Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

(#401) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mentem egy kicsit multizni csinálok europa-i sessiont hátha jön valaki!

Family Guy Online - Closed Beta

(#402) _Toka_ válasza szacsee (#400) üzenetére

_Toka_
(őstag)

A kormányom Logitech Formula Force EX. Op. rsz. XP32.
MSN címileg ööööööö ... de, ellenben sose vagyok fent... :DDD :B
De e-mail címként term. használható... ;)

(#403) subaruwrc válasza Enton (#401) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mondd a többi szűrőt megyek. jön még valaki?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#404) T.Peter válasza Pietrosz (#394) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Én mindenhol úgy megyek, hogy pro mod off, és csak a a braking assist van kikapcsolva. Igaz, hogy a mustanggal és a bmw-vel próbáltam pro módban, mindent kikapcsolva. Eléggé nehéz, mert ugyebár a billentyűzeten nem lehet finoman gázt adni, csak rövid ideig padlót. Driftben még nem próbáltam, de akkor most majd kísérletezem, hogy hogyan a legjobb. Én meg sem próbálok huzamosabb ideig keresztbe menni az egyenesekben, egyszerűen csak kidobom a hátulját, hogy legalább a szorzó maradjon. Ha nagyon keresztbe teszem, alig bírom megfogni, és akkor vagy forgás lesz belőle, vagy visszahozom, de lelassulok, és elszáll a szorzóm, szóval inkább nem kísérletezem. Azért majd ezt is gyakorlom, hogy tudjak egyenesben hosszabb ideig csúszni.

(#405) Enton válasza subaruwrc (#403) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocs de meguntam a várakozást!egy látogatom volt pegig kb 10mp-ig!:DÖssze kéne hozzni valami időpontra egy megbeszélt játékot! :K

(#406) Enton válasza subaruwrc (#403) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sorry dupla komment! :O

[ Szerkesztve ]

(#407) kiki144

kiki144
(lelkes újonc)

Holnap este összeülhetnénk, vagy még ma este ha vki akar :K
Enton: milyen néven keresselek téged?

[ Szerkesztve ]

(#408) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jólenne már egy ph-s gurulás :K holnap okés.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#409) bence007

bence007
(kvázi-tag)

Tudja valaki mikor jelenik meg a teljes játék?nagyon várom már...

(#410) Skizz válasza subaruwrc (#408) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Holnap délután 3-5 között szerintem tudok menni...

neted jó már?

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#411) athomi válasza bence007 (#409) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

nyáron

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#412) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jót röhögök, akik fikázzák a játékot.
felmentést csak ezen csoportoknak adok:
- vakok
- gyengénlátók
- gyenge gépet látók :DDD (nem lenézek, csak sajna való igaz, hogy fullgrafikán a szép...)
- kormány nélküliek
- elvakult r-factor fanok

többieknek kötelező szeretni a játékot! :))

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#413) Enton válasza kiki144 (#407) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem egy bonyolult név:
EntonX ( x-nélkül már foglalt volt vagy nem tom de nem engedte:( )

(#408) subaruwrc:
A holnap nekem sajnos nem jó vizsgák és meló van!:(
De egy szerda az jó lenne csak legyen egy konkrétabb időpont és mondom hogy jó-e!?! :R

(#414) subaruwrc válasza Enton (#413) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oké ebben az időben nekem minden nap belefér egy kis verseny.
Skizz már okés ja. mehetünk majd megen.

(#415) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

néztem képeket,és nagyon good! :C :R

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#416) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az eddigi legjobb Drtiftem :DD

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#417) kavicssli válasza Osiris (#351) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt az ellenfél...1 hsz feljebb :DD

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#418) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Ez a játék mennyire arcade, illetve mennyire szimulátor?

(#419) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

hello
nekem olykor nagyon csunyán be tud szaggatni, de nem tudom miért... 8800gt 512, e6300 400fsb-n 2,8-ra huzva, 4 giga ram és egyszerüen idönként lemegy diavetitésbe :F
legujabb drivert feltettem, de sok változást nem hozott... aki tud segitsen, köszönöm :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#420) szab.tam válasza Jofi81 (#418) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én, aki próbáltam már gtr2, race07, r-factor, dirt-öt, határozottan azt mondom, hogy szimulátor kategória. össze sem lehet hasonlítani a fos arcade nfs-ekkel. az r-factor persze "szimulátorabb", de ez is nagyon jó. nekem spéciel az autók viselkedése a race07-ben nagyon kicsit jobban tetszik, de a grafika kárpótol mindenért.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#421) szab.tam válasza Ősember (#419) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt nem írtad, hogy milyen felbontáson, milyen grafikai beállításokkal? :F
én 1680x1050-ben tolom, fullgrafikán. csak az élsímtás van a max alatt 1-el: 16xcsaa-n a 16xqcsaa helyett, mert ott kilép a játékból.... a legalacsonyabb fps ritkán 35, de döntően 40-55 (60 vertikal synkron bekapcs)

(#422) Jofi81 válasza szab.tam (#420) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Értem. Tehát akkor szimulátorosabbra számítsak. A GTR2-t kipróbáltam, de az nekem már sok volt, mondjuk billentyűzettel. A DiRT bejött, bár az inkább határeset a szimulátor és az arcade között. Letöltöm a demo-t, és megnézem... :) Köszi!

(#423) munky

munky
(őstag)

Volt egy windows reinstallom de sajnos továbbra sem indul a demo. :(

196.21-es driver XP+SP2, konfig adatlapon.

Mi lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#424) Ősember válasza szab.tam (#421) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

1280*1024 - bármilyen elsimitással ugyan ez... éppen ezért nem értem :F kikapcsolni nem szivesen kapcsolnám ki az effekteket, mert az a lényege :DDD :B

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#425) szab.tam válasza Ősember (#424) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megnéztem a videódat. hm. nekem pont ezt csinálta gtr2 alatt. kár, hogy a képernyőn nem látszik monitorozva pl. riva tunerrel, az aktuális fps értékeket. mivel nálam még x2 6400-as időkből 1 vga-val, (x1950gt 256 mb-nál még inkább), csinálta gtr2-ben, hogy viszonylag magas, 50-100 fps mellett, magas árnyék szűrőnél ilyen bakugrásokat produkált.
gyanakodtam a kevés vram-ra, gyenge procira, mindenre....
úgyhoy sajna nemtom, mint ahogy nálam sem jöttem rá....

(#426) _Toka_ válasza Ősember (#419) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Pont ezt csinálta nálam tegnap multiban random. Egy élmény volt. A hardver kb.: X2 4200+ kb 2400-on 9600GT 512, 4x512 mem. Utolsó WHQL driverrel (174.74).

(#427) Skizz válasza Ősember (#419) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali
Nekem is csinálta ezt (E4300 @ 3Ghz - 2GB ddr2 - HD3850), de csak multiban, szóval én ezt lagnak tudtam be...

(#428) Ősember válasza szab.tam (#425) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

de ha kevés lenne a hardver, akkor miért van az, hogy csak néha szaggat? :)) megprobálom alacsonyabb felbontáson, megnézem mit produkál a szerkezet :K viszont én magára a programra is gyanakszom. látszolag nem csak én nekem van ez a bajom.

(#429) athomi válasza Ősember (#428) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Single playerben is csinál ilyet?

[ Szerkesztve ]

(#430) Rusher válasza Ősember (#428) üzenetére

Rusher
(őstag)

Egyszer nekem is csinálta...ugyanez volt mint a videon, de csak egyszer és multi közben minden második kanyarban....aztán többször nem....nemtom miért volt, de valszeg azért amit mondasz....ki is van az elején írva, hogy a demo nem a teljes verzió minőségét prezentálja.....:D Am meg gyönyörű szép a játék és jó is...high/ultra beállításokon simán megy 1280/4xmsaa-val...le a kalappal tényleg :C

葉問

(#431) HDR renderin válasza Ősember (#419) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

lehethogy töltött még a memoria!!!
Mert csak a start-nál szaggatott,utána nem,szvsz memoria töltött!

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#432) Skizz válasza HDR renderin (#431) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kizárt... nálam ugyan ezt csinálja, ha éppen torrent megy a másik gépen. (multiban persze)

(#433) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most 3-tól megyek multizni pár emberrel. Aki akar jönni szóljon.
Kovi neked kötelező jönnöd. :D

(#434) subaruwrc válasza Skizz (#433) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

már ott is vagyok. gyertek gyertek.

(#435) Ősember válasza athomi (#429) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

amit felvettem az single player volt, csak ott van replay ;) még bibelödök majd a beállitásokkal, megnézem mi okozhatja ezt :K az a fura, hogy 16x-os qx akármilyen szürövel is megcsinálja ezt ugyan ugy, mint szürö nélkül. ezért gyanus a dolog :))

ps: fraps-el ha nézem a szaggatásnál leesik az fps. igaz, hogy cask 20-ig tud leesni, de látszolag kevesebb frame van, mint 20

[ Szerkesztve ]

(#436) HDR renderin válasza subaruwrc (#434) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

és hogy menjek,hogy még meg sincs a game?

(#437) subaruwrc válasza HDR renderin (#436) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de egy demo már van amin lehet multizni.

(#438) szab.tam válasza subaruwrc (#437) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

miért nem azt írtad, hogy jó erősen kell egyszerre koncentrálni, képzelőerő, és menni fog...

gondolatvezérelt air-multilanon persze

[ Szerkesztve ]

(#439) munky

munky
(őstag)

Erre valaki valamit :F

rákattintok az ikonra pár másodpercig tölt aztán semmi.. nincs hibaüzenet meg semmi hasonló egyszerűen csak nem indul.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#440) subaruwrc válasza szab.tam (#438) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem értem a válaszodat... most oltasz éppen hogy nincs is demo csak álmodtam vagy mivan?

(#441) szab.tam válasza subaruwrc (#440) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, hogy van demo, én is tolom, csak túl magasröptű poén akart lenni, és közben nagyon gyengére sikerült. ez van. :B

csak hdr renderin-t akartam cikizni annyiban, hogy mire gondol, miről beszélünk csomó hsz óta, hogy fantáziálunk csupán?

[ Szerkesztve ]

(#442) Enton válasza szab.tam (#441) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én vágtam miről van szó!És nem egy hülye poén volt! :DDD
Holnap 3 körül multi???????

(#443) Skizz válasza Enton (#442) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem jön közbe semmi, akkor benne vagyok.

(#444) no01ricsi

no01ricsi
(lelkes újonc)

Sziasztok

Az lehetséges, hogy defektet kaptam a játék sorá, mert nagyon jobbra húzott a kormány? :F

Mert akkor 1 jó nagy pont a Codemastersnak!és a játékfejlesztőknek.

(#445) Skizz válasza no01ricsi (#444) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én multiban fél órán keresztül égettem a gumit haverral, szóval nem hiszem. Valószínűleg telibe kaptál valamit a jobb elsőddel, azért húzott annyira jobbra.

(#446) szab.tam válasza no01ricsi (#444) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én tegnap mentem a mustang-gal a városi versenyen, párszor odavertem a jobb elejét direkt a falnak, néztem, ahogy a nézők hátraugrálnak, és a 3-4 zúzás után totál félrehúzott a kormány. (g25-tel ez külön érzékletes volt, ahogy tépi ki a kezemből a defektes oldal felé).

más: működő hdr tweakert nem tudtok hozzá? (mint anno a dirt-höz is volt). megnézném milyen hdr nélkül a grafika... gugli haveromnál nem találtam.

[ Szerkesztve ]

(#447) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Eddigi legjobb driftem billentyűzettel :) Még mindig normál módban, alap segítségekkel, nem kapcsoltam ki semmit.

(#448) bozsik84

bozsik84
(kvázi-tag)

én is kipróbáltam ezt a játékot és nagyon bejött! szerintem arcade és szimulátor között van, pont a legjobban eltalálva :K
A grafika nagyon bejövős, a korábban említett időnkénti beszaggatás nálam is előjött, de csak amikor online játszottam, szóval szerintem is lagolt. Összességében nagyon jó játéknak tűnik, várom, hogy megjelenjen.

Viszont a driftet nem igazán kentem, elég kevés pontom lett. mi a trükk? a zászlóhoz közel és annyi vagy hogyan kellene?

...

(#449) athomi válasza Pietrosz (#447) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Videót csinálhatnál róla. :R

(#450) HDR renderin válasza Pietrosz (#447) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

milyen hosszú pályák vannak,mert ha ilyen hosszú driftpályák vannak,akkor én is sztem tudok ilyen pontokat csinálni!!!
Pro street-ben 11895 pont volt a record-om!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.