Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Goose-T

    veterán

    Nem akarok ünneprontó lenni, de a szóban forgó alaplapon lévő AMD feliratos cucc nekem egyáltalán nem is tűnik IC-nek, mintha csak egy rászitázott logó lenne a PCB-n. Bár olyan rossz minőségű a kép, hogy bármi lehet még az.

    Más: szerintem a desktop Bristol Ridge ugyanúgy elmarad érdeklődés hiányában, mint a Carrizo. Az OEM partnereket úgy tűnik, csak a mobil változat érdekelte már a Carrizonál is, és ez most sem változott. A dobozos termékekkel kereskedő cégek meg valószínűleg nem érdeklődtek a BR vonal iránt, ami nem is meglepő, mert sok helyen még Trinity-t is lehet kapni, és tovább már nem akarják növelni a raktárkészleteiket.

    Megint más: találtam egy mondatot itt, ami eddig senkinek nem keltette fel a figyelmét:

    Moving up the development ladder, it’s rumoured we can now expect the first APU and high-end CPUs incorporating the Zen microarchitecture to appear as early as October 2016.

    Szóval az is lehet, hogy kukázták a desktop BR projektet, és inkább a Raven Ridge-re gyúrnak. Bár ebben valószínűleg több a wishful thinking. A lényeg az, hogy én biztos nem vennék asztali Bristol Ridge-t, és még sokan így lehetnek ezzel.

    [ Szerkesztve ]

    Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

Új hozzászólás Aktív témák