) Syrius XIX válasza JJános (#13036) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Most olvastam, kész van!

(#13038) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Gyertek, van szeró! :R

(#13039) Jim74

Jim74
(őstag)

A mai nap legnagyobb dumája a privát szerón volt. Egyik versenyző elkezdett forgalomban szembe kocsikázni. A futam végén ez finom szóvá lett neki téve, hogy itt ilyet nem szoktak ám csinálni. A válasz: "De nem mentem neki senkinek..." :DDD :DDD :DDD Nem tudtam, hogy sírjak, vagy leforduljak a röhögéstől a székről :DDD :DDD :DDD

(#13040) Syrius XIX válasza Jim74 (#13039) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

:C

(#13041) - = Zk = - válasza JJános (#13036) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
Ő, honnan, hol? :U

(#13042) JJános válasza - = Zk = - (#13041) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

De ködösnek ködös. :D Csak én itthon vagyok. :B

[ Szerkesztve ]

VCRC- KTCC!

(#13043) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

17 : 45-től készítek szerót, gyertek! :R

(#13044) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Most készítettem szerót, gyertek.

(#13045) - = Zk = - válasza JJános (#13042) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem ködös. Tiszta.
Nyárra leszek kiv. Állitólag brutális. Hát szakadó esőben térdigérő szélben miniszoknyáznak. Nyáron jaj nekem. Meg nekik ;]

(#13046) motormouse válasza - = Zk = - (#13045) üzenetére

motormouse
(fanatikus tag)

... :Y ZK :R :C , üdv Neked is!!!

...én egyenlőre csak a tavaszra lennék kiváncsi, de már nagyon, most jöttem haza németből és ááá milyen káosz volt ott, két óra alatt 15centi hó esett le,
wtf :F március van
...kicsit örülök h itthon elég enyhe az idő, ...ja és próbálkozom folyamatosan h arra feléd legyen dolgom, de még nem jött össze :R

[ Szerkesztve ]

(#13047) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

18 : 30-tól készítek szerót, gyertek :)) ni! :R

(#13048) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Kész van, rátok várok! :K

(#13049) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Tegnap azért ilyen is volt:

És akkor most ilyenkor mi van :F

(#13050) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

És újra kész van! :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.