Barthezz2: Én is komálom a sorozatot nagyon
. Bár éppen 2 napja láttam a S02E22-t amiben először Bazinga-zik Sheldon és magyarra meg Sakk-matt-ra fordították. Na ott kicsit elment a kedvem
. Angolul sincs értelme a Bazinga szónak, éppen ezért nem értem, hogy miért nem lehetett magyarul is ez. A 3. évadot angolul néztem végig (magyar felirattal presze
) és valami veszett jó volt, pedig általában szinkronosan szeretem a filmeket/sorozatokat. Na de várom már 23-át és Sheldon, Leonard, Wolowitz, Kootrhrappali no és Penny újabb kalandjait. Remélem Leonard és Penny alakítanak még valamit
. Na meg Sheldon az új helyzetben
.
Ui: Sör meg legyen jól behűtött. Nem szeretem a meleg sört
.
Rolly Dy07: Kv jó lett a PiPes videód
. Annó én is próbákoztam ilyennel Sony Vegas-ban (felvettem a belső kamerát és aztán a visszajátszást meg külső TV kamera módban. Na és mint egy rally összefoglalón csinálta rá egy PiP-et. Atom jó volt
). Grat mégegyszer, elmés
.
dzsavermadar: szerintem itt ütközik ki az, hogy ha valaki motorháztető nézetben játszik. Mivel kanyar jött oldalra kitekinteni nem lett volna idő, ezért nem láthattad Balu-t, hogy melletted van. Külsőből SZERINTEM látható lett volna. De ez csak megjegyzés
.
GuruZone: Köszöntem én is a juzer gájdot
. Backup-oltam
.
Steady74: Ha a virágboltos is olyan lesz online, mint a DiRT2 akkor egy hamar nem toljuk neten az F1-et
. Bár remélem nem GfWL-es lesz, hanem marad olyan mint a GRiD (Ha jön demo kipróbálom és ha bejövös akkor rendelős is
.) .
Syrius XIX: CiB = Cars in Black
. Aki meg piros autóval volt kérem azonnali kizárását, mert bomlasztja a közösséget. Nem csapatjátékos! Azonnal kizárni, gépét elvenni, lakatlan szigetre elküldeni, kenyére és vizen éltetni majd hagyni hogy könyörögjön a megváltásért. Szerintem
.
Na ennyi lett volna
.
[ Szerkesztve ]
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n