Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

(#301) Raymond válasza Kecuhun (#293) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nalam megy rendesen. Amikor a hardveres hangot bekapcsoltam az ujrainditas utan meg mindig azt irta softveres. Aztan bekapcsoltam megegyszer (megint egy restart) es mar jo lett. Utanna allitottam be a minoseget High-ra.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#302) athomi válasza Kecuhun (#293) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nekem sem sikerült, sőt ha megpróbálom kidob asztalra és bezárja a játékot.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#303) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

ezzel a hibaüzivel el sem indul a játék :( vátkenájdú? :)

The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library openal32.dll

-= live-for-speed.hu =-

(#304) wesker24 válasza {Zodiac} (#303) üzenetére

wesker24
(fanatikus tag)

Azért reklamál mert hiányzik egy program !! És mivel az nincs fennt ezt a hiba üzit irja ki !!

Keress rá az OpenAL progira a neten szedd le tedd fel és utána inditsd el a játékot !!

I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

(#305) _Toka_ válasza Shodan (#298) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Egyetlen dolgot rontottak el magát a vezetés élményét.
majd ...egy jó kövér gázzal megrángasd a gépet, és ehhez képest mikor lenyomod a gombot, legszívesebben elsírnád magad hogy tudták így elrontani.

Hát, letöltöttem, kipróbáltam bill-el. --> Egy a sok közül kiváló grafikával.
Aztán félrerámoltam a billentyűzetet, egérpadot, felrögzítettem a kormányt, bekonfiguráltam, demo indít. --> Ööööö, a drift továbbra is siralmasan megy - a karom kicsit fájogat a tekergetéstől :)) -, de majd csak megszokom. A másik két versenyen minden megy frankón. Egyből első lettem, míg a bill-es próbálkozás bohóckodásnak tűnt.

Tulképp nem is értem, aki szereti az autós game-ket, miért nem ruház be egy egyszerű ffb-s kormányra... Én megtettem két éve 13e-ért vettem egy Logitech Formula Force EX-et. Még egyszer se csalódtam benne. Igazán nem kényes, nem igényel törődést, pláne nem avul el, mint mondjuk egy videokártya, vagy proci. Az említett és soxor cserélt dolgok árai mellett igazán nem jelenthet komoly beruházást egy kormány beszerzése.

Shodan: Ez nem kritika akarna lenni, inkább amolyan ajánlásféle!

Nos, kormánnyal igenis komoly "vezetési" élményt nyújt ez a játék ... is ...

Szerk.: Épp csak a lényeg maradt ki az idézetből... :DDD Javítva!

[ Szerkesztve ]

(#306) T.Peter válasza Kecuhun (#293) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nekem simán beállította. Újraindította a játékot, és már high-on is volt.

(#307) T.Peter válasza mazda626 (#278) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nem értem, hogy mi alapján írtad a 2d-s felniket, mert én, ha oldalról nézem a kocsit, a kerék 3d-s, és a felniket, ha nem szemből nézem, hanem oldalról úgy, hogy elfordítom a kormányt, akkor még lehet látni a szélességüket is.

[ Szerkesztve ]

(#308) T.Peter válasza Raymond (#301) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

A hardveres gyorsításra gondolsz? Nálam az inaktív.

(#309) T.Peter válasza athomi (#299) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Én ezt reálisnak tartom, hogy a kanyarban az autó lelassul, ha túl gyorsan akarnád bevenni, gyorsabban, mint ahogy lehetne. Ekkor vagy kiszállsz a kanyarból, vagy mint nálam, kidobja a hátulját, és csúszik.

(#310) athomi válasza T.Peter (#309) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Konkrétan olyan mint ha egy kisebb fékezést hajtanék végre. Vagy csak vmi vezetői segítségem van ami be van kapcsolva?

(#311) T.Peter válasza athomi (#310) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Valószínű. Nézd meg, hogy a driving assists-ban be van-e kapcsolva a braking assist. Ha igen, akkor az a gond, ha nem, akkor meg nem tudom, ilyen a játék.

[ Szerkesztve ]

(#312) ugux

ugux
(tag)

sziasztok!
Tud abban valaki segíteni hogy hogyan lehet beállítani a gamepad-ot?? Egy Logitech RumblepadII-m van, de valahogy nem akar vele működni, és menüben sem találtam semmi beállítást.
Lehet hogy ez a game csak bill-el és Kormánnyal megy??
köszi előre is

(#313) fecc87

fecc87
(fanatikus tag)

Nem tudja vki, mitől lehet az, h simán megy minden a verseny indításáig, aztán tölt fekete képernyővel, majd újraindul a gép. Konfiggal nincs baj, bőven megvan, szóval nem tudom mi lehet.

(#314) athomi válasza T.Peter (#311) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Mindent kikapcsoltam és akkor is belassít az éles kanyarban padlógáz mellett.

(#315) Raymond válasza T.Peter (#308) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vista-d van? Mert akkor ertheto. Nalam XP.

(#316) T.Peter válasza athomi (#314) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Akkor nem tudom. Melyik kanyar? a célegyenes utáni visszafordító kanyar? Ott nálam ha padlógázzal megyek, és nem kanyarodok, nem lassulok, és beszállok a gumifalba. Kanyar közben sem lassít be. az első visszafordító kanyarba bemegyek 100 km/h-val, és marad annyi kanyar közben padlógázzal, és kigyorsításnál kezd el tovább gyorsulni. Plusz nekem mindig kitör a hátulja, és ellen kell kormányoznom. Neked hogy fékez be? látványosan? Például 20 km/h különbséggel?

(#317) T.Peter válasza Raymond (#315) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nem, xp-m van.

(#318) Ősgyík

Ősgyík
(kvázi-tag)

Evvel most mi van?
Valaki tudna erre megoldást?Így nem igazán élvezhető. :U :O

[ Szerkesztve ]

(#319) wesker24

wesker24
(fanatikus tag)

Na én is leszedtem ezt a játékot !! Felraktam meg minden fullon megy ezerrel játszottam vele 1 órát de aztán uninstall lett belöle !! A játék maga tetszik egész jó csak hát az irányitása bill-ről valami nagyon SZAR !! Igy hát töröltem !! Még 1 óra gyakorlás után se tudtam normálisan játszani billről !! (Lehet hogy én vagyok béna hozzá de nem érdekel) !

Majd ha kijön a full verzió azt még megnézem !! De ha annak az irányitása is olyan szar lesz mint a demo-é akkor inkább kihagynám
ezt a játékot !!

(#320) wesker24 válasza Ősgyík (#318) üzenetére

wesker24
(fanatikus tag)

Szerintem ez biztos valami video kártya driver hiba lehet !!

Tedd fel újra a legújabb vga drivert vagy talán vedd vissza a grafikát a játékban !!

(#321) athomi válasza wesker24 (#319) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nekem csak a drift megy nehezen billentyűzetről !! A körversenyeket nagyon könnyű irányítani billentyűzettel is !! A kijelentő mondatokat nem kell felkiáltó módban írni és egy felkiáltó jel is bőven elég a mondat végére !!

(#322) wesker24 válasza athomi (#321) üzenetére

wesker24
(fanatikus tag)

Ok vettem Roger that Boss ! Anything else ? :D

(#323) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt szeretném kérdezni hoyg a drfit részben mi alapján adja a pontokat és a combokat?!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#324) Ősgyík válasza wesker24 (#320) üzenetére

Ősgyík
(kvázi-tag)

8.4 es catalystal próbáltam az a legfrissebb.8.3 al is rossz volt.Kiprbálom a 8.2-essel hátha.

(#325) athomi válasza kavicssli (#323) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Minél közelebb és gyorsabban kell elcsúszni a kanyarokban lévő bólyákhoz, a szorzód pedig életben kell tartani a következő bólyás kanyarig. Ezt úgy tudod megtenni, hogy egyfolytában driftelgetsz.

(#326) Ősgyík válasza Ősgyík (#324) üzenetére

Ősgyík
(kvázi-tag)

Hurrá...8.2 catalystal tökéletes. :)

(#327) Raymond válasza T.Peter (#317) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor valami OpenAL problema lehet. En meg csak nem is a legujabb X-Fi meghajtokat hasznalom es felismerte.

(#328) Shodan válasza _Toka_ (#305) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is volt kormányom logi momo, de nekem valahogy mindig macera volt előszedni, elrakni,kábelek össze-vissza.
Így mindig csak a dobozban pihent, majd végül eladtam.
Ja és kormányt azért vettem hogy játszani tudjak a Rig n Roll-al, ez 3 éve volt kb, a játék azóta se jött ki :)

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#329) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Logitech Rumblepad II-esemet miért nem ismeri a demo?

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#330) _Toka_ válasza Shodan (#328) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Igaz, macera elővenni, elpakolni a kormányt. Ha leszedem, meggondolom, hogy visszarakjam-e, ha pedig egyszer felszerelem, napokig fentmarad... (Most is azon átgörnyedve válaszolok... :DDD ) De az autós játékokat el se tudnám nélküle képzelni. Az NFS Porsche-val évekig játszottam, azt se tettem volna, ha nincs kormányom, pedig az még csak egy egyszerű Genius Speed Wheel Formula volt, amolyan joystick-pótlék(semmi ffb)...
Ha kijön a GRID, valszeg megint soxor-sokáig kell görnyednem a kormány felett... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#331) Gyusz válasza horvathkrisz (#329) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam megy vele simán, controlsnál először ctrl-t kell nyomni, aztán Enter, hogy melyik billentyű mit csináljon. Egyébként ha jól emlékszem következő indításkor elfelejti a beállításokat, controlsban ott van az egyéni kiosztás, de nem használja, újra be kell állítani. (Legalábbis nálam.)

(#332) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, kicsit nekifeküdtem a multinak.
score
Nem tudom, hogy ez mennyire számít jó eredménynek, mindegy. Azé' büszke vagyok magamra, hogy billel ennyit össze tudtam szedni. :D
Egyébként miután elkövettem ezt a perverziót, csupán 3-an akartak kirúgni. :DDD Ezek a mai fiatalok..

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#333) bence007

bence007
(kvázi-tag)

Sziasztok!Valaki tapasztalta, hogy bizonyos helyeken beakad a játék, megugrik egy kicsit?Esetleg azért lehet mert kevés neki szegény 320-as 8800GTS?Ha valaki tudja a megoldást ne titkolja ;) !Üdv

(#334) _Toka_ válasza bence007 (#333) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Hát, a profilodban lévő konfigod alapján nem lehet megállapítani, mi lehet a gond ... lévén, hogy nincs kitöltve. Egy biztos, egy kicsit húzott 939-es 4200+ X2-vel, 9600GT-vel tökéletes. Egyszer sem tapasztaltam akadást.

(#335) Drift_Elek23 válasza _Toka_ (#334) üzenetére

Drift_Elek23
(fanatikus tag)

szerintem azért nem sikerült megállapítanod,mert nincs is oda semmi megadva...
a amúgy mennyi a ram?

A tuning a lelke mindennek

(#336) _Toka_ válasza Drift_Elek23 (#335) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Írtam is, hogy lévén, hogy nincs kitöltve...
4x512MB a RAM

(#337) Drift_Elek23 válasza _Toka_ (#336) üzenetére

Drift_Elek23
(fanatikus tag)

nem a tiédet kérdeztem XD bence 007-et

A tuning a lelke mindennek

(#338) bence007 válasza Drift_Elek23 (#337) üzenetére

bence007
(kvázi-tag)

Ugy néz ki kevés a 320 mb vram és azért ugrál!De csak bizonyos helyeken.Érdekes...

(#339) _Toka_ válasza Drift_Elek23 (#337) üzenetére

_Toka_
(őstag)

:DDD :DD
Mondjuk ebből sok nem látszott... :DDD

(#340) Shodan válasza bence007 (#338) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

nekem régen a dirt is néha akadt 320as gts-el

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#341) T.Peter válasza Raymond (#327) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nem tudom, nem értek ehhez sajna egyelőre. A sound setupban én csak annyit látok, hogy hardware acceleration, ami sötétebb szürke, rá se lehet menni, és alapból off-on van.

(#342) kiki144

kiki144
(lelkes újonc)

Nekem most lett elegem a multi részéből. Ilyen idióta embereket még nem láttam. Egy 5 körös mustang versenyen toltam, az uccsó körben majdnem leköröztem a többieket, de ez nem tetszett nekik és 1folytában megálltak elöttem meg végre sikerült leelőznöm az 1iküket erre a következő kanyarban lassítok és teljes gázzal nekem jön :((( Ilyen emberekkel aztán lehet játszani :(((

[ Szerkesztve ]

(#343) Skizz válasza kiki144 (#342) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Relax... velem is ezt csinálják állandóan. :DDD
Bmw-és verseny, első helyről indulok, paldógáz, első kanyarig no problem, de ott elszabadul a pokol... mindenki neki megy mindenkinek, mindenki röhög a másikon, én meg mivel első helyről indultam, sikerült eliszkolnom előlük. Aztán kaptam utána 5-6 kick votet... lényeg, hogy az ilyen gyökér nyomoroncok nem játszani jönnek fel, hanem azért, hogy a másikat baszogathassák, stb...

(#344) T.Peter válasza Skizz (#343) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Érdekes emberek vannak. Tuti, hogy hülye 12-13-14 (stb, lényeg, hogy ilyen fiatal) éves :((( nyomorékok játszanak, és ebben élik ki magukat, hogy a másiknak bosszúságot okoznak. Az ilyeneket utálom.

(#345) Skizz válasza T.Peter (#344) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól beszélsz...

(#346) kavicssli válasza athomi (#325) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#347) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Első helyről indultam, az első kanyart követően így nézett ki az autóm:
[link] [link] [link] :D

[ Szerkesztve ]

(#348) kiki144 válasza athomi (#347) üzenetére

kiki144
(lelkes újonc)

Ennek az autónak nincs semmi baja. Csak 1 kis mosás és észre se venni azokat a kis karcolásokat :DD

(#349) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

a konfigommal van rá esély hogy 1280-ban élvezhetően tudjak játszani a gammával? annyira nem jön be a videók alapján de kíváncsivá tettek a hozzászólásaitok.

(#350) Skizz válasza trassher (#349) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őszintén? Nincs.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.