Elegem van, nem lehet normálisan játszani, 3 versenyből 3szor a 2. kanyarig sem jutok el a sok f@sz miatt. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Pietrosz
(őstag)
meg is érdemled 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Pietrosz
(őstag)
Na te aztán neszójjábe 

T.Peter
(senior tag)
Persistent vagyok én, csak hogy tudjad, viszont hamar elmentél, engem meg a hülye játék mindig kidob, és indíthatom az egészet újra, plusz mindig belaggolok, ha valamelyik laggolós emberkének a kamerájára vált a gép. Nagyon idegesítő. Jobban idegesít, mint a sok lökdösődős, összetörő ember.

Pietrosz
(őstag)
Na még egy próbát teszünk? 
Érdekes tegnap tök jó versenyeket lehetett menni, ma mindenki megbolondult...
[ Szerkesztve ]

cbr688
(fanatikus tag)
jahogytenyomodolyanizén
na én fent leszek akkor...hajráhajrá
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!

Pietrosz
(őstag)
Na jó ez a multi katasztrófa. Ami azért kár, mert lehet mégse veszem meg emiatt.

joshua7
(PH! kedvence)
Srácok, valaki elküldené mail-re/földobná valahová a GRID Demo\tracks\europe\jarama könyvtár tartalmát? Néztem ezt a módosítgatós cuccot, de letörölte ami ott volt. Letölteni a demót meg új profilt létrehozni meg nem szeretnék.

Semper Fi

T.Peter
(senior tag)
Van egy szerver, amin 6 magyar van, oda jöhetnél, ott vagyunk mi is.

T.Peter
(senior tag)
Most már láthattad, hogy nem szoktam lökdösődni, max nem direkt érek hozzád, mert hozzám érnek, vagy nem nézek, és pont útban vagyok.
[ Szerkesztve ]

cbr688
(fanatikus tag)
már odajött,majd a teljesben lesz korrekt,amikor saját szerver passal normális emberek versenyszellemmel és ennek megfelelő szituáció kezeléssel jól szórakoznak
,ki kellett volna túrni a külföldieket

joshua7
(PH! kedvence)
Megoldva.
Semper Fi

T.Peter
(senior tag)
Race Driver GRID autó és pályalista
cbr688: Május 30-a után megtehetjük.
Kicsit keveslem ezt a pályamennyiséget de remélhetőleg jó lesz a játék nagyon! 
Megha már van subaru impreza akkor már egy Lancer evoX vagy Lancer evoIX is elfért volna!
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

cbr688
(fanatikus tag)
én még régebben úgy hallottam 24 ország 80 pályája lesz elérhető 100+autó felhozatal,de változnak az idők...
Én is többre emlékeztem! 
Family Guy Online - Closed Beta

csutkaa
(senior tag)
már csak 12 nap

Samsung Galaxy S2

aboriginal74
(fanatikus tag)
Sega All!
Van valami 5letetek, hogy miért nem megy nekem...
hiába klikk az ikonjára nem megy...
lehet hogy nem szeretei az SP3-at?!
jöhetnek az 5letek...thx előre is... 
i don't know, but i need energy

cbr688
(fanatikus tag)
sp3-mat nálam szereti,talán direktx vagy vmilyen vga driver,esetleg duplamagnál procidriver ilyeneket nézegess meg,aztán reinstall,ha akkorsem megy akkor nem maradt ötletem,hiszen ez cask egy demó

aboriginal74
(fanatikus tag)
Érdekes...
Sp3
Catalyst 8.4
4 mag (potosabban 2 dupla)
Reinsatll volt, másik demó leszedése is megtörtént és semmi...no azért a kardomba nem fogok emiatt beledőlni
ha jól sejtem akkor már nem kell sokat várni a véglegesig...
Azért thx cbr688 
i don't know, but i need energy

nyesix
(fanatikus tag)
na egy kicsit kezdek ráérezni a driftelésre, a bólyákra nagyon kell figyelni, most már sikerült összehozni egy 11X-es kombót, igaz, így is csak épp megvertem a gépet Basic fokozaton
sokat segítettek a videók is, hogy egyenes szakszban is beszitáltassam a kocsit, így nem vesznek el a pontok, thx
Az a furcsa nekem, hogy a másik két pélyán simán letolom, erősebb fokozatzon is az ellent, de csak külő kamerállásból, a driftnél meg csak lökhárítónézetből tudom megcsinálni 
máj blád íz blek

nyesix
(fanatikus tag)
egy kis help a kormányzás beállításáról, hátha valakinek használ: (angolból fordítva, azért nem magyaros annyira
)
Holt zóna (Dead Zone)
Ezt a beállítást arra használható, hogy létrehozzunk egy holt területet a kerék középpontja körül. Ha a kormányművet csúszkálósnak érzed, növeld ezt az értéket, miközben „lenyugszik” növeli a holt zóna méretét. Figyelj arra, hogy egy magasabb Linearity érték (lsd. lent) is adhat egy használhatóbb hatást, mint a holt zóna növelése. Fontold meg, hogy kipróbáld azt mielőtt növeled a holt zónát.
Telítettség (Saturation)
Ez a változó arra használható, hogy a kocsi fordulását szabályozza, a kerekek fordításával. Növeld ezt, ha úgy érzed, hogy a kormánymű túl érzékeny. Csökkentsd ezt, ha úgy érzed, hogy túl sokat kell mozgatnod a kereket hogy az éles kanyarokat bevedd.
Linearitás (Linearity)
Ez a változó arra vonatkozik, hogy milyen könnyű az autót egyenesben tartani, illetve a sodrásokat fenntartani. Növeld ezt, ha túl nehéznek találod azokat. Csökkentsd ezt ha úgy érzed, a kormánymű túl lomha. A pozitív számok azt jelentik, hogy a kormánymű kevésbé érzékeny, ez kevesebb irányíthatóságot ad, ha kanyarodunk. A negatív számok azt jelentik, hogy a kormánymű érzékenyebb, jobban irányítható kanyarban.
máj blád íz blek

csutkaa
(senior tag)
köxi ez hasznos

Samsung Galaxy S2
(#674) HDR renderin válasza aboriginal74 (#668) üzenetére

HDR renderin
(őstag)
lol,nekem is SP3-on megy!!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

Ősember
(PH! addikt)
touring pályán 1:15:09-es kör multiban 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

cbr688
(fanatikus tag)
én már multizok
aki jönne short on on
Aranylemezre került a játék.
Ez a 15 pálya ugye csak vicc akar lenni? Ráadásul hármat már ellőttek a demóban... Ha ez igaz, akkor innen is gratulálok a fejlesztőknek, ez szerintem nagyon kevés.

cbr688
(fanatikus tag)
ez a demó kész,épp 3 magyar van az élen és ledob asztalra és nem enged vissza!
amúgy megdöntöttem a mustangos földalatti sebességrekordom:619km\h
Gyusz:nekem aranyból kéne az a lemez,kérdés h bír majd el vele a dvd olvasóm
[ Szerkesztve ]

Remington
(őstag)
nekem az a tippem h ha használsz AtiTrayTools-t akkor kapcsold ki benne az OSD-t, ha be volt kapcsolva nálam sok játék nem indult el, többek között a grid...
ha ez nem jön be akkor pucold le a 8.4-es drivert és rakd fel helyette a 8.2-est. nálam a colin dirt nagyon bugos volt azzal a driverrel. a gridet csak a 8.2-essel próbáltam de mivel ugyanaz az engine hajtja őket, talán ennél is így van.
mod: amúgy nekem is egyre jobban megy a drift, teljesen bele vagyok szerelmesedve
ma csináltam egy 15 milliósat
nagyon várom a teljest 
[ Szerkesztve ]

cbr688
(fanatikus tag)
na mind1 ha privát szervert nem is tudok szervezni az eredeti játék megjelenéséig,azért majd mindig szólok mikor játszok,általában olyan 4 óra környékén kezdek.
Pietrosz-al és T.Peter-el játszottam együtt idáig(akikről tudom is h kik a játékban
),rendkívül jó társaság,komoly teljesítmény és vigyázunk egymásra
mindenkinek csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
ez jól hangzik. ma mikortól van verseny? mennék 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

matrix23
(kvázi-tag)
Nagyon komoly ez a GRID, főleg a drift részére kattantam rá.
Tudja valaki mikor jön ki?
A leggyakrabban emlegetett dátumok: május 30, június 3, meg láttam június közepére eső dátumot is. Szóval hamarosan jön.

AMD Power
(Jómunkásember)
Milyen ez a game? Érdemes megszerezni?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
DEMO van még, de érdemes, nagyon jó 

AMD Power
(Jómunkásember)
Ezt akkor megbeszéltük. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

AMD Power
(Jómunkásember)
Egyenlőre csak demot találtam belőle. Mikor lesz teljes verzió belőle.

matrix23
(kvázi-tag)
Várjuk
Amikor visszaolvasol kemény négy hozzászólást

Hawk1979
(őstag)
Olvasni??? Ne máá,a torrenten is a kép alapján tájékozódik a halandó játékos... ![;]](/dl/s/v1.gif)
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

cbr688
(fanatikus tag)
16.00-tól leszek fent,elsősorban any,any,on,on,short beállításokkal...
,mindenkit szívesen látok,azért keressük egymást,ha elegen vagyunk kickelhetjük a bunkóbb külföldieket
[ Szerkesztve ]

cbr688
(fanatikus tag)
ja,aki keresne a cbr688 néven talál meg

bozsik84
(kvázi-tag)
nagyon kevés lesz a pályák száma, de egyébként nagyon tetszik a game.
Multiban gergo123 néven nyomulok, versenyeztem már valakivel közületek? eddig tiburonnal és pepe79-el volt szerencsém összefutni.
Ha megjelenik a teljes játék akkor majd lehet valahogy csak magyar versenyeket nyomni?
[ Szerkesztve ]
...

nyesix
(fanatikus tag)
hát igen, nem is értem, hogy 15 pályához miért tesznek be ennyi kocsit
ha tényleg csak ennyi pálya lesza, ahhoz a kocsik fele is elég lenne....
remélem azért valamit kevernek majd, lesznek egymástól kicsit eltérő pályák is, a DIRT-ben is elég sok pálya volt. Vagy fordított irányban is végig lehet rajtuk menni?
máj blád íz blek

T.Peter
(senior tag)
Mehetnél előszőr europe-ra, úgy könnyebb megtalálni. 

AMD Power
(Jómunkásember)
Ezt már szeretem. Az ilyen közeli dátumok a nekem valóak. 
jaja legyen europe okés? nemsokára kereslek
na induljon a móka de europe val. gyertek!
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

T.Peter
(senior tag)
Csinálok saját sessiont, és akkor nem lesz lag remélhetőleg (4 Mbitemmel előfordulhat persze, de elég stabil). A nevem Persistent.
[ Szerkesztve ]
beállítások?
ha javasolhatom europe touring on off medium.