Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

(#451) csutkaa válasza Pietrosz (#447) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

mester :R nagyon szép eredmény :K

én kormánnyal is bróbáltam :( ,de ááááááá nagyon nehéz :O

asszem maradok a bill-nél :C de más versenyben kormány a király :C

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#452) T.Peter válasza Pietrosz (#447) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

:R :R Ennyi a véleményem. Szerintem is mester vagy, nem csak csutkaa szerint. :) Mennyit gyakorolsz? A pontszámod gyönyörű, szinte már túlzásba viszed. :DDD Irány az 50 millió? Amúgy leírhatnád, hogy pontosan hogy csinálod, mert kegyetlen sok ez pontszám. :D Mégegyszer gratulálok, nagyon szép eredmény. :R

[ Szerkesztve ]

(#453) kavicssli válasza Pietrosz (#447) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kötekedni akarod DE!
Elég gyanús a kép és nem azért mert 35 millió pontot csináltál HANEM
Ezt ma sikerült futnom...és minden segitség kikapcsolva :B :DDD nállad a Best Drift Combo pontszáma annyi mint a végeredmény... ezekszerint hiba nélkül és állandóan drifttelve kell hozzá végig menni a pályán! Ha valóban igy volt kalapom emelem főnök!Egy videót azért én csináltam volna helyedben mert ez nem semmi teljesitmény és valami elképesztő...HA sikerül ilyen pontszámot elérni azért videót kérünk!

Mégegyszer! nem kötekedés képpen irtam csak kiváncsiságból! Mégegyszer gratula :R :R :R

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#454) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Köszi a dícséreteket! :B
Amúgy itt egy videó 50 milláról [link]
Van youtubeon több is, de itt végig látszódik a belső nézet is, így lehet valami fogalmatok arról, hogy hogyan is kellene menni.
Majd én is összedobok valami videt külső nézetből, úgy jobban látszanak az ívek, stb.

kavicssli: igen, hiba nélkül kell menni, és végig driftelve, hogy a kombó szorzó folyamatosan emelkedjen. Gondolom vannak akik úgy csinálják, hogy az egyenesben egyenesen mennek, és csak a kanyarban csúsztatnak. Igy sajnos mindig újraindul a komboszámítás.

[ Szerkesztve ]

(#455) kavicssli válasza kavicssli (#453) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mellesleg összeadva a pontszámokat nállam csak 29.220.797 pont jön csak ki!Számoljon már utánna valaki! :U Lehet már én képzelem be hogy ez csak PS kép! :F Vagy akkor mi alapján adja illetve számolja a játék a pontokat!

Az én driftes képemnél ha összeadom a pontokat annyi jön ki a végén is :B

OFF end Gratula Ponthoz! egyzser talán megelőzlek :DD :R :R :R

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#456) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak olyan gáz hogy kinlódok ezzel a 1.5millióval :DDD te meg jösz és bemutatsz egy 35 milliós driftet- elszomorodok ha csak arra gondolok mennyit kinlódtam vele! :DDD :R :R

(#457) subaruwrc válasza Pietrosz (#454) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nyílván nem drifter a srác élőben is :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#458) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Az én eddigi legjobb drifttem 39-es szorzóval, mind a 3 körön keresztül folyamatosan driftelve, egyenesben is, 13 millió.
Pietrosz: Belső nézetből irányítod? Nem semmi, nekem onnan nagyon nem megy. Amúgy kipróbáltam úgy, hogy mind a 3 segítséget kikapcsoltam, és pro módban. Elindulásnál padlógázzal kipörög a kerék több méteren keresztül (az első kanyar előtt is még kipörög), kanyarban meg iszonyúan nehéz megtartani, én rendesen nem is tudom, mindig elszúrom. Maradok a sima, 2 segítség bekapcsolva (a braking assist nem), és pro mod off-nál.

[ Szerkesztve ]

(#459) kavicssli válasza subaruwrc (#457) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Naegy drift király is beszólt :DDD :P
Még nem vettem észre hogy szorzókat ad ha Driftelek A Széchenyi és Kossuth utca sarkán Debrecenbe! :P :C

[ Szerkesztve ]

(#460) kavicssli válasza T.Peter (#458) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a 13 millió elég sok! :R mondjuk a belső nézet az tényleg durva!
Pietrosz Ennyire érzed a játékot vagy előben is nyomatod? :B

(#461) T.Peter válasza kavicssli (#460) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Igen, de nem kis szenvedés előzte meg, amíg el tudtam azt érni, hogy a 3 körön keresztül folyamatosan tudjak driftelni. Mondjuk egész jól megy, mert 3. alkalommal már milliót csináltam. Aztán jött a 3, utána a 6, aztán a 10, és most tartok a 13 milliónál. Szóval ez a 7. befejezett driftem, mert a 6 millióstól kezdve arra törekedtem, hogy minnél tovább megmaradjon a szorzóm, és többször restartoltam közben. Most már csak arra kell törekednem, hogy több ideig tudjak driftelni. A videóban láttam, hogy az egyenesben is sokáig kint tartotta a kocsit, és elég nagy az autó hátuljának a kimozdulási foka. Pietrosznál 35,7°, nálam meg csak 31,5°.

[ Szerkesztve ]

(#462) kavicssli válasza T.Peter (#461) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos itt bent a cégénl nem tudom megnyitni a videót de ha hazamegyek megnézem hátha tudok valamit gyakorolni illetve elleslni!

(#463) subaruwrc válasza kavicssli (#459) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD :P csak azt akartam szemléltetni hogy van érzéke a srácnak :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#464) kavicssli válasza subaruwrc (#463) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg van! :R Az tuti hogy nem mostanába fogom megdönteni ezt a drift rekordot :D :O

(#465) subaruwrc válasza kavicssli (#464) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hogy megnyugodj én idáig 232k-t tudtam összekaparni és az sincs elmentve mert kilépett ez a szar :W :DDD

(#466) Pietrosz válasza kavicssli (#460) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Mióta van drift játékmód pc-s játékban, azóta kedvencem a drift :DDD
Élőben? 1,4-es Opel Astrával inkább nem próbálom meg :P

Külső nézetből nyomom, belső az nehéz nekem.

(#467) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

hogy lehet Online-ra csatlakozni?
Mert engem nem enged. :W
Egyszer rossz username,utána meg an account,username valami exists a végén!

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#468) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

My drift:1.356.212

Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!

(#469) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Gamekapocs demo teszt. Nekem tetszik a cikk, szerintem jó. Mondjuk az furcsa, hogy a motort átnevezték EGO-ra. Minek?
HDR renderin: Szép. Az átlagos drift távolságod nagyon jó, nekem mindig csak 6 m.

[ Szerkesztve ]

(#470) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Csináltam egy videót, tömörítem, és feltöltöm :)

(#471) T.Peter válasza Pietrosz (#470) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nagyon jó. :) Örömmel várom. Ugye nem visszajátszásos, abból nem sok mindent lehet látni.

(#472) Pietrosz válasza T.Peter (#471) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

De olyan :( Viszont rendes hátsó nézet, nem az a TV directoros :D
Mind1 felrakom, de majd csinálok ingamet is, csak úgy szaggat :)

(#473) Pietrosz válasza Pietrosz (#472) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Itt van, olyan amilyen, tele van hibával :D
[link]
Jön a következő.

(#474) T.Peter válasza Pietrosz (#472) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Úgy már jó, nem a visszajátszással van a bajom, hanem a kamerabeállításokkal, azokból a nézetekből nem lehet látni, hogy hogyan ment a kocsi. Ez az alap kameranézet jó, mert kell ez a fajta kicsit tv-s nézet is. A hátsó kamernézetessel már teljesen jó lesz, köszönjük. :)

(#475) T.Peter válasza Pietrosz (#473) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Ez nagyon jó. Ebből a hátsó távolabbi nézetből irányítod is, vagy csak a visszajátszásban tetted erre? Egyébként látom, te sem kíméled az autót. :D

(#476) Pietrosz válasza T.Peter (#475) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Ebből nyomom azt hiszem :D
Közben csináltam egy másikat is, egész jó lett :)
És ez nem replay

(#477) T.Peter válasza Pietrosz (#476) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Én a közelebbivel. Plusz a másik kettőben a belső nézettel. A legújabb videódban akkor már a pontozást, meg a szorzót is nyomon lehet követni. Nagyon jó. :)

(#478) Sh4rKy válasza Pietrosz (#466) üzenetére

Sh4rKy
(senior tag)
LOGOUT blog

astrával is lehet, de az nem az igazi drift :DDD
viszont bmw e30-asokat lehet bagó pénzért kapni, és ha találsz néha napján egy elkülönített részt, vagy bejutsz egy-egy nagyobb pályára simán megtanulhatsz driftelni a valóságban is, minden csak elszántság (nameg egy kevés pénz) kérdése... :C

[ Szerkesztve ]

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#479) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Itt van a vid, ez már nem replay:
katt
HA nem rontom el ugye, akkor durván sok pont lehetett volna. Ennyi pontom még sosem volt első kör végére sztem.

(#480) CJ3

CJ3
(senior tag)

Fain kis játék nekem nagyon tetszik végre lesz meginnt egy jó Pc s játék amivel el lehet lenni :DDD

SONY Aksik, nagyon kedvező áron!!! Elektromos cigi Slim--- hiányérzet nélkül szokj le részletekért irj

(#481) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Mai uccsó vid, van benne pár szép ív szvsz. [link] Köszi ha megnézitek :) Értékelés is jöhet nyugodtan.

(#482) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

megdőlt a drift recordom:1.kép
2.kép

jah és ezt extreme-be raktam!!!!

[ Szerkesztve ]

(#483) HDR renderin válasza Pietrosz (#481) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

jo,csak a végén elrontottad!!! :F :F
Amugy jó lett! :C

(#484) Pietrosz válasza HDR renderin (#483) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Fáradt vagyok, meg ilyesmi, szóval kifogás az mindig van :DDD :R
Most ráéreztem 1-2 kanyarra, úgy látom 60-70 millát is simán ki lehet hozni :Y

(#485) kiki144

kiki144
(lelkes újonc)

Nah most árulja el nekem vki, h ez most kamu vagy kamu?
http://www.youtube.com/watch?v=osiL0drNtng
Ha viszont tényleg ennyit csinált a faszi akk kiveszem az összes lengőbordám és lesz***om magam. Én a fele hajlok h 1 ügyes kis fabrikált videó. A számlálónak nem így kell pörögnie nem?

[ Szerkesztve ]

(#486) Pietrosz válasza kiki144 (#485) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Kamu, csíter, vagy valami durva bug.

(#487) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

valaki...... :))

"Unkle Remix-No one knows" ki az előadó? :U

érdekelne mert ez a zene ment a trailer alatt :C

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#488) HDR renderin válasza kiki144 (#485) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

nah azért óvasotan a szöveggel!!!
Meg használj LINKet :F

(#489) Ősember válasza Ősember (#435) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

most hogy ramot cseréltem nem fagyogat, hanem egyenesen kilép :DDD miafranc :F nem tudok egy kör driften végigmenni...

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#490) csutkaa válasza kiki144 (#485) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

kamu! ilyen gyorsan nem számol!! egyeneseben lehet látni ha picit megy jobra vagy balra 1000 pontokat megy fel ez KAMU :(( :((( :(( :((( az ilyet fel kéne darabolni :DDD

Samsung Galaxy S2

(#491) szacsee válasza Ősember (#489) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Konfig? VGA?
Driver? OS?
Utána nyomok helpet.. :D

(#492) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

18,5m drift - average drift distance 19ft :DDD

szacsee: most visszavettem a tuningot és jo... valami nem koser :F pedig amit eddig használtam kitesztelt beállitás volt. na mindegy... ugy látszik hülyébb vagyok, mint amilyennek mutatkozom :B

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#493) szab.tam válasza Ősember (#492) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hááát pedig nem te lennél a ph-n az egyik fő ramguru? :F :D

megsúgom, hogy nálam a fő rendszerstabilitási tesztek nem a prim95, nem az orthos, és nem a 3dmark-ok, hanem dirt csapatverseny, 3 órás pilótafülke hátsó nézet replay... ha azt túléli, akkor mindent...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#494) Ősember válasza szab.tam (#493) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

jo, de ez csak pár hetes program :K én is itt vettem észre, hogy gzáz van... de mint kiderült a proci volt alulfeszelve. :))
közben meglett 21millio

(#495) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek a videok aztán nem semmik!
Az a baj hogy én ehhez a drifes részhez annyira nem értek!
De majd belejövök és megcsinálom az első 100millás pontszámot! ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#496) HDR renderin

HDR renderin
(őstag)

valaki plz online-ra helpet dobjon!

(#497) Rusher válasza HDR renderin (#496) üzenetére

Rusher
(őstag)

Mire gondolsz? Csinálni kell egy profilt felhasználónév, jelszó aztán quick match ;)

mod.:sztem nem a create-re kattintasz....először én is a login-nál akartam bejelentkezni a nem lévtező felhasználónevemmel :D

[ Szerkesztve ]

葉問

(#498) HDR renderin válasza Rusher (#497) üzenetére

HDR renderin
(őstag)

de nem enged csinálni! :F
Beirok egy nevet és kiirja hogy not invalid!
Meg ami jo akkor arra azt irja hogy nem jo a password!

(#499) Rusher válasza HDR renderin (#498) üzenetére

Rusher
(őstag)

Sztem nem a create-re kattintasz....ahol most próbálkozol lesz egy olyan úgy emlékszem, hogy create......először én is a login-nál akartam profilt csinálni és nem értettem miért nem lehet...:D

[ Szerkesztve ]

葉問

(#500) _Toka_ válasza HDR renderin (#498) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Először 4 karakteres nevet választottam - vajon mit? :DDD - ekkor írta, hogy not valid... Aztán kapott még 2 karaktert, ezzel már elégedett volt.
Lehet, hogy Nálad is ennyi lesz??

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.