mester
nagyon szép eredmény 
én kormánnyal is bróbáltam
,de ááááááá nagyon nehéz 
asszem maradok a bill-nél
de más versenyben kormány a király 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2

mester
nagyon szép eredmény 
én kormánnyal is bróbáltam
,de ááááááá nagyon nehéz 
asszem maradok a bill-nél
de más versenyben kormány a király 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2

Ennyi a véleményem. Szerintem is mester vagy, nem csak csutkaa szerint.
Mennyit gyakorolsz? A pontszámod gyönyörű, szinte már túlzásba viszed.
Irány az 50 millió? Amúgy leírhatnád, hogy pontosan hogy csinálod, mert kegyetlen sok ez pontszám.
Mégegyszer gratulálok, nagyon szép eredmény. 
[ Szerkesztve ]
Nem kötekedni akarod DE!
Elég gyanús a kép és nem azért mert 35 millió pontot csináltál HANEM
Ezt ma sikerült futnom...és minden segitség kikapcsolva
nállad a Best Drift Combo pontszáma annyi mint a végeredmény... ezekszerint hiba nélkül és állandóan drifttelve kell hozzá végig menni a pályán! Ha valóban igy volt kalapom emelem főnök!Egy videót azért én csináltam volna helyedben mert ez nem semmi teljesitmény és valami elképesztő...HA sikerül ilyen pontszámot elérni azért videót kérünk!
Mégegyszer! nem kötekedés képpen irtam csak kiváncsiságból! Mégegyszer gratula

[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Köszi a dícséreteket!
Amúgy itt egy videó 50 milláról [link]
Van youtubeon több is, de itt végig látszódik a belső nézet is, így lehet valami fogalmatok arról, hogy hogyan is kellene menni.
Majd én is összedobok valami videt külső nézetből, úgy jobban látszanak az ívek, stb.
kavicssli: igen, hiba nélkül kell menni, és végig driftelve, hogy a kombó szorzó folyamatosan emelkedjen. Gondolom vannak akik úgy csinálják, hogy az egyenesben egyenesen mennek, és csak a kanyarban csúsztatnak. Igy sajnos mindig újraindul a komboszámítás.
[ Szerkesztve ]
Mellesleg összeadva a pontszámokat nállam csak 29.220.797 pont jön csak ki!Számoljon már utánna valaki!
Lehet már én képzelem be hogy ez csak PS kép!
Vagy akkor mi alapján adja illetve számolja a játék a pontokat!
Az én driftes képemnél ha összeadom a pontokat annyi jön ki a végén is 
OFF end Gratula Ponthoz! egyzser talán megelőzlek

[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Csak olyan gáz hogy kinlódok ezzel a 1.5millióval
te meg jösz és bemutatsz egy 35 milliós driftet- elszomorodok ha csak arra gondolok mennyit kinlódtam vele!

nyílván nem drifter a srác élőben is 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Az én eddigi legjobb drifttem 39-es szorzóval, mind a 3 körön keresztül folyamatosan driftelve, egyenesben is, 13 millió.
Pietrosz: Belső nézetből irányítod? Nem semmi, nekem onnan nagyon nem megy. Amúgy kipróbáltam úgy, hogy mind a 3 segítséget kikapcsoltam, és pro módban. Elindulásnál padlógázzal kipörög a kerék több méteren keresztül (az első kanyar előtt is még kipörög), kanyarban meg iszonyúan nehéz megtartani, én rendesen nem is tudom, mindig elszúrom. Maradok a sima, 2 segítség bekapcsolva (a braking assist nem), és pro mod off-nál.
[ Szerkesztve ]
Naegy drift király is beszólt
Még nem vettem észre hogy szorzókat ad ha Driftelek A Széchenyi és Kossuth utca sarkán Debrecenbe!

[ Szerkesztve ]
Az a 13 millió elég sok!
mondjuk a belső nézet az tényleg durva!
Pietrosz Ennyire érzed a játékot vagy előben is nyomatod? 

Igen, de nem kis szenvedés előzte meg, amíg el tudtam azt érni, hogy a 3 körön keresztül folyamatosan tudjak driftelni. Mondjuk egész jól megy, mert 3. alkalommal már milliót csináltam. Aztán jött a 3, utána a 6, aztán a 10, és most tartok a 13 milliónál. Szóval ez a 7. befejezett driftem, mert a 6 millióstól kezdve arra törekedtem, hogy minnél tovább megmaradjon a szorzóm, és többször restartoltam közben. Most már csak arra kell törekednem, hogy több ideig tudjak driftelni. A videóban láttam, hogy az egyenesben is sokáig kint tartotta a kocsit, és elég nagy az autó hátuljának a kimozdulási foka. Pietrosznál 35,7°, nálam meg csak 31,5°.
[ Szerkesztve ]
Sajnos itt bent a cégénl nem tudom megnyitni a videót de ha hazamegyek megnézem hátha tudok valamit gyakorolni illetve elleslni!
csak azt akartam szemléltetni hogy van érzéke a srácnak 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Tényleg van!
Az tuti hogy nem mostanába fogom megdönteni ezt a drift rekordot

hogy megnyugodj én idáig 232k-t tudtam összekaparni és az sincs elmentve mert kilépett ez a szar

Mióta van drift játékmód pc-s játékban, azóta kedvencem a drift 
Élőben? 1,4-es Opel Astrával inkább nem próbálom meg 
Külső nézetből nyomom, belső az nehéz nekem.

hogy lehet Online-ra csatlakozni?
Mert engem nem enged.
Egyszer rossz username,utána meg an account,username valami exists a végén!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

My drift:1.356.212
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

Gamekapocs demo teszt. Nekem tetszik a cikk, szerintem jó. Mondjuk az furcsa, hogy a motort átnevezték EGO-ra. Minek?
HDR renderin: Szép. Az átlagos drift távolságod nagyon jó, nekem mindig csak 6 m.
[ Szerkesztve ]

Csináltam egy videót, tömörítem, és feltöltöm 

Nagyon jó.
Örömmel várom. Ugye nem visszajátszásos, abból nem sok mindent lehet látni.

De olyan
Viszont rendes hátsó nézet, nem az a TV directoros 
Mind1 felrakom, de majd csinálok ingamet is, csak úgy szaggat 

Itt van, olyan amilyen, tele van hibával 
[link]
Jön a következő.

Úgy már jó, nem a visszajátszással van a bajom, hanem a kamerabeállításokkal, azokból a nézetekből nem lehet látni, hogy hogyan ment a kocsi. Ez az alap kameranézet jó, mert kell ez a fajta kicsit tv-s nézet is. A hátsó kamernézetessel már teljesen jó lesz, köszönjük. 

Ez nagyon jó. Ebből a hátsó távolabbi nézetből irányítod is, vagy csak a visszajátszásban tetted erre? Egyébként látom, te sem kíméled az autót. 

Ebből nyomom azt hiszem 
Közben csináltam egy másikat is, egész jó lett 
És ez nem replay

Én a közelebbivel. Plusz a másik kettőben a belső nézettel. A legújabb videódban akkor már a pontozást, meg a szorzót is nyomon lehet követni. Nagyon jó. 
astrával is lehet, de az nem az igazi drift 
viszont bmw e30-asokat lehet bagó pénzért kapni, és ha találsz néha napján egy elkülönített részt, vagy bejutsz egy-egy nagyobb pályára simán megtanulhatsz driftelni a valóságban is, minden csak elszántság (nameg egy kevés pénz) kérdése... 
[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

Itt van a vid, ez már nem replay:
katt
HA nem rontom el ugye, akkor durván sok pont lehetett volna. Ennyi pontom még sosem volt első kör végére sztem.

Fain kis játék nekem nagyon tetszik végre lesz meginnt egy jó Pc s játék amivel el lehet lenni 
SONY Aksik, nagyon kedvező áron!!! Elektromos cigi Slim--- hiányérzet nélkül szokj le részletekért irj

Mai uccsó vid, van benne pár szép ív szvsz. [link] Köszi ha megnézitek
Értékelés is jöhet nyugodtan.

jo,csak a végén elrontottad!!!
Amugy jó lett! 

Fáradt vagyok, meg ilyesmi, szóval kifogás az mindig van
Most ráéreztem 1-2 kanyarra, úgy látom 60-70 millát is simán ki lehet hozni 

Nah most árulja el nekem vki, h ez most kamu vagy kamu?
http://www.youtube.com/watch?v=osiL0drNtng
Ha viszont tényleg ennyit csinált a faszi akk kiveszem az összes lengőbordám és lesz***om magam. Én a fele hajlok h 1 ügyes kis fabrikált videó. A számlálónak nem így kell pörögnie nem?
[ Szerkesztve ]

Kamu, csíter, vagy valami durva bug.

valaki...... 
"Unkle Remix-No one knows" ki az előadó? 
érdekelne mert ez a zene ment a trailer alatt 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2

nah azért óvasotan a szöveggel!!!
Meg használj LINKet 

most hogy ramot cseréltem nem fagyogat, hanem egyenesen kilép
miafranc
nem tudok egy kör driften végigmenni...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

kamu! ilyen gyorsan nem számol!! egyeneseben lehet látni ha picit megy jobra vagy balra 1000 pontokat megy fel ez KAMU
az ilyet fel kéne darabolni 
Samsung Galaxy S2
Konfig? VGA?
Driver? OS?
Utána nyomok helpet.. 

18,5m drift - average drift distance 19ft 
szacsee: most visszavettem a tuningot és jo... valami nem koser
pedig amit eddig használtam kitesztelt beállitás volt. na mindegy... ugy látszik hülyébb vagyok, mint amilyennek mutatkozom 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
hááát pedig nem te lennél a ph-n az egyik fő ramguru?

megsúgom, hogy nálam a fő rendszerstabilitási tesztek nem a prim95, nem az orthos, és nem a 3dmark-ok, hanem dirt csapatverseny, 3 órás pilótafülke hátsó nézet replay... ha azt túléli, akkor mindent...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

jo, de ez csak pár hetes program
én is itt vettem észre, hogy gzáz van... de mint kiderült a proci volt alulfeszelve. 
közben meglett 21millio
Ezek a videok aztán nem semmik!
Az a baj hogy én ehhez a drifes részhez annyira nem értek!
De majd belejövök és megcsinálom az első 100millás pontszámot! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta

valaki plz online-ra helpet dobjon!

Mire gondolsz? Csinálni kell egy profilt felhasználónév, jelszó aztán quick match 
mod.:sztem nem a create-re kattintasz....először én is a login-nál akartam bejelentkezni a nem lévtező felhasználónevemmel 
[ Szerkesztve ]
葉問

de nem enged csinálni!
Beirok egy nevet és kiirja hogy not invalid!
Meg ami jo akkor arra azt irja hogy nem jo a password!

Sztem nem a create-re kattintasz....ahol most próbálkozol lesz egy olyan úgy emlékszem, hogy create......először én is a login-nál akartam profilt csinálni és nem értettem miért nem lehet...
[ Szerkesztve ]
葉問