Nagyon jó ez a játék...
Főleg a mustangos verenyt szeretem meg néha olyna jó vissza nézni 1-2 nagyobb manővert..5 centire a gumifaltól..
Várom már a teljes játékot...
a drift nekem sem megy..a csúcs 300k

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

Nagyon jó ez a játék...
Főleg a mustangos verenyt szeretem meg néha olyna jó vissza nézni 1-2 nagyobb manővert..5 centire a gumifaltól..
Várom már a teljes játékot...
a drift nekem sem megy..a csúcs 300k

Nem tudom ti hogy csináljátok, 1millio fölé nem tudom vinni...
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

tényleg ott a video az 539-es hsz-ben....
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Unkle Remix-No one knows" ki az előadó?
ez a zene ment a trailer alatt 
valaki? 
Samsung Galaxy S2

Queens of the stone age. A youtube-on megtalálható. Ebben (Unkle) a remixben teljesen más, mint az eredeti.
[ Szerkesztve ]

köxi 
Samsung Galaxy S2
extrém nehézségen, minden segítség kikapcsolva és ötödszörre meglett a 3. hely mindkettő versenynél... azért arcade-nak nem rossz de miért nem lehet végre egy szimulátort is készíteni a csilli-villi helyett??????? 
-= live-for-speed.hu =-

ha valakinek kell a TRAILER zene akkor erre tessék 
Queens of the stone age - No One Knows (UNKLE Reconstruction - Full Length)
imádom
és nagy köxönet T.Peter-nek

Samsung Galaxy S2

nem tudom,sztem a szimulátorra ott van egy csomó más autós játék,egyszerűen ez kell e népnek
[ennyiért]meg is veszem...
,amúgy a rekordom csak 7.278.473,de a garf maxon van (beleértve a 16xqcsaa-t vagy mit)
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!

annyiért én is megveszem
csak milrt van ott július

Samsung Galaxy S2

hallottam olyat is h június eleje,csak reménykedem h hamar kijön vagy feltesznek egy demo2-t bővítésnek
némi multi optimalizációval,minden 3.-4. versenyen laggol egy csomó ember meg a kedvencem egy mustang versenyen felfelé a fél csapat beesett a föld alá
,amúgy driftbe számít h milyen nehézségen van?tehát több pontot kapsz ha az ellenfél easyn van???

én úgy tudom hogy június elején jön
A demo nagyon ütős lett TDU után lesz még 1 kedvenc autós játékom 
Online biztos jóó móka lesz
én le szoktam maradni a rajtnál mert úgy is egymásba mennek ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem számít driftbe a nehézség szint a pont adásban, annyi hogy akkor az ellenfél kevesebbet csinál, easy-n asszem fél milla körül csinál.. normálon meg 750 körül 
Samsung Galaxy S2

nekem is ez a problémám, eddig max 500e jött össze, de még ez sem elég easy-n a géphez 
ahogy az ilyen sok millás drifteket elnézegettem, a lényeg az, hogy amikor megkapod az első kombót (x1) ne csökkenjen le soha, mert ugye ez automatikusan elkezd csökenni, ha hosszú az egyenes akkor kézifékkel be lehet szitáltatni a seggét. A bólyákat nem muszáj kerülgetni, de ha meg tudod csinálni a + pont. A lehető legközlebb kell menni a pálya széléhez. Max papírdobozoknak mehetsz neki, különben ugrottak a pontok.
a lehető legnagyobb sebességgel kell csúszni/menni, na ennek esnek áldozatul néha a bólyák 
Én a rendes beállításokkal külzdök (steering) aza furcsa, hogy a legtöbb pontot eddig lökhárító nézetből csináltam, külsőből nem megy úgy
[ Szerkesztve ]
máj blád íz blek

Hali!
Drift-be hogy álltok, nekem eddig 770000-et sikerült össze szedni
Bár szerintem 2 milliott össze lehet szedni akki elég jól kenni.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

visszaolvasol picit akkor az ügyesebbek 30-40 milliókat mennek...

[ Szerkesztve ]

az nem semmi
én még attól nagyon messze vagyok.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Én is.
Nekem állandóan megpörög az autó..
És olyankor elveszik a lendület meg az ív... 

vigyázni kell nehogy palánkozon az ember.
Én most mentem egy 982 ezreset.Az első körbe 513 ezret mentem utána elbasztam 
Ősember, Pietrosz billentyűzettel toljátok?
Eddig 2,3millánál járok, sikerült egyg 1,4millas combo..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Igen.
Csak gyakorlás kérdése az egész, nekem eddig kb 5-6 órám van benne. 

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Manuális váltóval..? 

Dehogy, nem tolok ki magammal
Automatával tökéletes. Igy is épp elég nehéz hibátlanul végigmenni.

Én manuallal tolom és minden segítség nélkül
Eddig 4 milliót sikerült csinálnom nem is volt sok időm rá, de dolgozok rajta 
葉問

Nincs mit, nem csináltam semmit.

(#576) HDR renderin válasza LordAxwell (#548) üzenetére

rakd alapja és kész!!!
Én igy csináltam 4 és fél millát!!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
Mindjárt indulunk multizni egy páran. Akit érdekel, az szóljon.
Gyertek, gyertek!
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

az nehéz lesz!!!!
Ugyan is nálam szar a LOGIN része!

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

All Users\Application Data\Codemasters\GRID Demo\DataCache\Username\replay\replay.pbf fájl nálatok létezik?
Nem kéne ennek törlődnie? Mert nálam 500 megás.

lol,nekem 244kb

milyen beállításokkal?
europe?
eu touring cars?
on?
on?
short,medium,long?

de ugye kormánnyal?én kivettem minden segítséget,meg betettem minden mást(promode,locked headcam),billentyűzettel nehéz normális eredményt összehozni...
europe tourning
on
off
medium
de én már befejeztem mert úgy laggolok h 2 percenként dob ki a szeró. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

ohh ,dekár... 

még egy nyavajás gamepadom sincsen
de szeretnék egyet, mert kiváncsi vagyok milyen 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Az új csúcsom driftben 25,69 millió, 44x-es szorzóval.

Nem nagy szám, igazából azon kéne javítanom, hogy a bójáknál jobb legyek, plusz hogy nagyobb legyen a lendületem, és jobban essek be a kanyarokba. Kb ennyi. 

Köszi a zenét!
Nagyon tetszik a demo, rég játszottam már ilyen igényes autós játékkal...
Várom szeretettel a teljes verziót!
World of Tanks - Forza 4
ti most ezt pcn nyomjatok,vagy ez demo csak?
link pls.
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

igazán nm
már agyon hallgatom a otthon a musikat 
a game nekem is nagyon bejön, és meg is veszem amint kapható lesz 
Samsung Galaxy S2

igen pc-n nyomjuk
és még csak a demoval, a teljes kb 1 hónap mulva jön ki 
Samsung Galaxy S2

a hátsó terelőszárny tört már le vkinek?,nekem akármilyen bukfenc után is fentmaradt
linkelj legyszi honnan szeded? 
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

a másodikban jobban mentél,átlag drift távolságod 11m(10helyett) átlag bedőlési szög 37fok(34,8 helyett),gratulálok.én abbahagytam 10 misi környékén,most a már említett promod locked headcam és segítségek nélkül nyomom billel,sztem lehetetlen a misi is

bár az rejtély h miért nincsenek részpontszámok(3x911000 az még nem 57misi)