Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID

(#24001) Syrius XIX válasza JJános (#23939) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

JJ miért van 1 oldalon (jobb) a két hangszóró? Így még szép, h nem hallod, honnan közelítenek + hátulról!!! :((( Csak 1 észrevétel volt minden kötözködés nélkül! Szerintem ha odébb teszed 10 cm-rel a monitort, az semmit nem fog befolyásolni, csak 1 tipp! ;) sokkal élvezhetőbb lesz a játék is, hidd L! ;)

NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, de az nem jelenti azt, hogy jobb is vagy (legfeljebb "csak" előrébb végeztél! :) Code: Grid

(#24002) e00dgy válasza Strezi (#23996) üzenetére

e00dgy
(tag)

Hol dolgozol, mert egy ebédre beugranék szívesen! :D

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#24003) Syrius XIX válasza Brian_GT (#23992) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Nyugi, ezért nem fogják bezárni, mert a GRID-del kapcsolatos (sőt továbbmegyek: A GRID védelmében jöttek létre a HSZ-ek), abszolút idevág! ;

NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, de az nem jelenti azt, hogy jobb is vagy (legfeljebb "csak" előrébb végeztél! :) Code: Grid

(#24004) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Én mindig így csináltam:

1. Hallottam róla,
2. letöltöttem, kipróbáltam,
3. tetszett, elfogadható áron megvettem,
4. nem tetszett, akkor nem vettem meg és nem dobtam ki feleslegesen pénzt! De akkor a gépről is száműztem.

És mindezt csak azért, mert nem vagyok milliomos és nem mindegy, h miért adok ki pénzt!

A GRID-et pl. letöltöttem, és kb. fél évig volt a letöltött verzió. Akció keretében 8. 000-ért féláron, 3 hónappal később a gyerek akció keretében vette még fél áron 4. 000-ért! Lehet kicsit várnom kellett volna? 11111111, akkor is +van eredetibe! én így érzem jól magam! :K

(#24005) drr válasza Syrius XIX (#24004) üzenetére

drr
(senior tag)

+van eredetibe! én így érzem jól magam! :K

Erről van szó! Meg ugye arról, amiről én is beszéltem, az érzés... Ha rajongsz pl egy zenekarért, vagy énekesért, vagy DJ-ért, akkor megveszed a CD-t, mert az eredeti birtoklása az jó érzéssel tölt el, nem éred be a bóvlival. Vagy ha ezek az előbb említett emberkék koncerteznek, akkor hajlandó vagy kifizetni akár egy eredeti játék árát is erre az alkalomra, mert ott lenni az nem egy megismételhető (reprodukálható) dolog. Azt az élményt nem adja vissza az, ha letöltöd a koncertet és megnézed...

[ Szerkesztve ]

zolee76

(#24006) ficsor001 válasza Steady74 (#23993) üzenetére

ficsor001
(tag)

Mi az a warez? :D Még mindig nem tudom :D

(#24007) Brian_GT

Brian_GT
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyetértek skacok 100%ig! ( Syr+Drr )

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#24008) kovsol válasza e00dgy (#24002) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

Codemastersnél fejlesztő dolgozott a griden és most drit3 fejlesztésében is részt vett.

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#24009) szilrobi válasza Strezi (#23996) üzenetére

szilrobi
(tag)

Azért az nem semmi, hogy még nektek is fizetni kell érte a saját ebédlőben :DD :C

(#24010) Rototti válasza Syrius XIX (#24004) üzenetére

Rototti
(senior tag)

A grid-et én is virágboltival kezdtem. Na nem azért, hogy kipróbáljam, mert a demo mindent elmondott a játékról, hanem azért, mert a cd projektnek hónapokba telt mire kiadta a játékot. (már javában toltam a multit, mikor kijött :U ) Az eredeti játék hónapokkal később, mint a tört????!!!! Ilyenkor kéne azon gondolkodni, hogy miért töltik le sokan inkább a játékokat.
Amikor viszont megjelent, hangyafasznyi kétely nélkül vettem meg és cseréltem a tört verziót.

Fél áron 8000-ért vetted? Én úgy emlékszem 6990 ft volt a megjelenéskor. Vagy nem? :F

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#24011) Syrius XIX válasza Rototti (#24010) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Úgy van, vagy nem!

(#24012) Rototti válasza Syrius XIX (#24011) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Ez mit akar jelenteni? Most akkor mennyi volt? 10-nél tuti nem volt drágább, de akkor meg nem értem, hogy jön ki a fél áron 8...

Kimi - The King of Spa

(#24013) intercooler

intercooler
(senior tag)
LOGOUT blog

1 kis érdekesség vidi :) :))

[ Szerkesztve ]

- GRID jákosok listája, és körrekordok a blogomon! - - A kevés tudás veszélyes. A sok is. - Albert Einstein - - EK-FC5870 V2 Nickel-Alcatel Full cover blokk ELADÓ!!!! -

(#24014) kdave9

kdave9
(tag)

Syrius szerójára nem jó a jelszó, magánrendezvény?

-H-U-N-T-E-R-

(#24015) Syrius XIX válasza Rototti (#24012) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

eredetileg 14. 000 volt!

(#24016) GNKING válasza kdave9 (#24014) üzenetére

GNKING
(tag)

Igen az volt, már vége!!! :)

Normális vagyok a hangok is megmondták!

(#24017) Syrius XIX válasza kdave9 (#24014) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Készítettem szerót, akinek van kedve, jöjjön :K :))ni! :R

kdave9: Igen az volt! Beindult a bajnokság. ;)

[ Szerkesztve ]

(#24018) Rototti válasza Syrius XIX (#24015) üzenetére

Rototti
(senior tag)

A konzol verzió... Te nem PC-s vagy? :F

Kimi - The King of Spa

(#24019) Syrius XIX válasza Rototti (#24018) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

De igen! Akkor 12 volt és 8-ért akciózták, 11111111 a lényeg, h jelentős kedvezménnyel vettem 8-ért! ;)

(#24020) Rototti válasza Syrius XIX (#24019) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Ok, nem akartam én ezzel vitázni, csak érdekelt volna. Mondjuk nem ma volt az tény. ;)

Kimi - The King of Spa

(#24021) Syrius XIX válasza Rototti (#24020) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

A blokk nincs meg, de ha jól Mléxem, akkor 2009. 10-11. hó környékén vettem és 2010. Márciusában volt akciós 4. 000-ért! :F

[ Szerkesztve ]

(#24022) dzsavermadar

dzsavermadar
(őstag)

>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

(#24024) intercooler válasza Jim74 (#24023) üzenetére

intercooler
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y hát nem semmi :Y

[ Szerkesztve ]

- GRID jákosok listája, és körrekordok a blogomon! - - A kevés tudás veszélyes. A sok is. - Albert Einstein - - EK-FC5870 V2 Nickel-Alcatel Full cover blokk ELADÓ!!!! -

(#24025) Steady74 válasza Jim74 (#24023) üzenetére

Steady74
(őstag)

Übertutizsírkirály :)
Én így zenélek ezen a pályán :)

(#24026) drr

drr
(senior tag)

Ma 1000 napja regeltem a PH!-n :C

zolee76

(#24027) Zolikabá

Zolikabá
(újonc)

Megvettem inkább a DIRT 3-at, hogy egyenlőre elkerüljem a csalók okozta idegbajt. Megvárom a GRID 2-öt is és remélem beleépítenek olyan szabályokat majd mint az F1 2010-es játékba és nem Arcade lesz mint a Grid első része.

ÜDV Zolikaba! A GRID a csalók játéka! De néha kellemes szórakozás!

(#24028) PetAIR M3 válasza Zolikabá (#24027) üzenetére

PetAIR M3
(kvázi-tag)

Akkor számomra tuti felejtős lenne a GRiD2 ha olyan szabályok lennének benne mint az F1-ben!! :O Az F1 is meg a GRiD is úgy jó ahogy van! :C

ez olyan mintha a rally-sokra akarnád ráerőltetni az F1es szabályokat :Y :Y

üdv :R

Jobb láb a gázon...bal láb a jobbon! "Bmw M Power"

(#24029) intercooler válasza drr (#24026) üzenetére

intercooler
(senior tag)
LOGOUT blog

Halleluja :C :C

(#24030) drr

drr
(senior tag)

Nem csinál valaki szerót?

Mennék :))

[ Szerkesztve ]

zolee76

(#24031) Syrius XIX válasza drr (#24030) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

(#24032) dzsavermadar

dzsavermadar
(őstag)

>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar

(#24033) zodo válasza Rototti (#24020) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Téged is látni. :)

(#24034) Jim74 válasza zodo (#24033) üzenetére

Jim74
(őstag)

Néha idepillog az F1 mellől :DDD

Többször nekifutottam annak a játéknak, de mindig rá kell jönnöm, hogy béna sz*r vagyok :O Állandóan csak felidegesítem magam rajta :W

(#24035) zodo válasza Jim74 (#24034) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha amúgy gondoltam. :)
Hát kinek a Grid kinek az F1. Nekem sem tetszett annyira így le is töröltem pedig Rolly-val többször nekifutottunk a témának.

(#24036) Rototti válasza zodo (#24033) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Igen, igen. Dzsaver képei ideláncolnak. :))

Én pont azért szeretem az f1-et, mert nehezebb kicsit. Több mindenre kell figyelni és így nagyobb kihívást jelent.

Kimi - The King of Spa

(#24037) zodo válasza Rototti (#24036) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azok a képek, tényleg ott vannak. :D

Akkor hajrá! :K
Üdv. a többieknek! Rolly, Lorant, Steady,stb.

(#24038) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Max. 19 : 10-ig várok! ;)

(#24039) ficsor001 válasza Syrius XIX (#24038) üzenetére

ficsor001
(tag)

Gyertek, vagyunk páran!

(#24040) dzsavermadar

dzsavermadar
(őstag)

Aggasztó probléma

(#24041) zodo válasza dzsavermadar (#24040) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegény gyerek. :)

(#24042) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Fics: Thx a tegnapi kitartásodért! ;) Te voltál a kezdet és a vég! :DD

(#24043) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

A szeró rátok vár! :K

Max. 19 : 00-ig várok!!! :Y

(#24044) ficsor001 válasza Syrius XIX (#24042) üzenetére

ficsor001
(tag)

Nincs mit, jövök is megint :)

(#24045) dzsavermadar

dzsavermadar
(őstag)

Új távlatok nyíltak meg a vakvezető kutyák számára

(#24046) e00dgy

e00dgy
(tag)

Sziasztok!

Tudja valaki miért van, hogy megnyomom a look back gombot, és a kép úgy is marad!
?

(#24047) Syrius XIX válasza e00dgy (#24046) üzenetére

Syrius XIX
(őstag)

Nem, de minden esetre érdekes! :DD

Próbáltad áttenni másik gombra?

mivel nyomod a game-t? :F

(#24048) e00dgy válasza Syrius XIX (#24047) üzenetére

e00dgy
(tag)

Egy Logitech Cordless Rumblepad 2 vel. Ezelőtt működött, de most még nem vásároltam meg, de a héten már meglesz a game eredetiben is. De mondjuk úgy, hogy nem fizetős változattal korábban ment jól.

A jelenség úgy néz ki, hogy amikor hátranézek, akkor úgy marad a nézet, és amikor kamerát váltok akkor ha visszamegyek cockpitba jó. De aztán megint ellőről. Fent van az 1.3-as patch is, nem értem.

(#24049) zodo válasza e00dgy (#24048) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Be van kalibrálva a joy?

(#24050) Syrius XIX

Syrius XIX
(őstag)

Készítettem szerót, akinek van kedve 1 rövid :))ásra, jöjjön :K! :R

1-2 menet biztos belefér, max. 5 percet várok! ;)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Race Driver: GRID
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.