Tiszteletem sporttársak!
Kb. 1 hónapja használom a Win 7-et (többek unszolásának engedve). +barátkoztunk, elfogadtam, h ez a haladás útja.
A GRID XP alatt simán, szépen futott (előfordultak problémák, de nem napi, max. heti szinten 1*-2*).
Win7 alatt videózni ugyan tudok, csak átalakítani nem (a Pinnacle nem hajlandó +bírkózni az X* 3,9 GB-os .AVI file-okkal. Nem olvassa be, vagy beolvassa, de hibásan). Amivel eddig konvertáltam, az + nem hajlandó átkonvertálni!
Nem fogok semmit a Win7-re (mielőtt nekem esnétek), de ezek tények, ez van! Még mindig nem értem, mi a reteknek kellett kukázni az XP-t! Nem hiszem L, h nem lehetett volna tovább fejleszteni a mai kornak +felelő szintre ( vagy itt is az van, h ami működik az már nem is kell?)! Tény, h sok mindenben 1szerűbb és kényelmesebb a Win 7 (nem tagadom), könnyű +szokni. Speciel nekem nagyon hiányzik a régi nézet bal oldala 1 +nyitott mappán belül4 ezt sem értem, mi a francnak erőltetik annyira a jobb gomb használatát! A régi nézet alján ott volt az automatikus betekintés, leggyakoribb mappa és állomány műveletek, stb. Itt + állítsam be külön, ha betekintést akarok, vagy bármit akarok csinálni? Nonszensz! Haladás visszafele, de 1. 000-rel!
11111111.
Ezeket most csak azért írtam le, mert éles rendszernek kb. 2 hete használom a Win 7-et. Napi szinten problémája van a GRID-del (akadozik, lefagy, nem hajlandó kilépni belőle, stb...).
Tegnap sajnos nagyon hamar Ltüntem (elnézést kérek a verseny társaktól!), aminek 1etlen oka volt:
Többen állították, h "használjam nyugodtan a Win 7-et, nem fog összeomlani!" jelentem nekem sikerült 2 hét után összeomlást előidézni, aminek hatására (gondolom én) "Blue Screen", vagyis kék halál képernyővel lépett ki és indította újra magát, ami után ezt írta ki:
A Windows helyreállt egy váratlan leállás után.
A windows képes ellenőrizni, hogy az interneten található-e megoldás a problémára
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000000403
BCP2: FFFFF68000025A80
BCP3: D0C000017CC80867
BCP4: FFFFF6FC4003A418
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\012311-43711-01.dmp
C:\Users\Syrius\AppData\Local\Temp\WER-57673-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Halkan +jegyezném, az XP-t több mint 8 évig(!), igen jól olvassátok 8 évig használtam és 1etlen 1* sem találkoztam a híres "Blue Screen"-nel.
A másik oka az volt, h újraindulás után internet kapcsolat sem volt (nem csak nekem), valószínűleg a szolgáltató machinálhatott valamivel, mert csak 20 : 45 körül állt helyre a kapcsolat!
Sry, csak most néztem, h 1 kicsit hosszú lett a HSZ, de úgy érzem, így kerek! 
Respect & THX, annak aki ennek ellenére mégis Lolvasta! 
[ Szerkesztve ]
NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, de az nem jelenti azt, hogy jobb is vagy (legfeljebb "csak" előrébb végeztél! :) Code: Grid