Én mentem egy kicsit multizni csinálok europa-i sessiont hátha jön valaki!
Family Guy Online - Closed Beta
Én mentem egy kicsit multizni csinálok europa-i sessiont hátha jön valaki!

A kormányom Logitech Formula Force EX. Op. rsz. XP32.
MSN címileg ööööööö ... de, ellenben sose vagyok fent...

De e-mail címként term. használható... 
mondd a többi szűrőt megyek. jön még valaki?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Én mindenhol úgy megyek, hogy pro mod off, és csak a a braking assist van kikapcsolva. Igaz, hogy a mustanggal és a bmw-vel próbáltam pro módban, mindent kikapcsolva. Eléggé nehéz, mert ugyebár a billentyűzeten nem lehet finoman gázt adni, csak rövid ideig padlót. Driftben még nem próbáltam, de akkor most majd kísérletezem, hogy hogyan a legjobb. Én meg sem próbálok huzamosabb ideig keresztbe menni az egyenesekben, egyszerűen csak kidobom a hátulját, hogy legalább a szorzó maradjon. Ha nagyon keresztbe teszem, alig bírom megfogni, és akkor vagy forgás lesz belőle, vagy visszahozom, de lelassulok, és elszáll a szorzóm, szóval inkább nem kísérletezem. Azért majd ezt is gyakorlom, hogy tudjak egyenesben hosszabb ideig csúszni.
Bocs de meguntam a várakozást!egy látogatom volt pegig kb 10mp-ig!
Össze kéne hozzni valami időpontra egy megbeszélt játékot!
Sorry dupla komment! 
[ Szerkesztve ]

Holnap este összeülhetnénk, vagy még ma este ha vki akar 
Enton: milyen néven keresselek téged?
[ Szerkesztve ]
jólenne már egy ph-s gurulás
holnap okés.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Tudja valaki mikor jelenik meg a teljes játék?nagyon várom már...
Holnap délután 3-5 között szerintem tudok menni...
neted jó már?
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

nyáron
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
jót röhögök, akik fikázzák a játékot.
felmentést csak ezen csoportoknak adok:
- vakok
- gyengénlátók
- gyenge gépet látók
(nem lenézek, csak sajna való igaz, hogy fullgrafikán a szép...)
- kormány nélküliek
- elvakult r-factor fanok
többieknek kötelező szeretni a játékot! 
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Nem egy bonyolult név:
EntonX ( x-nélkül már foglalt volt vagy nem tom de nem engedte
)
(#408) subaruwrc:
A holnap nekem sajnos nem jó vizsgák és meló van!
De egy szerda az jó lenne csak legyen egy konkrétabb időpont és mondom hogy jó-e!?! 
oké ebben az időben nekem minden nap belefér egy kis verseny.
Skizz már okés ja. mehetünk majd megen.

néztem képeket,és nagyon good!

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Itt az ellenfél...1 hsz feljebb 
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Ez a játék mennyire arcade, illetve mennyire szimulátor?

hello
nekem olykor nagyon csunyán be tud szaggatni, de nem tudom miért... 8800gt 512, e6300 400fsb-n 2,8-ra huzva, 4 giga ram és egyszerüen idönként lemegy diavetitésbe 
legujabb drivert feltettem, de sok változást nem hozott... aki tud segitsen, köszönöm 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
én, aki próbáltam már gtr2, race07, r-factor, dirt-öt, határozottan azt mondom, hogy szimulátor kategória. össze sem lehet hasonlítani a fos arcade nfs-ekkel. az r-factor persze "szimulátorabb", de ez is nagyon jó. nekem spéciel az autók viselkedése a race07-ben nagyon kicsit jobban tetszik, de a grafika kárpótol mindenért.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
azt nem írtad, hogy milyen felbontáson, milyen grafikai beállításokkal?
én 1680x1050-ben tolom, fullgrafikán. csak az élsímtás van a max alatt 1-el: 16xcsaa-n a 16xqcsaa helyett, mert ott kilép a játékból.... a legalacsonyabb fps ritkán 35, de döntően 40-55 (60 vertikal synkron bekapcs)

Értem. Tehát akkor szimulátorosabbra számítsak. A GTR2-t kipróbáltam, de az nekem már sok volt, mondjuk billentyűzettel. A DiRT bejött, bár az inkább határeset a szimulátor és az arcade között. Letöltöm a demo-t, és megnézem...
Köszi!

Volt egy windows reinstallom de sajnos továbbra sem indul a demo. 
196.21-es driver XP+SP2, konfig adatlapon.
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

1280*1024 - bármilyen elsimitással ugyan ez... éppen ezért nem értem
kikapcsolni nem szivesen kapcsolnám ki az effekteket, mert az a lényege

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
megnéztem a videódat. hm. nekem pont ezt csinálta gtr2 alatt. kár, hogy a képernyőn nem látszik monitorozva pl. riva tunerrel, az aktuális fps értékeket. mivel nálam még x2 6400-as időkből 1 vga-val, (x1950gt 256 mb-nál még inkább), csinálta gtr2-ben, hogy viszonylag magas, 50-100 fps mellett, magas árnyék szűrőnél ilyen bakugrásokat produkált.
gyanakodtam a kevés vram-ra, gyenge procira, mindenre....
úgyhoy sajna nemtom, mint ahogy nálam sem jöttem rá....

Pont ezt csinálta nálam tegnap multiban random. Egy élmény volt. A hardver kb.: X2 4200+ kb 2400-on 9600GT 512, 4x512 mem. Utolsó WHQL driverrel (174.74).
Hali
Nekem is csinálta ezt (E4300 @ 3Ghz - 2GB ddr2 - HD3850), de csak multiban, szóval én ezt lagnak tudtam be...

de ha kevés lenne a hardver, akkor miért van az, hogy csak néha szaggat?
megprobálom alacsonyabb felbontáson, megnézem mit produkál a szerkezet
viszont én magára a programra is gyanakszom. látszolag nem csak én nekem van ez a bajom.

Single playerben is csinál ilyet?
[ Szerkesztve ]

Egyszer nekem is csinálta...ugyanez volt mint a videon, de csak egyszer és multi közben minden második kanyarban....aztán többször nem....nemtom miért volt, de valszeg azért amit mondasz....ki is van az elején írva, hogy a demo nem a teljes verzió minőségét prezentálja.....
Am meg gyönyörű szép a játék és jó is...high/ultra beállításokon simán megy 1280/4xmsaa-val...le a kalappal tényleg 
葉問

lehethogy töltött még a memoria!!!
Mert csak a start-nál szaggatott,utána nem,szvsz memoria töltött!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
Kizárt... nálam ugyan ezt csinálja, ha éppen torrent megy a másik gépen. (multiban persze)
Most 3-tól megyek multizni pár emberrel. Aki akar jönni szóljon.
Kovi neked kötelező jönnöd. 
már ott is vagyok. gyertek gyertek.

amit felvettem az single player volt, csak ott van replay
még bibelödök majd a beállitásokkal, megnézem mi okozhatja ezt
az a fura, hogy 16x-os qx akármilyen szürövel is megcsinálja ezt ugyan ugy, mint szürö nélkül. ezért gyanus a dolog 
ps: fraps-el ha nézem a szaggatásnál leesik az fps. igaz, hogy cask 20-ig tud leesni, de látszolag kevesebb frame van, mint 20
[ Szerkesztve ]

és hogy menjek,hogy még meg sincs a game?
de egy demo már van amin lehet multizni.

miért nem azt írtad, hogy jó erősen kell egyszerre koncentrálni, képzelőerő, és menni fog...
gondolatvezérelt air-multilanon persze
[ Szerkesztve ]

Erre valaki valamit 
rákattintok az ikonra pár másodpercig tölt aztán semmi.. nincs hibaüzenet meg semmi hasonló egyszerűen csak nem indul.
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
nem értem a válaszodat... most oltasz éppen hogy nincs is demo csak álmodtam vagy mivan?
tudom, hogy van demo, én is tolom, csak túl magasröptű poén akart lenni, és közben nagyon gyengére sikerült. ez van. 
csak hdr renderin-t akartam cikizni annyiban, hogy mire gondol, miről beszélünk csomó hsz óta, hogy fantáziálunk csupán?
[ Szerkesztve ]
Én vágtam miről van szó!És nem egy hülye poén volt!
Holnap 3 körül multi???????
Ha nem jön közbe semmi, akkor benne vagyok.

Sziasztok
Az lehetséges, hogy defektet kaptam a játék sorá, mert nagyon jobbra húzott a kormány? 
Mert akkor 1 jó nagy pont a Codemastersnak!és a játékfejlesztőknek.
Hát én multiban fél órán keresztül égettem a gumit haverral, szóval nem hiszem. Valószínűleg telibe kaptál valamit a jobb elsőddel, azért húzott annyira jobbra.
én tegnap mentem a mustang-gal a városi versenyen, párszor odavertem a jobb elejét direkt a falnak, néztem, ahogy a nézők hátraugrálnak, és a 3-4 zúzás után totál félrehúzott a kormány. (g25-tel ez külön érzékletes volt, ahogy tépi ki a kezemből a defektes oldal felé).
más: működő hdr tweakert nem tudtok hozzá? (mint anno a dirt-höz is volt). megnézném milyen hdr nélkül a grafika... gugli haveromnál nem találtam.
[ Szerkesztve ]

Eddigi legjobb driftem billentyűzettel
Még mindig normál módban, alap segítségekkel, nem kapcsoltam ki semmit.

én is kipróbáltam ezt a játékot és nagyon bejött! szerintem arcade és szimulátor között van, pont a legjobban eltalálva
A grafika nagyon bejövős, a korábban említett időnkénti beszaggatás nálam is előjött, de csak amikor online játszottam, szóval szerintem is lagolt. Összességében nagyon jó játéknak tűnik, várom, hogy megjelenjen.
Viszont a driftet nem igazán kentem, elég kevés pontom lett. mi a trükk? a zászlóhoz közel és annyi vagy hogyan kellene?
...

Videót csinálhatnál róla. 

milyen hosszú pályák vannak,mert ha ilyen hosszú driftpályák vannak,akkor én is sztem tudok ilyen pontokat csinálni!!!
Pro street-ben 11895 pont volt a record-om!