és is igy voltam ezzel, de haver szerzett valami msn szopató progit, és utána nem tudtma belépni, előtte mondta hogy jó lenne a ha plustól megszabadulnék, de majd megkérdem honnan szedte az infóit erről...
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!!

és is igy voltam ezzel, de haver szerzett valami msn szopató progit, és utána nem tudtma belépni, előtte mondta hogy jó lenne a ha plustól megszabadulnék, de majd megkérdem honnan szedte az infóit erről...
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!!
Hello
Olyat lehet hogy csak egy partnernél tiltom le a szmájlikat?
"Csak úgy mondom"
nem sajnos. nem lehet senkit diszkriminálni... látszik, hogy amcsi progi 
Az nagy kár. 
Van egy-két ismerősöm akinek annyi szmájlija van hogy nem lehet elolvasni amit ír. 
"Csak úgy mondom"
ismerős... ezért én egységesen mindenkinél letiltottam, egyetlen smileit se látok, de az alapokat fejből tudom ,szal ha azt küldik, tudom mit jelent, ha meg számomra ismeretlen kódot látok, akkor megkértdezem, hogy miaz?
Csao!
Live messenger 8.2 esetén a következő lenne a kérdésem:
Telepítettem másik rendszert, és az előző rendszeren levő beállításokat (avatar, üzenet, stb) kellene átvennem. Az a kép, amiből az avatar lett, már nem férhető hozzá. Hol tárolja ezeket a cuccokat a progi?
Meg lehet oldani, h ugyanabba a logfile-ba mentse a beszélgetéseket?
Köszi előre is!
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
a képeket páran már kérdezték, az sajnos eddig mindenki számára ismeretlen helyre mentődik el, a naplózást meg ki kell jelölni, hogy hová mentse, és gondolom ha már talál olyat, akkor azt vagy felülírja, vagy azt írja tovább. ezt ki kellene próbálni, mert nem tudok biztosat mondani
egy gyors help kéne neke. a plush-al hogyan mi az aláhúzás formája? a hátterét tudom. (pont)$,22 pl. de mi az aláhúzásnak? de fontos h ne az a legyen
meg tudod nézni, ha kimásolod valahová azt, amit így formáztál... elméletileg...
mármint megformázod a progival, és utána meg tudod nézni a kódját.
wml-em van és az i betüzik. nekem a másik kéne
mármint WLM?
mert abban inkább a másik topicban tudnak neked segíteni. egyébként fogalmam nincs, hogy miről beszélsz 
wml-em van, de nekem így formázza a szöveget:
[ b ] [ / b ] stb... ez wml alatt van, ugyanez msn alatt:
· # ·0
és van döltre is, [ i ] [ / i ]
de msn-ben ennek mi a kódja? így érted?
értem, így már értem 
hát... tegyél fel egy régebbi MSN-t és nézd meg hogy minek mi a kódja, és tudni fogod... én nem jegyezgetem meg fejből, mert amúgy se használom 
egyébként mire kell? 
csak ezért nefogom felrakni a régi smn-t, meg hozzá a plust... gondoltam valaki, aki itt olvasgat, és ilyenje van, az megosztja. nembaj, még várok.
nevemhez kell amugy.
de ha az újat használod, akkor minek? 
mert az új nem tudja használni a réginek a kódjait... meg nekem is az új van már, és míg régi volt, akkor se nagyon használgattam, meg hát nem jegyeztem meg 
de kb 2 perc, míg leszeded az újat, még két perc, míg felteszed a régit, meg a plust, aztán még 4 perc, míg mindezt visszacsinálod.... 10 perc alatt megtudod, míg itt lehet, hogy egy hét alatt se fognak válaszolni érdemit 
Aki a régit használja annak ne krix-krax jelenjen meg
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
ezért az egy vacakért nemfogom ujrapakolgatni az msn-t meg a wml-t... azért irtam ebbe a topikba, mert elvileg olyanok vannak itt túlnyomó többségben, akik ezt a progi verziót még használják, és gondoltam akkor meg is irják ezt a kis egyszerüt, de amit látom nemvették észre a hsz-em... egyenlőre várok... azért kösz a tippet.
ha érdekel akkor jelenleg így néz ki a nevem:
·#·$,53 [c=32]«][/C] [c=0]Huji[/c=#009DF2][c=#009DF2]kolp[/c=0] [c=32][»[/c] ·$#0099ff![[kép] [kép]](http://va_huji.extra.hu/msn.png)
[Szerkesztve]
de ha a régit írj,a akkor sem alakítja kóddá, és akkor meg ő fogja úgy látni, meg az, akinek új van... meg eleve mi értelme van a színes névnek? 
mind1.
Srác: ajánld be a haverjaidnak, hogy tegyék fel az új MSN-t, és akkor megoldódik a probléma, meg ők is jól járnak 
ingyen és bérmentve, legálisan letölthető pár helyről, elég beírni a keresőbe, van hozzá plus is, itt van linkelve a topicban, és ennyi 

Helló!
Az miért lehet h a Rendes MSN nem hajlandó bejelentkezni, és a Hibaelhárításnál az IE Kapcsolat nélküli valamit/pontosan nem emléxem/ nem pipálja ki?!
Azért, mert az IE kapcsolat nélküli módban van ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nyisd meg és a File menü alatt lévő ''Kapcsolat nélküli munka'' elől szedd ki a pipát.
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Hmm, ez elég érdekes!
Nem nállam van a szitu, bnőmnél
De pedig netezik így is, de majd megnézem, köszöntem..

Hy!
Engem is érdekelne valami megoldás arra hogy ki lehet-e deríteni h valaki rejtett-e vagy nincs is fennt valaki.Érdekelne bármilyen megoldás, ha valakinek van valami ötlete jöhet priviben is
meg lehet próbálni azokat a dolgokat, amit a tiltásellenőrzésnél javasoltak az ELSŐ HSZ-ben, de ezek nem százszázalékosak, vagy pedig írsz neki és ha visszaír, akkor rejtve van, ha nem ír akkor nincs fenn, felhívod és megkérdezed, hogy fennvan e, és van, akinek valami specó MSN speckó oprendszer alatt néha megmutatja, hogy ki van rejtve... de sztem azért van rejtve, hogy elrejtőzzön, szal ez kb olyan hülyeség, mintha azt mondanád, hogy nem akarsz beszélni senkivel, vki mégis erőlteti, nem tudom ,hogy esne... az már más kérdés, hogy sose fogom megérteni, hogy miért lép az be MSN-be aki nem ér rá, és méghozzá nem rejtve teszi, meg nem is elfoglalt-jelzéssel, csak simán, és ha írok neki, akkor lekoptat, hogy tanul vagy hasonló okokból nem ér rá... hogy ennek mi értelme? ...

Megvannak az okaim rá de ezt nem fogom most veled megvitatni.Abszolút nem hülyeség, gondolkodj még rajta egy kicsit h mien szempontok miatt lehet ez jó.. én otthonról pl mindíg rejtve kapcsolódom, de télleg nem akarom most kifejteni h miért..
Köszi a tippet, átolvasom majd.

Ha felvettem valakit, aki még nem jelentkezett be azóta, ha kitörlöm, utólag látni fogja, hogy felvettem?
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

tud valaki olyan progit ami kiírja hogy a partnereim közül ki tiltott és ki törölt?
régen a Discovery-vel metudtam nézni, de most nem tudom valamiért 
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

Telepítsd a Gaim nevű programot és jelentkezz be azzal. Kiírja alapból.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Igen.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Köszi a választ!
Képet nem találtam, másodszorra sem. 
Az üzenetnapló (nem a plus-os, hanem az alap) pedig szépen folytatódik... A másik windows alatt megadtam neki az első win alatti helyet, miután biztonsági mentettem. Szépen tudja folytatni a fájlt, egyik is, és a másik is, mindkét rendszer alól.
Akit érdekelt volna ez, annak remélem hasznos voltam. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
hasznos bizony
a képeket pedig mint modntam ,eddig senkinek nem sikerült meglelnie 

Hi all,
Nagy ez en problemam 
legujjabb msn -em van font (most nemtom pontosan megmondani a verziot de tuti h a legujabb 8.1xxxxxxx)
szoval a gond: nem indul el 
uninstalaltam registry-t kipucoltam, toroltem amit csak tudtam maradek dolgot, msn plus-t is leszedtem, majd ujrafelraktam... de semmi ha megnezem a feladatkezeloben akkor latom hogy ''fut'' 0-2% kozotti procit foglal, elindithatok 10-et mind a 10 bekerul oda semmi se lesz ....
valami 5let? jah es egyik naprol a masikra csinalta ezt elotte mar joideje hasznaltam 8.1-est....
milyen oprendszered van?
volt e már hasonló más programmal?
amúgy szerintem bekaptál valami fasza kis vírust 

live messengerben nem lehet beallitani hogy a listaban kepeket mutasson a zold babuk helyett mint a regebbi msn verziokban?
I LOVE NYC
de.
jobboldalt van két szembenálló nyíl (zöld, fel-le) arra katt rá, és partnerek részletes adatainak megjelenítése.
elég nagy képek lesznek, illetve kiírja még az emailcímeket is, eléggé ormótlan ,de más lehetőség nincs.
Nekem 8-as Live-om van, én az avatarokat (meg minden egyéni cumómat) itt tárolja :
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
(Username helyett lehet All user és a Rendszergazda neve is)
Ezen belül hoz létre csomó megfejthetetlen könyvtárat, az egyikben ott lapulnak az avatarok az UserTile könyvtáron belül.
''Természetesen'' rejtettek a mappák, és a képek (meg asszem minden) *.dat-ként szerepelnek, amiket át kell csak nevezni jpg-vé mondjuk.
[Szerkesztve]
Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

koszonom
I LOVE NYC

De be lehet állítani a messpatch programmal, 3 féle méretű képet választhatsz, és törli az eredeti kis babákat ha akarod. Én ezen felül a reklámokat is ezzel szoktam kivenni az összes ablakbó.
Letölthető innen: [link]
Samsung Galaxy S (latest CM7 nightly build) / TomTom 940 HDTraffic / Garmin Oregon 550T offroad/ Kindle 3G/ Motorola XOOM

Ha kitörlöd a babákat, honnan látod, hogy az adott partner be van jelentkezve?
úgy kell csoportosítani, hogy csatlakozási állapot, vagy mi szerint...
Kloden:
Isten vagy 
gratula, hogy megtaláltad 
[Szerkesztve]
visszavonom
nem találom... sok az usertitle mappa de mind üres (minden rejtett filet látok elméletileg)
am soksok olyan mappa van ami csak egy sorszámot kapott, és hiába nézem végig mindet, majdnem mindben van usertitle, de mind üres 
Nálam pontosan 36 ilyen könyvtárat hozott létre, de nem mind üres, egyikben a hangijelek másikban a képek vannak elmentve *.dat-ként. (..többiben gondolom a hangok meg hátterek,ilyesmik csak az engem nem nagyon érdekel )
A fileok TFR***.dat-ként tárolódnak, ez alapján rá tudsz keresni a fileokra!
oké, köszi! nekem amit megnéztem, mid üres volt, pedig elméletileg a rejtetteket is láttam... na majd holnap nekilátok, most már fáradt vagyok ehhez... de még egyszer köce és gratula a találathoz! 
Nemértem, másnál is üresek azok a könyvtárak?? 
Haveromnál/nálam is ottvannak a képek meg minden, pedig nem állítgattunk semmi extrát MSN-ben...
rem. sikerreljársz! 
hanyas MSN-nél?
mert nekem van olyan könyvtár, hogy win messenger, MSN6 és msnmessenger... az MSNmessengerben találtam mappákat, amik naggyából olyanok voltak, mint amit mondtál, de nekem mind tök üres...
Msnmessenger mappa tulajdonságai:
2,07 mb
91 file (ebből egyet sem láttam még)
139 mappa...
[Szerkesztve]
3 mappa tök üres, a többiben van ilyen, hogy usertitle, de 0bájtos mindegyik, és egyetlen egy mappát leltem, amin belül soksok újabb mappa volt volt szintén egy usertitle, abban pár dat file de hiába írtam át a végét .jpg-re, bermelyikkel is próbálkoztam, nem törtnt semmi, ill társítani sem engedte semmivel 
Hali!
8.0-ás MSN Live-om van, tuningolva Messenger Plus Live-val.
Valahova mentenie kell Nálad is a képeket meg egyebeket, ezexerit MSN-e válogatja melyik mappába is történjen a dolog...
A .dat - fileok meg nemcsak képek lehetnek hanem mindent átír ebbe valamien okból.

Tegnap telepítettem fel ezt az új messenger live-ot és eddig nagyon tetszik, bár még nem használtam sokat. Feltettem a messenger plus live-ot, de láttam vahol, hogy van Messenger Plus! 4 is. Mi a különbség a kettő között? Vagy ugyan arról van szó csak megváltozott a neve?
nekem is 8.0-van plussal, és én nem találtam meg ott sajna 
A plussok között az a különbség, hogy minél újabb, annál több dolgot raknak bele... sztem ez evidens... bár nem mindíg éri meg teltenni, mert néha alig van újítás, vagy ha van is, akkor felesleges.